NRG_God Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 (edited) Az puk tyrsq pesenta ot reklamata na Mtel - Loop 10x Fibaman Edited September 2, 2006 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Az puk tyrsq pesenta ot reklamata na Mtel - Loop Caesars - Jerk it out Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Песента се казва You're the one for me.Даже лирикс намерих , на D Train , само че като го пуснах он лайн от датата не беше същото като то линка...надяям се се пак да съм помогнал Благодарско много! Аз намерих още 1-2 варианта, но никой не е като този, предполагам, защото този е миксиран. Мерси пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Хора препоръчайте някъф dark trance.Нещо от сорта на Kindzadza, Dark Nebula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 VenoMan, da ne e Just a Man - I'm sorry ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Търся си оригинала на Wreckx-n Effect - Rump Shaker. Чувал съм го доста пъти (оригинала), но само това ми е попадало като мп3-ка. Плийййз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 (edited) Хора препоръчайте някъф dark trance.Нещо от сорта на Kindzadza, Dark Nebula До колкото знам аз dark trance няма, а е dark psy trance.Ето ти няколко изпълнителя: DarkPsy, Psy Factor, Twisted System. Edited September 3, 2006 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoMan Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Thief, Не е тя. Всичките песни със sorry в заглавието съм ги дръпнал и не я намерих. Така започва песента не се пее в припевите sorry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Да ви помоля, ако на някой му се занимава да ми драсне едно списъче с по - забележителните хаус песнички на това лято Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Търся парчето от тази тема Техно мангал клипчето може да го свалите от тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Някой да знае как се казва новото парче на Роби Уилямс?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Robbie Williams - Rudebox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 До колкото знам аз dark trance няма, а е dark psy trance.Ето ти няколко изпълнителя: DarkPsy, Psy Factor, Twisted System. Ми аз така го знам, ама то може и двете да ги има От тия само Twisted System нямам, ама сичко е добре дошло Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Ми аз така го знам, ама то може и двете да ги има От тия само Twisted System нямам, ама сичко е добре дошло Ми има още много, влез поразгледай има достатъчно бг фенове на тази музика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunito Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Почти всеки е чувал по стадионите "Садията,садията,еееее,педе...." На кой е тази песен?Помня,че Ку-Ку я изпяха преди време,но мисля,че имаше оригинал(не с този текст разбира се и не беше българска). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 (edited) Robbie Williams - Rudebox Благодаря много. Edited September 4, 2006 by russsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Почти всеки е чувал по стадионите "Садията,садията,еееее,педе...." На кой е тази песен?Помня,че Ку-Ку я изпяха преди време,но мисля,че имаше оригинал(не с този текст разбира се и не беше българска). Slavi Trifonov\Francia zdravei (1998)\Sadiata tazi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 (edited) Masi & Mello feat. Mahdi-Freak It (Original Heavy Weight Mix) & (Sexy Slut Mix) ?? ЕДИТ: Намерих си я Edited September 4, 2006 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Eдна бавничка песен много готино ретро през послените 4-5 дни я въртят по Радио 1 в която се пее: I will do what you want me to" или нещо такова много искам да си я на меря 10х предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Eдна бавничка песен много готино ретро през послените 4-5 дни я въртят по Радио 1 в която се пее: I will do what you want me to" или нещо такова много искам да си я на меря 10х предварително. предложения : Bryan Adams - I'll be right here waiting Bryan Adams - (Eveyrithing I do) I do it for you Tina Turner - Whatever You Want (Me To Do) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunito Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Почти всеки е чувал по стадионите "Садията,садията,еееее,педе...." На кой е тази песен?Помня,че Ку-Ку я изпяха преди време,но мисля,че имаше оригинал(не с този текст разбира се и не беше българска). Slavi Trifonov\Francia zdravei (1998)\Sadiata tazi ? Ами не е тя.Оригинала е доста стар май.И не е на български,чужда песен е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Някой да има идея коя е тази песен. Record003.amr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Здравейте това лято слушах една компилация на чалга хитове от 2005 година. Започваше нешто от рода на : "Здравейте приятели аз съм Живко микс и сега с телевизия планета ще ви представим хитовете на 2005 година". И почват песните като никоя не е цяла само откъси. Помня че първата е на Преслава - Дяволско желание Ако можете да помогнете и да ми кажете от къде да намеря тази компилация ще съм ви благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Здравейте това лято слушах една компилация на чалга хитове от 2005 година. Започваше нешто от рода на : "Здравейте приятели аз съм Живко микс и сега с телевизия планета ще ви представим хитовете на 2005 година".И почват песните като никоя не е цяла само откъси. Помня че първата е на Преслава - Дяволско желание Ако можете да помогнете и да ми кажете от къде да намеря тази компилация ще съм ви благодарен Да не би да е "Музикална Треска Пайнер 2005" 01.Преслава - Дяволско желание 02. Глория - Изповед 03. Камелия - Искаш или да 04. Ивана - Не си ми първият 05. Гергана - Измама 06. Есил Дюран - Елмаз (remix) 07. Валя - Настроение 08. Осем Осем - Не прекалявай 09. Силвия - 24 часа 10. Люси - Вмъкваш се 11. Весела - Лоша слава 12. Галена - Дъждовно реге 13. Мая - Не си това 14. Соня Немска - Недей Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Не е "Музикална Треска Пайнер 2005". Това със Живко микс е цял track. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts