Trivium Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 (edited) Знаете ли на кого е "Love bytes" qed - love bites (radio edit).mp3 Love BItes e на Deff Leppard - това е оригиналът Май има доста песни с това име.Аз се сещам за една на Judas Priest с това име Love Bites. Edited August 27, 2006 by Feanaar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadzhide Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Stenli, sasho_1989 и Feanaar, мерси много! Като пиша byte трудно ще си намирам песните Знаете ли едно ново гръцко парче, май е хит в момента? На фона на песента "Fiesta" e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Аве хора . Отивам аз в някфо кафе да пия по бира . И по едно време се заслушвам в музуката . Звучеше едно яко и непознато парче за мен . Мисля че песента се казва " I miss you " , но незнам . Тя е денс/хаус . Много е яка такава . Ако някой е има и знае изшпълнител и името на песента неда да ми прати едно ЛС или да пише тук . Благодаря . Пробвай с DHT - I miss you. Линк не мога да ти дам...иначе я имам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Bob Sinclar - Rock This Party мдаа тя е мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Значи песента е в стил като Nana, C-Block и т.н. Има мъж, който пее и жена в припева пее нещо като "Smileeeeee" като гласа намаля с продължителността. Не съм сигурен дали това се пее. Песента не е бърза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 "I had a talk with you in my head..." ? Asle Bjorn ps. Leya ft. Anne K - Lucky You ? Да за нея ставаше въпрос ама си я намерих преди това за това чак сега ти благодаря все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Днес за втори път гледах филма Equilibrium.Та там главния герой слиза едно скривалище на съпротивата и пуска на един грамофон нещо на Bethoven(на плочата така пишеше).Искам да знам кое е тоа произведение?Гледах саундтраците към филма ама нямаше Bethoven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Търся тази песен от това клипче http://www.metacafe.com/watch/122814/kobe_and_mj/ ,на края му пише коя е песента,но не мога да я намеря.Благодаря предварително на всички.За музика накрая пише:swizzbeats feat (dmx,eve,thelox & drag-on) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 търся една песен, която постояннно въртят по радио сити. пее се на непонятен за мен език (някакъв скандинавски трябва да е ) клипът е как някакъв рус пич чати в IRC с някаква мадама. текста ми звучи тъка: анаанаана-ееее-анаана-еее и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 търся една песен, която постояннно въртят по радио сити. пее се на непонятен за мен език (някакъв скандинавски трябва да е ) клипът е как някакъв рус пич чати в IRC с някаква мадама. текста ми звучи тъка: анаанаана-ееее-анаана-еее и т.н. Basshunter - Boten Anna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 (edited) Basshunter - Boten Anna мерси много тая песен никъде я няма (( някой ако даде линк е златен Edited August 30, 2006 by Raging Fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 DC++,hub dc.bol.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 днеска по катра пуснаха една песен рап пееше жена и мисля, че и пригласяше r kelly. с едни индийски мотиви беше и се повтаряше just my sex shop, just... just нещо такова. сори ама не се чуваше многo хубаво и не чух текста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Basshunter - Boten Anna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solid_snake Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Ако някой може да ми каже как се казва песента ще съм му много благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 днеска по катра пуснаха една песен рап пееше жена и мисля, че и пригласяше r kelly. с едни индийски мотиви беше и се повтаряше just my sex shop, just... just нещо такова. сори ама не се чуваше многo хубаво и не чух текста И аз я търся тая песен, айде бе никой ли не я знае.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 (edited) има една хаус песничка дето се пее нещо от рода "пааарам, пам пам, пам парааарам, пааарам, пам пам, пам парааарам" и се повтаря доста пъти ама не се сещам как се казваше някой да му е познато Edited August 30, 2006 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 има една хаус песничка дето се пее нещо от рода"пааарам, пам пам, пам парааарам, пааарам, пам пам, пам парааарам" и се повтаря доста пъти ама не се сещам как се казваше някой да му е познато Outwork ft. Mr. Gee - Elektro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 (edited) Basshunter - Boten Anna много ти благодаря песента ме разбива препоръчайте ми нещо тъкова "_" Edited August 30, 2006 by Raging Fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Outwork ft. Mr. Gee - Elektro благодаря ти много ся ша са разцепвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Трябва ми някоя друга песничка в стил Кайли Миноуг, Роби Уилямс...по-о-о-о-приятни....абе накратко прочути поп парчета. хинт - Много ми харесва Torn на Natalie Imbruglia. Не мога да обясня точно стила пък и не му знам името, ама разчитам, че се сещате Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Песента е на Bryan Adams-много известна и се пее You know it's true.Everything I do... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Bryan Adams - Everything I do (I do it for you) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 (edited) Значи търся една песен нещо като хаус, но няма кой знае колко общо. biggrin1.gif Пее мъж с тънък глас, като се чува почти и само припева и много малко друг текст. В припева се пее "Tell me whyyyyyyyyyyyyyyyyyy" и така задържа на y. xmas.gif Мелодийката е много весела такава. Supermode - Tell me why ГОлям Хит голямо нещо се очаква от мен Edited August 30, 2006 by KyPo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyro-maniac Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Това ще ви се стори странно, но някой знае ли откъде мога да си намеря шум от дъжд? Дори и имитация става, както и само името на някоe такова парче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts