afd Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 (edited) Ice Cube - It Was a Good Day sorry oburkal sum temata Edited August 24, 2006 by afd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Как се казва новата песен на Robbie Williams? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Как се казва новата песен на Robbie Williams? Robbie Williams - Rudebox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Песента е хаус и не е нова. Женичка пее, по едно време намилаше яко някви рими. Малко преди припева, мисля, пееше нещо feel like falling down ili samo keep falling down ili samo falling down ili i am falling down не мога да се сетя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Търся гръцка песен, в която се пее Aporo memena.И на мен гугъл така ми каза, ама песента е що-годе популярна, а не мога да я намеря лесно. Не съм се ровил сериозно, но все пак предвид колко безизвестни и нечувани песни има един прост сърч в ДЦ++ би трябвало да даде резултат, ама цък. според мен песента е на Terzis - Aporo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Аве хора . Отивам аз в някфо кафе да пия по бира . И по едно време се заслушвам в музуката . Звучеше едно яко и непознато парче за мен . Мисля че песента се казва " I miss you " , но незнам . Тя е денс/хаус . Много е яка такава . Ако някой е има и знае изшпълнител и името на песента неда да ми прати едно ЛС или да пише тук . Благодаря . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Аве хора . Отивам аз в някфо кафе да пия по бира . И по едно време се заслушвам в музуката . Звучеше едно яко и непознато парче за мен . Мисля че песента се казва " I miss you " , но незнам . Тя е денс/хаус . Много е яка такава . Ако някой е има и знае изшпълнител и името на песента неда да ми прати едно ЛС или да пише тук . Благодаря . да не е някъв кавър на everything but the gir-missing?l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 абе има няква песен вчера в колата я слушах маи по радио сити беше , имаше части от извесното ни на всики парче "everybody dance now" много ми хареса но другото не успях да го запомня ако някой я знае да свирка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Ами незнам ... може и да е . сега ще е сваля тази . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 абе има няква песен вчера в колата я слушах маи по радио сити беше , имаше части от извесното ни на всики парче "everybody dance now" много ми хареса но другото не успях да го запомня ако някой я знае да свирка Bob Sinclar - Rock This Party Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Искам да знам как се казва песента от това клипче някакъф метъл мисля , че е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Търся си цялата руска опера Княз Игор... Ако се сещате WarenG - Prince Igor където една жена пеее за някакъв булевард (или аз така само чувам) и много ме кефи точно тоя вид "КЛАСИКА". Та ако някой има идея от къде може да си намеря цялото изпълнение на тази мадама ще е супер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Аве хора . Отивам аз в някфо кафе да пия по бира . И по едно време се заслушвам в музуката . Звучеше едно яко и непознато парче за мен . Мисля че песента се казва " I miss you " , но незнам . Тя е денс/хаус . Много е яка такава . Ако някой е има и знае изшпълнител и името на песента неда да ми прати едно ЛС или да пише тук . Благодаря . Sade - And I miss you Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Значи търся 1 доста стара песен на Софи Маринова припева е: "Как да те прегърна с ласкави(или нещо такова) ръце като плаче в мене моето сърце..как да те целуна с искрени очи...като в душата болката горчи".Мелодична е доста. Ако някой каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 (edited) Sade - And I miss you Ами не е тази . Онази беше нещо като денс/хаус . Тази е стара някфа ... Edited August 26, 2006 by MAster-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 (edited) Ами не е тази . Онази беше нещо като денс/хаус . Тази е стара някфа ... Everything But The Girl - Missing: link Edited August 26, 2006 by melo_girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Една песен ми хареса вече няколко пъти я чувам по кафетата. Техно, но не много бързо по-скоро чил аут и женски глас, който казва : "I wanna talk with you in my hand" или нещо подобно. Много ще съм ви благодарен ако някой се сети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Everything But The Girl - Missing: link Еми не е тази коят оси дал ти ... Просто тази песен е като мъглата . Идва и си отива ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadzhide Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Знаете ли на кого е "Love bytes" и къде да я намеря? В DC-то нещо я нямаше... И също една испанска песен, в която се пее "когато спреш да плачеш" - "cuando te no yores" или нещо подобно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Знаете ли на кого е "Love bytes" и къде да я намеря? В DC-то нещо я нямаше... И също една испанска песен, в която се пее "когато спреш да плачеш" - "cuando te no yores" или нещо подобно? qed - love bites (radio edit).mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Знаете ли на кого е "Love bytes" и къде да я намеря? В DC-то нещо я нямаше... И също една испанска песен, в която се пее "когато спреш да плачеш" - "cuando te no yores" или нещо подобно? Love BItes e на Deff Leppard - това е оригиналът Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Една песен ми хареса вече няколко пъти я чувам по кафетата. Техно, но не много бързо по-скоро чил аут и женски глас, който казва : "I wanna talk with you in my hand" или нещо подобно. Много ще съм ви благодарен ако някой се сети. "I had a talk with you in my head..." ? Asle Bjorn ps. Leya ft. Anne K - Lucky You ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Tarsq edna pesen tehno e i se 4uvat kitari ne6to kato pazaar i poslednata pesen na mix 2005 na dj double D ! puskat q v flamingoto na pe6tersko ! 10x predvaritelno mnogo e qka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Значи търся една песен нещо като хаус, но няма кой знае колко общо. Пее мъж с тънък глас, като се чува почти и само припева и много малко друг текст. В припева се пее "Tell me whyyyyyyyyyyyyyyyyyy" и така задържа на y. Мелодийката е много весела такава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Axwell & Steve Angello - Why Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts