sasho_1989 Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 (edited) Песента,която ми трябва,май е на Bon Jovi и се пее I hold you,i need you... Идеи? 10x,Fibaman! Edited July 21, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Песента,която ми трябва,май е на Bon Jovi и се пее I hold you,i need you...Идеи? Bon Jovi - In These Arms ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 (edited) как се казва новата песен на шакира където един пее шакира,шакира...? тя е!мерси Edited July 22, 2006 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 как се казва новата песен на шакира където един пее шакира,шакира...? Shakira - Hips Don't Lie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Why Can't This Be Love?-име и автор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Новата песен на Емилия как се казва, клипа е на един плаж с някъв пич 10x in advance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLCub3 Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 pls nqkoi da pomogne s teksta na pachanga-close to you Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 (edited) Why Can't This Be Love?-име и автор? Никой ли не се сеща едит:намерих я- на Ван Хален е Edited July 23, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 (edited) Знаааачи надявам се някой от вас да е ходил тази година в Китен в дискотека Ямайка Вън на бара всяка вечер пускаха един и същи сет на DJ Double D като той от време на време казва "dj double d presents the underground sound of bourgas". Свалих аз разни песни от ДЦ-то, но не е това което ми трябва. Ако някой го има този сет нека го сподели или поне името му ЕДИТ: Намерих си го Edited July 23, 2006 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 как се казва песента от това клипче ? http://www.metacafe.com/watch/185940/video/R/CFD_1002/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariqna Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Някой ако може да ми каже музиката от фона на рекламата на Мтел(тази в която рекламират 0883 там дето старците налагат младежите)много ми харесва ако някой знае благодарности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Някой ако може да ми каже музиката от фона на рекламата на Мтел(тази в която рекламират 0883 там дето старците налагат младежите)много ми харесва ако някой знае благодарности. 1-Caesars - Jerk it out Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 (edited) Новата песен на Емилия как се казва, клипа е на един плаж с някъв пич 10x in advance Не знам на коя песен е направила клип последно, но издаде албум, песните може да видиш тук.-> Изгори ме с устни, Писмата ти, Мисли за мен, Изпий до дъно, Само сега, Още мисля за теб, Не се обръщай, С теб да полудея, Ела ме вземи, Разболял ми се е млад Стоян. Изгори ме с устни или Писмата ти предполагам, че е, понеже те сега набират популярност. Ама все пак провери. Edited July 24, 2006 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Миналото лято имаше едно доста популярно хаусче, помна само In my dream, женски вокал, повтаря се, ако някой успее да ми помогне, ще съм му много благодарен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 (edited) 2 хаусчета едното се пее "come shake my ass, i know you want my ass...", а друготo се изреждат различни стилове: "tribal, progressive, disco, funky, french, chicago и т.н. след това се чува funky on time... и един пич пее парам пам парам пам пам..." Песничките са от Double D Live @ Club Excess (10.02.2006) съответно към 5-тата и 18-тата минута надявам се някой хаус маняк да обади Edited July 24, 2006 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 (edited) Търся оригинала на Азис - Целувай Ме (ако има такъв де ) Edit : Намерих я - Deen & Vladka Pakos - Poljubi me Edited July 24, 2006 by chefoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 (edited) Търся едно парче,което май се казва Electro House,но никъде не мога да го намеря под това име.Някой да знае на кой е или откъде мога да го дръпна ? Да не би да е outwork feat. mr. gee - elektro (cubeguys delano remix) има я в ДЦ-то пробвай Същата,благодаря Edited July 25, 2006 by EuRoNimouS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Търся едно парче,което май се казва Electro House,но никъде не мога да го намеря под това име.Някой да знае на кой е или откъде мога да го дръпна ? Да не би да е outwork feat. mr. gee - elektro (cubeguys delano remix) има я в ДЦ-то пробвай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 не вярвам песента да е някав кючек тъи като си има звученете на House наистина се надявам някои да се сети.на морето вартяха 3 песни едната е Elektro (за която вече доста хора са пирали ) другата е Wish u could (за която също имаше питащи ) и третата е тази за която питам аз наи характерното е пъшкането да жената и това че след него се чува един мъжки глас които казва OK LET"S GO дано някои поне се сети ! Ако не си си я намерил още песента е Ottomix - Raggasex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Има една песен нова пускаха я по морето много мога да кажа само, че е с арабски мотиви и се пее на някакъв език такъв също жена пее, а дано някой се сети Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Аз търся песента, която почва така: "Story of my life, searching for a ..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Аз търся песента, която почва така: "Story of my life, searching for a ..." Rihanna - Unfaithful ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Песничката която търся се пее нещо такова: "Ако ти поискам ще ли ми дадеш, ще ли ми дадеш, ще ли ми дадеш?Една целувка за лека нощ..." Вчера Годжи я изпя на славито. Тръгна да пее и една за Дядо Поп ама славито не му даде да я изпее...Та ако някой зане как се казват тия песни да каже. ПС: Годжи май каза че се казвала "молба" песента но не я намерих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Някой знае ли как се казва песента от рекламата на Банкя. Мисля, че пее DJ Sonic, ама името на песента незнам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Някой знае ли как се казва песента от рекламата на Банкя. Мисля, че пее DJ Sonic, ама името на песента незнам. Sonique - Alive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts