Jackson_Fan Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Търся песента от този клип: и също така да питам дали сте слушали една песен-дават я отскоро по Канал 1 във връзка със Световното-песента я пее една много хубава негърка и 4-ма мъже в костюми,които са излезли на стадиона и пеят в стил "опера" и клипа е с победителите в Световното (Аржентина,Бразилия,Франция и т.н.).Някой знае ли как се кзва песента,изпълнителя или линк за теглене? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 и също така да питам дали сте слушали една песен-дават я отскоро по Канал 1 във връзка със Световното-песента я пее една много хубава негърка и 4-ма мъже в костюми,които са излезли на стадиона и пеят в стил "опера" и клипа е с победителите в Световното (Аржентина,Бразилия,Франция и т.н.).Някой знае ли как се кзва песента,изпълнителя или линк за теглене? Toni Braxton & Il Divo - The time of our lives Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Песен на Rihanna-пее се resque me.Ако може и линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Песен на Rihanna-пее се resque me.Ако може и линк Rihanna - S.O.S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Търся една старичка испанска песен. Клипът й е в една пустиня. Пее я малко испанче. Пее се нещо от сорта на: "...bailamos abailar...". Доста често я пускат по Веселина ТВ, но понежа маного умни не изписват нито на кой е, нито как се казва... Някой ако се сеща да свирка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Търся една старичка испанска песен. Клипът й е в една пустиня. Пее я малко испанче. Пее се нещо от сорта на: "...bailamos abailar...". Доста често я пускат по Веселина ТВ, но понежа маного умни не изписват нито на кой е, нито как се казва...Някой ако се сеща да свирка Patchai - Gitan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Patchai - Gitan Да, тази е! Благодарско Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Имам питане относно изпълниятея на една песен(от том и джери има един култов ипизод...is you or is you aint my baby-се казва песента) та аз намерих песента от серията но ми трябва ОРИГИНАЛА9тя има мноог версий трябва ми най-известната или първата) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flip^ Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Значи тарса 1 песен и некаде не мога да я намера - 50 cent - Eeany Meany Miney Mo ( от филма на на 50 цента е ) pls help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 аз търся първата песен,която е на това клипче http://www.youtube.com/watch?v=ORs-8GT6SMU...rished%20heroes другата я имам.мерси предварително :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Някой да знае на кой е песента на рекламата на Pepsi с футболистите?Там дето 'даа даа дааа...' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 аз търся първата песен,която е на това клипче http://www.youtube.com/watch?v=ORs-8GT6SMU...rished%20heroesдругата я имам.мерси предварително :) Within Temptation - Our Farewell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Търся новото парче на Лилана.В клипа изпълнителката се подвизава като зайче. За друго не се сещам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 (edited) Търся новото парче на Лилана.В клипа изпълнителката се подвизава като зайче. За друго не се сещам. Lilana - Shte plashtash ? Някой да знае на кой е песента на рекламата на Pepsi с футболистите?Там дето 'даа даа дааа...' Pesenta e na grypa Trio - Da da da ako ne moje6 da ia namerish- pishi i shte q ka4a nqkude Edited June 28, 2006 by marto_palen_hal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 (edited) Ретро песничка е , жена пее => "Baby i need you i want you ... please don't go .... " (или нещо подобно) ? Edited June 29, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Ретро песничка е , жена пее => "Baby i need you i want you ... please don't go .... " (или нещо подобно) ? Cool Cut - Please Let Me Know Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Cool Cut - Please Let Me Know Много благодаря ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 (edited) Търся новото парче на Лилана.В клипа изпълнителката се подвизава като зайче. Също така едно транс парче.Част от вокала е - "I want to rock with you tonight".Поне на мен така ми звучи. Edited July 3, 2006 by Nitro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Музиката с която Металика откриха концерта в Пловдив през 99 имали я някъде на мп3?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 http://youtube.com/watch?v=a-6Y5uVa6VE&search=heineken Уникално рага/денс парче...остава да ми кажете и името и всичко ще е шес' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 http://youtube.com/watch?v=a-6Y5uVa6VE&search=heinekenУникално рага/денс парче...остава да ми кажете и името и всичко ще е шес' Teddybears Sthlm feat. Mad Cobra - Cobrastyle ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Ееех ,Fibaman ще те позлатя Направо колиш котки с кламер да си жив и здрав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 (edited) Имаше една песен: Everything you want....you've got it Everything you need....you've got it Нещо такова.... marto, мерси Edited June 30, 2006 by Moon Light Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Имаше една песен:Everything you want....you've got it Everything you need....you've got it Нещо такова.... Roy Orbison - Anything you want enjoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts