sandman Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Борчо, търси нещо на Ennio Morricone - той е измислил музиката на всички уестърни Ама той има много произведения, които са супер известни и не знам кое имаш предвид. Btw е написъл музиката и на филма Октопод! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 (edited) Как се казва песента която присъства на повечето уестърни и филми със престрелки? Тъкмо когато 2-мата герои са 1 срещу друг с сламки в устите и на секунди преди да извадят пищовите и да се гръмнат ... Мисля ,че е и саундтрак на "Имало едно време на запад".Няма начин да не се сещате мелодията - Използва се в почти всеки филм от жанра ... Няма текст само музика , брутална е ... Хелп ми плийз ? ENJOY Edited June 17, 2006 by marto_palen_hal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Съжалявам, че си повтарям запитването, но песента е много яка. Никой ли не знае как се казва песента от рекламата на адидас??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Съжалявам, че си повтарям запитването, но песента е много яка. Никой ли не знае как се казва песента от рекламата на адидас??? enjoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Imagine me and you ... so happy together...Тази песен я чух в movies.hu на 4тия епизод на My name is Earl (3:30min) Simple Plan - Happy together ? ? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 ? Марто , точно тя е . Много благодаря . Митак мерси и на тебе - надърпах много яки саундтраци на Мориконе . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 enjoy много благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Малко по-необичайна молба... хммм... как да го опиша... трябват ми песни които се изпълняват на акустична китара, писани са за акустична китара... нещо като класическа музика, но не за цигулка или пиано, а за акустична китара Надявам се някой ме разбра за какво говоря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Търся една песе. НЕ съм сигурен как се казваше точно. Мисли, че или беше next generation или rock generation. В нея се пееше нещо за смесването на POP с рок и рап, ако не се лъжа. Някой да знае как се казва??? Limp Bizkit - My generation??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Има една песен, в която се пее: "oooooo I wish i was a punkrocker" или нещо такова. Някой да знае как се казва??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Limp Bizkit - My generation??? да не би да е Bob Sinclar-Love generation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Ми всъщност много хора могат да ми отговорат ама не съм чалгар по принцип и не я знам .. :Р та как се казва тая песен на Преслава къдет се пее "а бяха други времена" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Ми всъщност много хора могат да ми отговорат ама не съм чалгар по принцип и не я знам .. :Р та как се казва тая песен на Преслава къдет се пее "а бяха други времена" Преслава - Безразлична Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 На Каналето е ..пее се "ако потърсиш,все ще намериш някой за тази роля ...ако потърсиш,все ще намериш ние сме много,все за тази роля ...." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 На Каналето е ..пее се "ако потърсиш,все ще намериш някой за тази роля ...ако потърсиш,все ще намериш ние сме много,все за тази роля ...." Каналето » Брадва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Fibaman , Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 (edited) Имам едно питане песничка стил рап, в която се пее "разклати ъъъ тези неща....завъртиии ъъъъ тези бедра" или нещо от сорта ... помагайте ... благодаря предварително едит: намерих си я кобака - разклати онези неща Edited June 19, 2006 by THE-AGENT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен - Roman Lieske @ Club Plazma :: Plovdiv ..:: TRIBALERO ::.. 18.03.2006 Песента започва от 17:42 мин. - чува се мъжки глас и после як ритъм - ако някой знае да каже :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 (edited) Търся една песен в дует на Стинг и още някай-пее се All For Love и май това е името на самата песен.Та линк търся Edited June 19, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Търся една песен в дует на Стинг и още някай-пее се All For Love и май това е името на самата песен.Та линк търся Bryan Adams, Rod Stewart, Sting - All for One, All for Love Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Имаше една песничка дето се пееше "София Пловдив Варна Бургас 24 4аса купона е при нас ... " някой сеща ли се как се казва старичка е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Имаше една песничка дето се пееше "София Пловдив Варна Бургас 24 4аса купона е при нас ... " някой сеща ли се как се казва старичка е? Cvetelina i DJ (nqkoi si tam..) - Chalga do dupka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Значи търся оригинала на тази песничка , ако някой знае кой я изпълнява и името плс да каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenge_r57 Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Ако някой е гледал предаването на Мартин Карбовски "Отечествен фронт" от тази събота 17.06, мажели да ми каже името на руската песен, която беше използвана в предаването. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Значи търся оригинала на тази песничка , ако някой знае кой я изпълнява и името плс да каже Не ти бачка линка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts