NRG_God Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 (edited) Има 1 стара песен на U2 ,където се пееше It's all right , it's all right , all right , she moves the mysterios way или поне на мен така ми се причува . Ако някой знае името плс да обади ЕДИТ:10Х Michal Edited June 13, 2006 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Има 1 стара песен на U2 ,където се пееше It's all right , it's all right , all right , she moves the mysterios way или поне на мен така ми се причува . Ако някой знае името плс да обади Mysterious Ways Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 как се казваше оная песничка където пеят ...everything's reaaaal...in the world tonight... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 как се казваше оная песничка където пеят ...everything's reaaaal...in the world tonight... C-block - Everything's good ? Защо ли все си мисля ,че тази песен е на Хисарския поп, освен ако Коцето сланинката и Хисарския поп не са един и същ човек И 2мата я пеят...не знам на кой е оригинала...май на Хисарския поп, ама и Константин Стефанов(Коцето Сланинката) има запис. Мен ми трябва поне единя варянт с чуваемо качество. Аз търся "Yasha Yasha Yaaaasha, Yasha и моряааака" ? То с тия кръчмарските хич не ми помагате, ама все пак, ако някой случайно се сеща... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Аз пък търся една песен в която не се пее нищо, има много як биит. Нова е. Днес докато минавах покрай бирфеста я чух. Незнам как да ви я обясня - инструментал, нова. =( The Drill - The Drill , само за това се сещам. Не е тази, някаква по-нова е =(. Трябваше да я запиша... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Абе.. Търся 1 песен, но не знам как се казва! На клипа някво малко момче кара колело, а по време на песента някой подсвирва... Е та ако може някой да ми каже как се казваа.. Или да ми даде линк към нея... А тя ми трябва, защото преди няколко дни бях в Турция и бях в най - голямата водна дискотека в света.. (Беше 1 кораб. Сложно е ) И там слушах някакъв неин мегамикс! Предполагам, че беше от 2мата диджей... Но това са само предположения.. Та ако някой може и напрао към микса линк да даде.... :) П. С. Ако някой ме разбере - евалата му праа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Да не е на Bob Sinclar - Love Generation? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Bob Sinclar - Little love generation ili /Bob_Sinclar_World_Hold_on.mp3]Bob sinclar - world hold on ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 За Love Generation става въпрос.. Благодаря! И ме интересува.. Коя е песента, която звучи в края на всеки мач от световното?! Много е известна, но уви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Ако не се лъжа след мачовете пускат Goleo Pres. Lumidee vs. Fatman Scoop - Dance, която е кавър на Whitney Houston - Wanna Dance With Somebody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Някой да знае как се казва песента от рекламата на Адидас, че много ме кефи??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 (edited) И 2мата я пеят...не знам на кой е оригинала...май на Хисарския поп, ама и Константин Стефанов(Коцето Сланинката) има запис. Мен ми трябва поне единя варянт с чуваемо качество. Аз търся "Yasha Yasha Yaaaasha, Yasha и моряааака" ? То с тия кръчмарските хич не ми помагате, ама все пак, ако някой случайно се сеща... Батка аз ги имам на хисарския поп. Ся дръпнах и на Коцето Сланинката , търси в дц++ в хъба на евроком - там с хубаво качество са тия дето са с име Константин Стефанов . Ако не намериш кажи ще ти ги ъплоудна . 4 мноо здрави хита - Дай си сърцето, една цигара , малка къща и защо са ти коси побелели друже Имам дори и компилацията 3в1 на първите 3 песни Edited June 13, 2006 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 За Love Generation става въпрос.. Благодаря!И ме интересува.. Коя е песента, която звучи в края на всеки мач от световното?! Много е известна, но уви Според мен питаш за Pet Shop Boys - Go west И на мен ми е странно, ама верно тая песен пускат, или някакъв нейн кавър. @NRG_God Ъплоудни и ми кажи как се пишеш в хъб-а. И искам само нормалната версия, не тая тройната, ако може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Според мен питаш за Pet Shop Boys - Go west И на мен ми е странно, ама верно тая песен пускат, или някакъв нейн кавър. @NRG_God Ъплоудни и ми кажи как се пишеш в хъб-а. И искам само нормалната версия, не тая тройната, ако може. Ами навсякъде се пиша така , за да ме откриват по-лесно. Само ,че в ДЦ++ слагам едно (Ggb1t) отпред. Айде идвай в хъба и виж кои ще ти свършат работа препоръчвам ти и "Отвори ми майко" на Коцето сланинката . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Абе една песничка слушах, която е по основната тема от Бригада само че малко по клубно звучи и има текст Мислех си че по мелодийката от Бригада ще я намеря ама нещо не се справих... Айде помогнете! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_CarlCox_ Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Търся името на този трак: http://christiansmith.data.bg/techno_background1000.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Абе една песничка слушах, която е по основната тема от Бригада само че малко по клубно звучи и има текст Мислех си че по мелодийката от Бригада ще я намеря ама нещо не се справих... Айде помогнете! ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 (edited) марто точно тва е жив здрав и една бира тея дни Edited June 13, 2006 by mauler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Радвам се ,че е тази Васе.Оки щом си казал няма да ти откажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Имаше една песен,в която се пее: "Are you ready, Are you ready for love - Yes I am ooooooo" или нещо подобно. Някой да знае как се казва??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 (edited) Elton John - Are you ready for love ur welcome Edited June 14, 2006 by marto_palen_hal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Elton John - Are you ready for love благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Търся едно рок парче - пее си нещо от сорта на In the burning high... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 (edited) Търся една руска метъл песен помня, че текста беше "Я СВОБОДНЫЙ" май и песента се казваше така но не помня на кой беше. Мерси предварително ! Edited June 14, 2006 by Keitaro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Tърся една нова чалгия, в припева и се пее на руски... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts