Lord ico Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Търся песента от рекламата на Хайнекен, където всички в един бар почват да денсат брейк. Песента която търся.......я пее мъж 100%...... незнам кой е мъжа и как се казва песента..... само помня много малка част от нея и тя е "I remember You" Въртят е сега доста по Витоша Благодаря предварително Да нямаш предвид "James Blunt - Goodbye My Lover" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Песента която търся.......я пее мъж 100%...... незнам кой е мъжа и как се казва песента..... само помня много малка част от нея и тя е "I remember You" Въртят е сега доста по Витоша Благодаря предварително Търся песента от рекламата на Хайнекен, където всички в един бар почват да денсат брейк.Да нямаш предвид "James Blunt - Goodbye My Lover" ? не е това.....малко по ритмична е и се пее определено много повече от тук.... търсенето продължава....а ако някой каже дали някъде няма плей листа на Витоша ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Аз търдя едно парче,което чух на скоро в Ескалибур (там между другото често го пускат) Песента е на сръбски,пее я мъж,прелича малко на ония дето пееше Лане Мое....Желко Жексимович. Сравнително бавничка е с много готина мелодия между куплетите.От текста помня само,че не места към края на куплета се пее "И на яве....и на яве,и на сон...".Т'ва е...моля ако някой знае как се казва да ми каже.Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Трябва ми линк за песента на U2 One,но версията с дует между Боно и една мацка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 enjoy U2 & Mary J. Blige-One Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Някой знае ли как се казваше яката песничка към саундтрака на Spider-man. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Някой знае ли как се казваше яката песничка към саундтрака на Spider-man. Chad Kroeger & Josey Scott - Hero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Аз търдя едно парче,което чух на скоро в Ескалибур (там между другото често го пускат)Песента е на сръбски,пее я мъж,прелича малко на ония дето пееше Лане Мое....Желко Жексимович. Сравнително бавничка е с много готина мелодия между куплетите.От текста помня само,че не места към края на куплета се пее "И на яве....и на яве,и на сон...".Т'ва е...моля ако някой знае как се казва да ми каже.Благодаря предварително! Vlatko Stefanovski - Gypsy Song ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Песента която търся.......я пее мъж 100%...... незнам кой е мъжа и как се казва песента..... само помня много малка част от нея и тя е "I remember You" Въртят е сега доста по Витоша Благодаря предварително Skid Row - I Remember You ...пробвай с това ...дано съм помогнал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Някой знае ли как се казваше яката песничка към саундтрака на Spider-man. или пък Ana-We Are.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Chad Kroeger & Josey Scott - Hero благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 от къде мога да си сваля песебта на сериала МАЛКЪЛМ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 tursq ena pesen ama ne znam na koi be6e kazva se the whole world mai4e be6e na outcast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Търся песен - май е на DEEP PURPLE. но не съм сигурен.Пее се в припева:I can't deny it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 от къде мога да си сваля песебта на сериала МАЛКЪЛМ link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Търся песен - май е на DEEP PURPLE. но не съм сигурен.Пее се в припева:I can't deny it Да не би да е Rod Stewart - I can't deny it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 tursq ena pesen ama ne znam na koi be6e kazva se the whole world mai4e be6e na outcast Outcast - The Whole World ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 I need ауе имаше една народна песен пее се нещо - "тръгнала е рума,румена мома" някой да знае нещо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 I need ауе имаше една народна песен пее се нещо - "тръгнала е рума,румена мома" някой да знае нещо ? Канарите - Хороводна китка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Robbie Rivera - Float Away (Club Mix)Robbie Rivera - Float Away (Gabriel & Dresden Re-Edit) Aneela & Arash - Chori Chori Anggun - In Your Mind 2black -waves of love Elize - Shake (Club Mix) Haji and Emanuel - Take Me Away Till Westwood - Same Man nqkoi bi li dal link kum tezi pesni4ki da gi preslu6am i az 4e ne moga da gi namera nito v dc-to nikade kadeto i da e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Anggun - In your mind link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadzhide Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Знаете ли една чалга, жена я пее и припевът е нещо като "Как люблю я вам, как люблю я вам и без вас не могу жить..."? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Robbie Rivera - Float Away (Club Mix)Robbie Rivera - Float Away (Gabriel & Dresden Re-Edit) Aneela & Arash - Chori Chori 2black -waves of love Elize - Shake (Club Mix) Haji and Emanuel - Take Me Away :) Robbie Rivera - Float Away (Club Mix) ; Robbie Rivera - Float Away (Gabriel & Dresden Re-Edit) ; Aneela & Arash - Chori Chori ; 2 Black - Waves Of Love ; Elize - Shake (Club Mix) ; Haji and Emanuel - Take Me Away Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 здравеите,значи търся една песен в която се пее wake up wake up,yeah im tirred of waiting ако я знаите моля ви дадете ми линк видях е от едно клипче и много ми хареса..но нз кои е я пее(песента би трябвало да се казва wake up) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts