LOKOMOTIVcho Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 (edited) Единственото което ми идва на ум е Sam Brown - Stop ,ама не се доближава много до обяснението ти.. Не е тази. Все пак не съм сигурен, че има "Stop" в заглавието, може и да се бъркам. Иначе благодаря за опита EDIT: Йееее намерих я и няма "Stop" в заглавието Песента е Alannah Myles - Black Velvet ако някой се интересува Edited May 30, 2006 by LOKOMOTIVcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 LOKOMOTICHo - Да не си слушал Jamelia - Stop ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 LOKOMOTICHo - Да не си слушал Jamelia - Stop ? Тая на Jamelia няма нищо общо с т'ва което търсех, но няма зн... нали си я намерих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 (edited) търся кавър на roxette - listen to your heart, дето го въртят по радио фреш. стилът е trance dance или нещо подобно DHT - Listen to Your Heart ... ? Edited May 30, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Имаше една яка песен Blazin Squad. Мисля че в заглавието на песента имаше нещо flip. Идеи??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Имаше една яка песен Blazin Squad. Мисля че в заглавието на песента имаше нещо flip. Идеи??? Blazin Squad - Flip Reverse ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Blazin Squad - Flip Reverse ... ? Да тази е. Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 DHT - Listen to Your Heart ... ? не е същата, ама тая дето си дал повече ме кефи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 (edited) Сега е въртят по Витоша....кавър е има и оригинал който е стар няма значение коя ще ми намерите......пее се take it...take another peace of my heart now, babe....have it.....have another peace of my heart[:-} нещо ми се върти че оригинала беше на дженис джоплин ама може и да се бъркам оригинала е доста стар Edited May 31, 2006 by Doss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Някой знае ли как се казва песента от рекламата на Хаиникен (май на т'ва беше). Където всеки с чаша в ръка започва да танцува. Пее се нещо от сорта на "ден диги ден ди ден диги диги". Абе, може да не е точно така, ама предполагам, че ако сте я чували ще се сетите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 не е същата, ама тая дето си дал повече ме кефи Ха-ха-ха яко Сега е въртят по Витоша....кавър е има и оригинал който е стар няма значение коя ще ми намерите......пее се take it...take another peace of my heart now, babe....have it.....have another peace of my heart[:-} нещо ми се върти че оригинала беше на дженис джоплин ама може и да се бъркам оригинала е доста стар Janis Joplin - Piece Of My Heart ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 (edited) Да тази и аз я намерих ама по Витошата въртят някакъв кавър за него става въпрос.....макар че пробвах с името на песента но уви има много песни с това име но не и тази която слушах по вотоша Edited May 31, 2006 by Doss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Някой знае ли как се казва песента от рекламата на Хаиникен (май на т'ва беше). Където всеки с чаша в ръка започва да танцува. Пее се нещо от сорта на "ден диги ден ди ден диги диги". Абе, може да не е точно така, ама предполагам, че ако сте я чували ще се сетите. Teddybears Sthlm feat. Mad Cobra - Cobrastyle ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Teddybears Sthlm feat. Mad Cobra - Cobrastyle ... ? Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 (edited) go,go i wanna power to know ...aways belived ...daje mai4e i na reklama go iashe predi ...retro e i jena go pee ( 100 % texta ne e veren ,ama na takoa mi prili4a ) Edited June 1, 2006 by RubbeR_HeaD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scibdo Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 А песента от другата реклама на Heineken (с Ромарио, Дзола и Джо Коул) коя е знаеш ли Fibaman? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OMERTA]Italiano Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Търся една песен която съм я чувал да я въртат по KATRA FM. Не съм много сигурен за текста обаче се пее нещо от рода на "love makes me fly" ili "love makes me high" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 А песента от другата реклама на Heineken (с Ромарио, Дзола и Джо Коул) коя е знаеш ли Fibaman? Вече ме взехте за мезе Italiano' date='Jun 1 2006, 14:59' post='529080']Търся една песен която съм я чувал да я въртат по KATRA FM. Не съм много сигурен за текста обаче се пее нещо от рода на "love makes me fly" ili "love makes me high" Ava ft. Star Tattooed - Make Me High ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Търся една песен на Methodman, не се сещам много от текста обаче в началото пееше жена...нещо като 'And all you bitches niggas...' и така...песента беше басова. Не е Part II с Тони Бракстън...някаква друга беше ама не мога да се сетя точно името й...ако някой се сеща да казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Търся една песен на Methodman, не се сещам много от текста обаче в началото пееше жена...нещо като 'And all you bitches niggas...' и така...песента беше басова. Не е Part II с Тони Бракстън...някаква друга беше ама не мога да се сетя точно името й...ако някой се сеща да казва Method Man - Release Yo' Delf ??? ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 (edited) Method Man - Release Yo' Delf ??? ... Тя е, мерси много Edited June 1, 2006 by chefoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Има една песен, която въртят по ситито. Става въпрос за ремикс на една много известнва песен. Някой да знае как се казва??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 А кой я пее и ако знаеш какво точно пеят... ще ни улесниш . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Има една песен, която въртят по ситито. Става въпрос за ремикс на една много известнва песен. Някой да знае как се казва??? Goleo VI Presents Lumidee And Fatman Scoop - Dance! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 (edited) Goleo VI Presents Lumidee And Fatman Scoop - Dance! Да тази е благодаря. А може ли някой да даде линк към оригинала на песента? EDIT: благодаря Fibaman Edited June 1, 2006 by russsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts