Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Опитвам се да разбера как се казва и кой е изпълнява тази песен, по-долу съм дал линк към част от клипа й, за съжаление не изписват нищо. :(

Звука е малко тих и... е ако е свалите ще чуете. :)

Виждам че има хора, които се занимават сериозно с музика, а и всички останали. Help! :cry

За песничката, това е нов вариант на стара песен.

Линк

Мисля, че това е оригинала на песента . Иначе има и кавър на Бритни Спиърс :)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Мисля, че това е оригинала на песента . Иначе има и кавър на Бритни Спиърс :)

И аз като търсих открих оригинала, но тази версия от клипа не я открих. :cry

Не знаех, че има кавър и на Бритни. :lol:

Мерси все пак. :)

аз търся песничката от "big brother"дето с нея почва предаването.всъщост песента почва с "hello big brother".айде ако знаете кажете на кой е :)

Има една песен,която имах даже на касета,пускат я много често по Радио 1.Пее се dance dance dance dance .......пее мъж,тук таме май и женски вокал имаше

в песента се пее "joanna give me hope"

zamunda също я пяха тази песен с текст :

кога банана виси на кльона,седи отдолу и са моля аз.

Падни банана, падни за бога,

падни падни да не закача аз. :music

10x to ov3rm4n :punk

в песента се пее "joanna give me hope"

zamunda също я пяха тази песен с текст :

кога банана виси на кльона,седи отдолу и са моля аз.

Падни банана, падни за бога,

падни падни да не закача аз. :music

Artist: Eddy Grant -> Title: Gimme Hope, Joanna. -> album: :(

imam edna pesen na disk koito e zapisvan predi okolo 6 godini i tam ima edna pesen koqto se vodi(po spomen) saundtrack ot The Crow no kogato proverih q nqma6e v saundtrack-a.pesenta q pee jena i e bavna ne6to kato tezi ot Vlastelina.ako nqkoi se se6ta molq da mi kaje :huh:

10x :)

...ами виж да не е тази - тя е от първият The Crow :

Elizabeth Fraser & Medicine - Time Baby III

The Crow soundtrack

...а пък ако не е - и тази е мн хубава ;)

ami ne e tazi pesen no az 6te produljavam da si tursq.ako mi kaete kade moga da q upload-na 6te vi dam da q 4uete - moje puk nqkoi da se seti.btw oblojkata na tozi Garvan ne savpada s tova koeto e v wareza ne znam koe e vqrnoto:)

EDIT:namerih kak se kazva: Jane Siberry - It can't rain all the time

...ama q nqma nikade :( :cry ...

...btw oblojkata na tozi Garvan ne savpada s tova koeto e v wareza ne znam koe e vqrnoto:)

...ами и двете са вярни ;) просто едното е оригиналната музика към филма, а не групите ...на линка който ти бях дал е "другия" саундтрак - песента си я има и там:

The Crow soundtrack

RQ: Песента от РЕКЛАМАТА на Женени с деца, когато представят филма и го рекламират там ;) Много е весело парчето. Май е старо някво. Бая търсене метнах, ако някой знае как се казва да свирка ;)

RQ: Песента от РЕКЛАМАТА на Женени с деца, когато представят филма и го рекламират там ;) Много е весело парчето. Май е старо някво. Бая търсене метнах, ако някой знае как се казва да свирка ;)

Frank Sinatra - Love And Marriage

"РЕКЛАМАТА"..

Друга песен..именно затова обясних от къде е песента иначе щях да кажа песента от Married With Children ;) пък и то сам щях се сетя за нея ;)

Neshtata stoqt taka.Ako ste gledali Shouto na Slavi ,nqkude predi gore-dolu mesec,Godji kato predstavqshe slavi ,neshto go bazikashe kak karal .Ta Godji go imitirashe sus zvuci - po-skoro nqkude ot background-a puskaxa nqkakav OTVRATITELNO smeshen playback .edin detski glas imitira dvijenieto na kola ,ama prosto ujasqvashto smeshno :) i dnes kakto se pribirax s reisa ,nqkoi ot 'tulpata :D ' go puskashe tova sushtoto neshto ot gsm-a si i reshix ,4e go ima nqkude na mp3. ta nqkoi ako ima info , neka se obadi .blagodarim ;)

Neshtata stoqt taka.Ako ste gledali Shouto na Slavi ,nqkude predi gore-dolu mesec,Godji kato predstavqshe slavi ,neshto go bazikashe kak karal .Ta Godji go imitirashe sus zvuci - po-skoro nqkude ot background-a puskaxa nqkakav OTVRATITELNO smeshen playback .edin detski glas imitira dvijenieto na kola ,ama prosto ujasqvashto smeshno :) i dnes kakto se pribirax s reisa ,nqkoi ot 'tulpata :D ' go puskashe tova sushtoto neshto ot gsm-a si i reshix ,4e go ima nqkude na mp3. ta nqkoi ako ima info , neka se obadi .blagodarim ;)

Прекалено възможно е да си чул мен :P

Често си я въртя тая мп3-ка на GSM-a.

Малко ми е слаба връзката, но като кача някъде песничката, ще ти дам линк на ПМ. :music

ЦЪК :P

P.S. Търся онази песен дето я пускат по ББТ, преди мач и при всички филмчета.Пее се нещо от сорта на "Great Day, is a day...нещо си там забравих :) "

Песента, която търся e българска. Изпълнителите са Панаьот Панаьотов и Росица Кирилова, пеят :Любовта ни е тъжна като старо сребро, просто вече е време да ни стори добро... Та много искам да си я намеря...

Песента, която търся e българска. Изпълнителите са Панаьот Панаьотов и Росица Кирилова, пеят :Любовта ни е тъжна като старо сребро, просто вече е време да ни стори добро...  Та много искам да си я намеря...

Опалааа Любовта ни

този сайт не го ли знаеш www.mp3-bg.com ? ;)

takammm..zna4i

ima edna pesen deto q peqt na Shouto na Slavi i baleta tancuva.v4era koito go e gledal s oniq breikurite to4no predi da gi pokani q pqha.nakraq na pripeva se kazva ne6to kato "What Up!" ....probvah da potursq ama ne6to ne mi izleze kasmeta.koito znae da kazva :))

oleleeeee kajete mi molyavi se kak se kazva pesenta ot tova klip4eeee http://www.warez.ru:8080/FTP/Videos/*Sport/in-line/

Оригиналът на песента се казва Rock Me Amadeus, но това е някакъв кавър. Чух името на Буста Раимс така, че потърси някоя негова песен трябва да е ;)+

Edit: А може и да е някакър rmx нз :)

Оригиналът на песента се казва Rock Me Amadeus, но това е някакъв кавър. Чух името на Буста Раимс така, че потърси някоя негова песен трябва да е ;)+

Edit: А може и да е някакър rmx нз :)

мерси много аз също мисля че busta rhimes има нещо общо ама хич не е в негов стил......все пак много ти благодаря :woot :D :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...