frodo Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 мерси от няколко дена гледам клипа в главата си и не мога да се сетя коя беше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benita_ Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 (edited) Добре, не е буквално по темата, но търся няколко песни и не ми се отваря нова... Та, трябват ми летни, латино-испански песни...нещо като за из път...нещо леко, но ритмично и свежо. Нещо като: Juanes - La Camisa Negra Juanes - A dios le pido Shakira - Hips don't lie Shakira - La tortura Bohemian like you ...най.вече като La Camisa Negra! може и на английски, но да е свежо! Edit: Liverpool`Fan`1р мерси Edited May 25, 2006 by benita_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 (edited) oбяснението е тъпо..ама полудях по тая песен - преди 10 мин я чух на радио NRJ, само, че телефоните, които намерих за радиото никой не дигна- щях да си ги питам тях Та песента ..на припева се пее "оооуу, ма ма ма ма маай (не съм сигурен "my" или "mind")" стила би трябвало да е Поп, ако някой по тия оскъдни сведения ми помогне - да драсне едно редче P.S. Пее жена Edited May 24, 2006 by N00KiE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Bauer Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 "Ще ти изтрия телефона" Не знам кой я изпълнява и дали точно така се казва ама така се пее, но не можах да я намеря никъде и вече съм почти сигурен че не се казва така. Ако някой се сеща за коя песен говоря моля да помага ако не с линк със заглавие или изпълнител!!! Благодаря предварително!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 (edited) oбяснението е тъпо..ама полудях по тая песен - преди 10 мин я чух на радио NRJ, само, че телефоните, които намерих за радиото никой не дигна- щях да си ги питам тях Та песента ..на припева се пее "оооуу, ма ма ма ма маай (не съм сигурен "my" или "mind")" стила би трябвало да е Поп, ако някой по тия оскъдни сведения ми помогне - да драсне едно редче P.S. Пее жена armand van helden- my my my? EDIT: N00KiE , пак заповядай Edited May 25, 2006 by Baba_qga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Как се казваше песента на Слави Трифонов "Планината ми е майка а баща ми буен вятър беше брат ми е морето тъмно лудите треви са ми сестрите еи така сам сам ти казвам всичко право ти показвам .... aaaaa моя ще си вече ааааа ще е страшно ако кажеш не " но не тази която е с румънеца и енчев Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Значи песента е хаус не се пее нищо в него. Нищо друго не мога да кажа обаче ... нещо като The drill е може би най-близо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Как се казваше песента на Слави Трифонов "Планината ми е майка а баща ми буен вятър беше брат ми е морето тъмно лудите треви са ми сестрите еи така сам сам ти казвам всичко право ти показвам .... aaaaa моя ще си вече ааааа ще е страшно ако кажеш не " но не тази която е с румънеца и енчев Слави Трифонов (КуКу бенд) - Сватба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 (edited) Трябва ми името на една песен на Depeche Mode.Доста е известна и се пее:It's a wonderful, wonderful day, no need to... Edited May 25, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Трябва ми името на една песен на Depeche Mode.Доста е известна и се пее:It's a wonderful, wonderful day, no need to... Не е на Depech mode . Мисля ,че говориш за No need to run and hide it's a wonderful ,wonderful life ... Песента е Black - Wonderful life Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Добре, не е буквално по темата, но търся няколко песни и не ми се отваря нова... Та, трябват ми летни, латино-испански песни...нещо като за из път...нещо леко, но ритмично и свежо. Значи аз се сещам само за испанския албум на Кристина Агилера, може да ти свърши работа.Вярно е старичко, но пък както казваш ти да е свежо.Може би също да потърсиш нещо Латино (Денс) в ДС-то... Ако се сетя за нещо от това, което търсиш ще ти пиша за сега пробвай с това на Кристина дано ти хареса... И предложения за други песни: Modern Talking - No Face, No Name, No Number ама е ретро и нещо старичко на J.Lopez може да потърсиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Има една песен на 3 Doors Down. Беше нещо с London, но не знам как се казва. HELP!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 armand van helden- my my my? Страшно много ти благодаря, направо ми оправи настроението след скапания ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 3 Doors down - Landing in London ако не се лъжа.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 3 Doors down - Landing in Londonако не се лъжа.. много благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 (edited) една чалгия по музиката на "едно ферари с цвят червен" ама се пее "ебах ти майката пача..." или нещо такова... I`GoT`Da`PoWeR мерси много Edited May 25, 2006 by mauler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 една чалгия по музиката на "едно ферари с цвят червен" ама се пее "ебах ти майката пача..." или нещо такова... Dj Damian - Пача Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISITOR Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Зравейте! Преди време бях попитал за една песничка, но не знаех много, а ето сега по-подробно. Значи, българска е, баладична, пее жена. Част от припева: "Ако мога ще спася, всеки, всичко и мен........ (и продължава), Ако мога искам пак да се родя" И още нещо. Тази вечер в Шоуто на Слави, чух едно изпълнение на Росица Тодорова и Сотян Янкулов. Дали знае някой къде могат да се намерят тези неща? Благодаря!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Ами аз пак тарся пар4ето на JOSH WINK ако се сети някои кадето през цялото време има едни СМЕХОВКИ ?????????е някой сещалисе как се казва парчето ????????????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Josh Wink - Don't Laugh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Аз пак си търся един хаус - като стил е нещо може би като members of mayday дори може да се каже че бие към техно. Ново е оня ден имам спомени че съм го слушал в папараците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 (edited) Песента е на AC/DC-Пее се: Seems like a touch,еди-кво си, too much 10x,kopche! Edited May 26, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Ами аз пак тарся пар4ето на JOSH WINK ако се сети някои кадето през цялото време има едни СМЕХОВКИ ?????????е някой сещалисе как се казва парчето ????????????????????? аз пък търся друго парче на Джош, в което се пее oт женски глас- MMMM, we gonna getaway....ако някой има и бегли идеи, да казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Търся една песен с припев Every single day, every single night или нещо подобно. Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts