Liverpool`Fan`1 Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Здрасти хорица, имам една молба... Има една чалгарска песничка, или по скоро кръчмарска на Борис Дали - Пиян... Разбрах, че оригинала е на сръбски и го пее мъж, ако някой знае как се казва или направо може да даде линк ще съм му благодарен.... Едно голямо (огромно) МЕРСИ предварително... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Някой знае ли песента от видеото, което се зарежда тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 (edited) Здрасти хорица, имам една молба... Има една чалгарска песничка, или по скоро кръчмарска на Борис Дали - Пиян... Разбрах, че оригинала е на сръбски и го пее мъж, ако някой знае как се казва или направо може да даде линк ще съм му благодарен.... Едно голямо (огромно) МЕРСИ предварително... Sasa Matic - Ko te ljubi ovih dana Аз имам няколко въпроса: Как се казва новата песен на Мария? Софи Марионва да има нова песен, след бурята...някаква ориенталска? Азис да има нещо ново излезнало? Препоръчайте ми няколко хубави песни, на които се играе казачок. Благодаря предварително. Edited May 20, 2006 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Аз търся две неще... първото е Sound Track-a на Prison Break А второто е пак една песен от Prison Break от втората серия и е един вид тежък рап пее се "This is War" Help-нете малко ,че не мога да немеря нещо.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Линк към откъс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Аз търся две неще... първото е Sound Track-a на Prison BreakА второто е пак една песен от Prison Break от втората серия и е един вид тежък рап пее се "This is War" Help-нете малко ,че не мога да немеря нещо.... И аз търся от отдавна саундтрака с яките черни бийтове - This is war на панорамата на целия затвор дето дават , но само тва съм открил САУНДТРАКА В НАЧАЛОТО НА ВСЯКА СЕРИЯ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Някой знае ли песента от видеото, което се зарежда тук. Ако става въпрос за песента точно в началото, определено е Will.i.am и единственото нещо близко до тази част на BEP e това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Линк към откъс Tyk и Tyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vortex Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Здвавейте !!! Искам да питам някой знае ли как се казва песента от този клип ? Мн ме кефи http://www.freeride-entertainment.com/vide...eel_burning.mov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 http://www.freeride-entertainment.com/vide...eel_burning.mov Това чудо с какво се отваря ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 (edited) Това чудо с какво се отваря ? Quick Time и мисля, че не е тук мястото да се пита това :P Edited May 21, 2006 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Търся една гръцка песен но незнам кои е изпълнителя и незнам заглавието на песента Малина и Азис - Черните Очи само че на гръцки наште крадат сеебало мамата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scibdo Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Един бакшиш слушаше една много яка песен... мисля, че е на Bedrock, т.е. почти напълно сигурен съм. Част от текста: "the journey's gonna be long be long be long... I gotta be strong..". Ако може и линкче ще съм много благодарен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Търся една гръцка песен но незнам кои е изпълнителя и незнам заглавието на песента Малина и Азис - Черните Очи само че на гръцки наште крадат сеебало мамата. Nikos Vertis - Pes To Mou Ksana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 (edited) Имаше една песен на shaggy. От преди няколко години. В клипа става се виждат едни мацки в ангелски одежди. Някой да знае как се казва? EDIT: 10x jop Edited May 22, 2006 by russsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Имаше една песен на shaggy. От преди няколко години. В клипа става се виждат едни мацки в ангелски одежди. Някой да знае как се казва? Shaggy - Angel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 (edited) Търся една песен,в която изпълнителят има глас като на Джими Хендрикс(не знам дали е той) и се пее: There must be some kind of way out of here... 10x, $abrina Edited May 22, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Търся една песен,в която изпълнителят има глас като на Джими Хендрикс(не знам дали е той) и се пее:There must be some kind of way out of here... Може би е това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Моля ви, някой знае ли песента на Андреа Бочели която пускат по време на рекламата по bTV на концерта му? Търся тази песен от 4 години сигурно и все няма как да обясня на някой за какво става въпрос. Дано ми помогнете. Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 linkove za dosta ot pesnite mu,dano da nameri6 tova,koeto tursi6 Andrea Bocelli press me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 linkove za dosta ot pesnite mu,dano da nameri6 tova,koeto tursi6 Andrea Bocellipress me Прослушах всички песни там, няма я Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Tyk Andrea Bocelli dano tozi put da q nameri6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Моля ви, някой знае ли песента на Андреа Бочели която пускат по време на рекламата по bTV на концерта му? Търся тази песен от 4 години сигурно и все няма как да обясня на някой за какво става въпрос. Дано ми помогнете. Мерси Опитай в редакцията на бТВ, последния път ми отговориха на въпроса.Задай го и ти... Сайта на бТВ е www.btv.bg а къде да идеш сам ще потърсиш.... Пробвай... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 как се казваше песента на мадона където вървеше по една пътека от цветя,през едно море... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 как се казваше песента на мадона където вървеше по една пътека от цветя,през едно море... песента се казва "Love profusion" можеш да си я свалиш оттук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts