Fibaman Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Търся песен от "Need for Speed Hot Pursilt 2"...Тая дето е на филмчето в началото...Мисля, че се пееше"We go we go we go we go Down".Благодаря предварително Това ... ? (It Hot Action Cop - Going Down On It) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Само това се сещам от песента много известно пърче: Come along now, come along with me Come along now, come along and you`ll see What it`s like to be free... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 (edited) Titiyo-Come along Edit:u r welcome Edited May 12, 2006 by marto_palen_hal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 а някой да се сеща за една песен дето се пееше - Come along, come along with me, I wanna feel.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 а някой да се сеща за една песен дето се пееше - Come along, come along with me, I wanna feel.... ами предния пост... бахти хора поне предишния пост не гледате ли бе? ама тва до ся не съм го виждал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 А бе хора, знаете ли как се казва най-новата песен на Д2 дето е с оня бай уй от Стар Академи D2 - Тук и сега! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 ами предния пост... бахти хора поне предишния пост не гледате ли бе? ама тва до ся не съм го виждал Не пич гледам предния пост само дето тук става въпрос за различна песен и не е точно това което се пее в предишната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 D2 - Тук и сега! Тя е 10x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Titiyo-Come along Мерси... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Една новичка песен (е, новичка беше преди няколко седмици може би), денс такова доста весело и се пее в припева нещо за "red dress" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 (edited) Една новичка песен (е, новичка беше преди няколко седмици може би), денс такова доста весело и се пее в припева нещо за "red dress" ? Sugababes - Red Dress A аз търся една песничка,снощи за сефте я слушах в Инфинити - някакво хаусче или нещо подобно...Беглите ми спомени от текста са "My arms keep missing U I've been wishing U since U were away..." Edited May 12, 2006 by jop4423 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Bauer Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Търся песента от края на 24 епизод от 3 сезон на The OC - Кваратал на богатите, но не знам нито как се казва нито кой я изпълнява ако някой знае нещо моля да казва!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Оригинала е на Bloc Party - Pioneers и е по бързичка ,докато другата е кавър Tunng - Pioneers и е по бавничка(мене повече ми харесва) и мисля че тя беше на края на епизода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Как се казва тази песен ей така започва един се провиква Маями и се пее нещо от тоя сорт. "Hey boom this song nigga will rock you now" нещо подобно е някой да каже името и изпълнителя, че е голяма злоба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Как се казва тази песен ей така започва един се провиква Маями и се пее нещо от тоя сорт. "Hey boom this song nigga will rock you now" нещо подобно е някой да каже името и изпълнителя, че е голяма злоба. Най-вероятно Ying Yang Twins feat. Trick Daddy - What's Happnin'! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 На клипа на Марая Кери на We belong together да не е Wentworth Miller(Prison Break)?!? Гледала съм го за последно много отдавна и сега ми изскочи някакъв такъв спомен, пък не ми се ще да си свалям сега video-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 На клипа на Марая Кери на We belong together да не е Wentworth Miller(Prison Break)?!? Гледала съм го за последно много отдавна и сега ми изскочи някакъв такъв спомен, пък не ми се ще да си свалям сега video-то. Той е. Ама какво общо има с темата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Bauer Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Оригинала е на Bloc Party - Pioneers и е по бързичка ,докато другата е кавър Tunng - Pioneers и е по бавничка(мене повече ми харесва) и мисля че тя беше на края на епизода. А някакъв линк можеш ли да ми дадеш моля!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 А някакъв линк можеш ли да ми дадеш моля!!! Bloc Party- The Pioneers ; Tunng - The Pioneers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Bauer Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Много благодаря!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 (edited) Сравнително нова песничка. Пее се Destroy everything you touch, destroy me... и т.н. Ще съм благодарен и на линкче . Клипа беше с няква мадама, едно куче и валеше сняг. Edit: Намерих си я Ladytron - Destroy everything you touch. Edited May 13, 2006 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 песента от рекламата на форд фокус? дават я по fox life Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Имаше една песен на Natasha Bedingfield. Пускаха я по MTV. В клипа една книга се изкачва все по-нагоре и нагоре, първо по едни равтове после по заснежени склонове и така нататъка. Някой да знае как се казва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Имаше една песен на Natasha Bedingfield. Пускаха я по MTV. В клипа една книга се изкачва все по-нагоре и нагоре, първо по едни равтове после по заснежени склонове и така нататъка. Някой да знае как се казва? Untold мисля, че беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 (edited) Не не е тази. EDIT: Оправих се. Благодаря все пак. Edited May 13, 2006 by russsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts