Nel'Ghulas Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Търся песента с която завършва saw 1 и 2...когато е развръзката и показват култовите моменти... tova ? tova ? ili tova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 първото нещо което се сетих беше да изтегля целия саундтрак няква друга е...тя е само мелодия...бавна и много силна...специално на втораата част е(гледах я пак днес) е когато дават всички важни и малки моменти от филма..когато казва че момчето е на сигурно място и други такива...в края на филма спира точно преди гейм овър.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Tursq ena pusen na Red Hot Chili Pappers kadeto sa oble4eni i emitirat razli4ni grupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 (edited) Tursq ena pusen na Red Hot Chili Pappers kadeto sa oble4eni i emitirat razli4ni grupi Red Hot Chili Peppers : Dani Callifornia Edited May 1, 2006 by Nel'Ghulas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Някой може ли да ми каже, как се казва ТАЗИ песен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Пфу,баща ми реши да си прави имения ден на село и ся ме натовари със задачата да му намеря няква подходяща музика! Затова Ви моля за СВАТБАРСКА МУЗИКА ама не няква чалгия,а Народна!Примерно там някакви тракийски хора или нещо от сорта! Много Ви благодаря предварително! Аз имам нещо за теб.Ако имаш желание пиши ми ЛС да се разберем как да ти ги пратя... Иначе "да" все отбрани народни хора, лично на нова година си искартих кофата на тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 ретро парче ,мъж пее ...в припева се пее I don't wanna say goodbye ..to the summer ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 ретро парче ,мъж пее ...в припева се пее I don't wanna say goodbye ..to the summer ... Bosson - I Don't Wanna Say Goodbay но не съм сигурен човече, това не е много, много ретро... Пробвай дано е тя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Супер много ми трябва една песен, знам, че е стара, но може и новия вариянт, пее се следното: I was made for loving you, baby, you were made for loving me.... който се сеща, да дава линк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 (edited) Супер много ми трябва една песен, знам, че е стара, но може и новия вариянт, пее се следното:I was made for loving you, baby, you were made for loving me.... който се сеща, да дава линк. Kiss - I Was Made For Loving You - mp3... Kiss - I Was Made For Loving You - video clip... Edited May 2, 2006 by Liverpool`Fan`1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 коя е тая песничка: аз изгубих всичко остана моята душа, не искам нищо помогни ми да е спася. Мъж е пее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 коя е тая песничка: аз изгубих всичко остана моята душа, не искам нищо помогни ми да е спася. Мъж е пее Сашо песничката е на Б.Т.Р. и се казва Спасение... Ето ти и линк към нея ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Сашо песничката е на Б.Т.Р. и се казва Спасение... Ето ти и линк към нея ТУК мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoMan Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Значи парчето(техното), което търсих го пускат по радио сити и клипа му е с едни хора в магарешки костюм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Значи парчето(техното), което търсих го пускат по радио сити и клипа му е с едни хора в магарешки костюм. Аз намерих това което търсих, предполагам и ти търсиш същото: The Drill - The Drill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
summer_bg90 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 ам излезе една песничка дето май е за световното или нещо подобно..цялото клипче се развива на терена и е супер яко, има супер яки изпълнение и има един лъв. песмичката май се казваше dance или не6то такова но и идея си нямам кой е изпълнител/изпълнители. помогнете! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Имаше едно парче преди година и повече даже пускаха я по Атлантик една жена пее нещо от сорта viva amor an I Fly away някой да се сеща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Някой случайно да знае каква е мелодията и даде линк или поне да каже как се казва става въпрос за мелодията от БТВ Светът...мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 ретро парче ,мъж пее ...в припева се пее I don't wanna say goodbye ..to the summer ... Jason Donovan - Sealed with a kiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Jason Donovan - Sealed with a kiss THE-AGENT ..zlaten si ..blagodarq ti ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 (edited) Някои знае ли как се казва песента от рекламата на кока-кола по БТВ? Благодарности предварително Mai che e Fatboy Slim - Right here right now Точно тя е. 10х. Edited May 4, 2006 by dnikolaev43 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Kak се казва песента, с която започва сериала по btv - Джоун? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Kak се казва песента, с която започва сериала по btv - Джоун? joan osborn - if a god were one of us, мисля, че беше така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Някои знае ли как се казва песента от рекламата на кока-кола по БТВ?Благодарности предварително Mai che e Fatboy Slim - Right here right now Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Някакъв нов хит, черно е и се пее нещо Party start нещо такова, много е известна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts