haRabO Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Имаше една много стара песен, чийто ритъм blue са използвали за песента си Curtain falls. Някой да знае как се казва тя. Coolio - Gangsta's Paradise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Имаше една много стара песен, чийто ритъм blue са използвали за песента си Curtain falls. Някой да знае как се казва тя. E чак пък много стара Coolio - Gangstas Paradise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Трябва ми една песен на Delirium( Или нещо от сорта) Стилът е House sq q vartqt i po cityto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 (edited) Тази ли? Не е тази ... Трябва ми една песен на Delirium( Или нещо от сорта) Стилът е House sq q vartqt i po cityto Edited April 29, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Не е тя ! тази дето говоря маи я пускат вече често по радиото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 E чак пък много стараCoolio - Gangstas Paradise 10 x Mного е зарибена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 В тази песна на DELERIUM се пеее нещо от сорта In my feeling in my soul Спешно ми трябва !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Има някаква нова песничка , която я пускат по радио Фреш . Първо пее някакъв мъж на италиански (ако не се лъжа) а после почва да пее и някаква жена ............. ? Nikita & Leo - Give me your hand (Лео е този от Биг Брадър 2 ) , песничката не е лоша , поне според мен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 (edited) Koй изпълняваше "ласмаги-джасмаги", "тонколони-монколони" и как се казва песента точно? Edited April 30, 2006 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Koй изпълняваше "ласмаги-джасмаги", "тонколони-монколони" и как се казва песента точно? Oрк.Зорница - Ласмаги Джасмаги май е това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Така народе намерих си песента която търсех , но само оригинала а сега ми трябва някъв house mix песента е Delerium - silence , пробвах с много миксове но не го намерих измежду тях ако мойе помогнете микса е нов маиче от 2005-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 (edited) Така народе намерих си песента която търсех , но само оригинала а сега ми трябва някъв house mix песента е Delerium - silence , пробвах с много миксове но не го намерих измежду тях ако мойе помогнете микса е нов маиче от 2005-6 Хехе Евала намерил си я ! Свидетел съм как прерови всички хъбове в дц++ . Сега и аз ще си я дръпна да я чуя . Само ,че за разлика от теб -аз наготово Опс аз всъщност съм я имал "Dalerium feat Sarah Mclachan - Silence" Наистина е много як хит - Ела в дц++ и вий тва моето тази версия която ти трябва ли е ... Edited April 30, 2006 by NRG_God Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Kak се казваше най-новата песен на Juanes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Kak се казваше най-новата песен на Juanes? Juanes-A Dios Le Pido Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Аз търся песните саундтраци към сериала "Prison break" Яки черни хитове хип-хоп стил . Кофти ,че след всяка серия няма надписи да ги намеря там ако някой знае някое заглавие нека сподели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Juanes-A Dios Le Pido благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Някой знае ли как се казва песента от новата реклама на туборг която върви за фон като разправят за турнето и за депеш моуд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoMan Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Търся една песен техно ли е хаус ли не мога да го оприлича. От този стил няма кой знае какви обяснения освен, че смятам, че парчето е ново и в него има един елемент като сирена ли какво ту се засилва то забавя "тъ тъ тъ тъ тъ" много натрапващо и трудно се забравя. Ако някой се сети мерси много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Търся една песен техно ли е хаус ли не мога да го оприлича. От този стил няма кой знае какви обяснения освен, че смятам, че парчето е ново и в него има един елемент като сирена ли какво ту се засилва то забавя "тъ тъ тъ тъ тъ" много натрапващо и трудно се забравя. Ако някой се сети мерси много. Мисля че и аз търся същата песен. Ако не се лъжа не е особено нова,обаче има страхотно клубно звучене..и доста я въртят по баровете... Така че хора помагайте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 mixed_by_jonathan_ulysses този сет си го дръпнах от нашия си варез обаче сега ми трябва плайлиста за него пък аз не мога сега да го открия ..... А вътре първата песничка ми трява ако някои случайно има този сет и знае коя е първата песен ще ми е златен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Пфу,баща ми реши да си прави имения ден на село и ся ме натовари със задачата да му намеря няква подходяща музика! Затова Ви моля за СВАТБАРСКА МУЗИКА ама не няква чалгия,а Народна!Примерно там някакви тракийски хора или нещо от сорта! Много Ви благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 търся на ne-yo-so sick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 търся на ne-yo-so sick тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 ам някой случайно да има нещо на групата на найден от BB1?мисля,че се казва nightside.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Търся песента с която завършва saw 1 и 2...когато е развръзката и показват култовите моменти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts