Moon Light Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Трябва ми една песен на fugees.В нея се пее hey mona lisa,can i get a date on friday или нещо от сорта...дръпнах повечето песни на fugees ама тази нея намерих... Казва се Nappy Heads. И тая не е Сигурен ли си?! Едва ли има и друга тяхна песен с този текст... В дата-та има само някакви ремикси обаче...и едно видео май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Сигурен ли си?! Едва ли има и друга тяхна песен с този текст... В дата-та има само някакви ремикси обаче...и едно видео май. хммм..текства е точна на тази песен която ми трябва..свалих 2 песни с такова име,но не са тази която ми трябва(не са с този текст) Ако намериш някакъв линк ще е супер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Tyrsq pesenta ot 17-ti epizod na One Tree Hill , 1-vi sezon , kogato Ravens tancuvat na sastezanieto za majorekti(to tam e nekaf remix)P.S.SOri za shliokavicata no v momenta nqmam kirilica "Kung Fu Fighting" - Bus Stop feat. Carl Douglas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Имаше една стара чалгийка,в която се пееше: 'Малко дупе-(нещо на турски),средно дупе-(пак нещо на турски),голямо дупе-Sexyy,голямо дупе-Sexyy Ако някой се сеща да каже. орк. Китка - Секси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Някаква песничка "Behold the king" нз на кой е ... и линк ако може още по-добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 "Kung Fu Fighting" - Bus Stop feat. Carl Douglas MN ti blagodarq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 (edited) Някаква песничка "Behold the king" нз на кой е ... и линк ако може още по-добре Saviour machine : Antichrist III King of Babylon Tuatha De Danann - Behold The Horned King (sry niamam link) probvai tezi ^_^ se pak ne sam siguren az kat go vidiah vednaga se se6tam za metal moje da e ne6to drugo ako ne sa tia dai malko info i moje da se setia ^_^ \m/ >_< \m/ Edited April 25, 2006 by Nel'Ghulas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 как се казва новата песен на pussy cat dolls? ако може и линкче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 абе има една песен на ъпсурд пее се "не обичам мастиката без аирян...." как се казва ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 (edited) Ъпсурт - И твойта майка Edited April 25, 2006 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 (edited) как се казва песента, която пускат 1-2 минути преди началото на мачовете от шампионската лига??? Свалете го със save target as Edited April 25, 2006 by NeSTa_86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 как се казва новата песен на pussy cat dolls?ако може и линкче pussycat dolls : BEEP tova ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Вече 1 месец се опитвам да си спомня как се казва една песен!Помня само клипчето:беше като от някакъв екшън и в него участваше тоя французин,Жак Рено и май беше от лошите,щото накрая идваха спецчастите и го гръмваха!Разбира се и той уби няколко като се провесе от един таван и с два пищова зе да пуца!И накрая взривиха всичко! Песента беше много готина и много известна! Моля помогнете ми!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rap_m Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Tyrsq edna pesen ot reklamata na Dove Fresh touch.Pee se fresh your body.... Mersi predvaritelno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Вече 1 месец се опитвам да си спомня как се казва една песен!Помня само клипчето:беше като от някакъв екшън и в него участваше тоя французин,Жак Рено и май беше от лошите,щото накрая идваха спецчастите и го гръмваха!Разбира се и той уби няколко като се провесе от един таван и с два пищова зе да пуца!И накрая взривиха всичко! Песента беше много готина и много известна! Моля помогнете ми!!! anggun-saviour ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 (edited) Вече 1 месец се опитвам да си спомня как се казва една песен!Помня само клипчето:беше като от някакъв екшън и в него участваше тоя французин,Жак Рено и май беше от лошите,щото накрая идваха спецчастите и го гръмваха!Разбира се и той уби няколко като се провесе от един таван и с два пищова зе да пуца!И накрая взривиха всичко! Песента беше много готина и много известна! Моля помогнете ми!!! anggun-saviour ? Не, аз пък мисля, че е Sting - Shape of my heart Edited April 25, 2006 by Moon Light Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 ima edna pesen koqto e na reklamata na suzuki.kak se kazva i ot kade moga da si q svalq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 (edited) pussycat dolls : BEEP tova ? да това е!!! мерси ааааааа бахти дава че файла не съществува... Edited April 25, 2006 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowbordista Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 абе търся една песен на Moby май беше не съм сигурен, където клипа беше анимация и едно човече върви с къчето си... и после отиват под водата.. разну русалки и т.н. ако се сетите кажете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 абе търся една песен на Moby май беше не съм сигурен, където клипа беше анимация и едно човече върви с къчето си... и после отиват под водата.. разну русалки и т.н. ако се сетите кажете naturals blues? http://mp3.com.hk:8083/Moby/Play/08.Moby.-.Natural.blues.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Не, аз пък мисля, че е Sting - Shape of my heart Ммммм да бе!!!Стинг беше! Ееее много благодаря! Спести ми още мислене! Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Търся песента от саундтрака на Transporter 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Търся песента от саундтрака на Transporter 2. Anggun - Saviour Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Ммммм да бе!!!Стинг беше! Ееее много благодаря! Спести ми още мислене! Мерси! kat kaza francuzina se setih za taia ama kat kaza 4e e bil ot lo6ite se obarkah 6tot ne e taka ^_^ det zima edno momi4e det roditelite umriaha v razstrel ^^ nali za toia klip да това е!!!мерси ааааааа бахти дава че файла не съществува... BEEEEEEEEEEEEEEEEP!!!!! probvai tova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 абе търся една песен на Moby май беше не съм сигурен, където клипа беше анимация и едно човече върви с къчето си... и после отиват под водата.. разну русалки и т.н. ако се сетите кажете Why Does My Heart Feel So Bad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts