frodo Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 търся 1 песен-значи в началото мъж казва планет клуб а след това една жена пее либреее и либерта...на испански.мисля че е от собиески но не съм сигурен.ако някой се сеща да помага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Някой да знае как се казва това парче .... Цък Никой ли не знае как се казва тази песничка ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
summer_bg90 Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Zna4i do butona reply si ima buton quote koito ima 2 opcii + i - kato e s + pod koqto replika dade6 reply ti izliza jelaniq citat zaedno s data i t.n. Is it clear ? thanks.. mn 6w go zapomna виж ето тази темичка отговорено е на почти всички въпроси http://www.evrocom.info/invision/index.php...ic=27043&st=300 ако искаш да цитираш само един човек натискаш си направо reply, а ако искаш няколко различни поста да цитираш тогава, както е казал NRG_God, цъкаш на всеки пост на quote +чето и даваш addreply ако някой е гледал сериала стар трек който дават по нова, дали знае песента в началото на филма коя е thanks i na teb sega 6e vida kvo pi6e tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Никой ли не знае как се казва тази песничка ? Прилича ми на Korn - my gift to you ама воъбще не съм сигурен, много е кофти качеството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 i az mislia 4e e my gift LOL oba4e kak se 4uva kak dovolno pohapva iabalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 i az mislia 4e e my gift LOL oba4e kak se 4uva kak dovolno pohapva iabalka xaaxaaxaxaxax незнам какво яде ама е доооооста дразнещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnderTheSun Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Песента е на Pink Floyd - In The Flesh от албума The Wall. Сега нещо съвсен друго.Търся един ремикс на Rage Against The Machine - Killing in The Name Of.Чух го по инфо канала на Евроком. Като свърши се чу само "Радио DJ" и почна друга песен съответно. Значи нито това радио го намерих,нито mix-a.Ако може някой да помогне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Някой да си спомня как се казваше песента на 'НЛО',чиято мелодия са взели от Alexia - Uh La La La ?Или пък от каде да я дръпна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Някой да си спомня как се казваше песента на 'НЛО',чиято мелодия са взели от Alexia - Uh La La La ?Или пък от каде да я дръпна? НЛО - Просто артист Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 (edited) Някой знае ли коя е песента от рекламата на новия Fiat Punto ? Търся и още една - песента,чиято мелодия е използвана(може и да не е буквално,но на 80%) за : Мишо Шамара и Ванко 1 - Лошите момчета Edited April 18, 2006 by EuRoNimouS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Търся и още една - песента,чиято мелодия е използвана(може и да не е буквално,но на 80%) за : Мишо Шамара и Ванко 1 - Лошите момчета Masta P - Real Love Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Ако някой може да ми каже името и изпълнителя на тази песен ще съм му много признателен: линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Ако някой може да ми каже името и изпълнителя на тази песен ще съм му много признателен: линк Май че е на Missy Elliot. Не знам как се казва щото аз черна музика не уважавам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Ако някой може да ми каже името и изпълнителя на тази песен ще съм му много признателен: линк Май че е на Missy Elliot. Не знам как се казва щото аз черна музика не уважавам... Близко беше: Ciara featuring Petey Pablo - Goodies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shockwaver Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Здравейте, съжалявам, ако вече е питано, но се опитвам да намеря песента, която в момента звучи с предварителното резюме на всеки мач от Шампионската лига (highlights). Т.е. тази, на която представят двата отбора. Не предишната Matador, а тази, която е в момента. Благодаря предварително! Хм, в крайна сметка не е същата песен. Тази на Дарио Джи е от предния сезон, в момента е една по различна, някой да може да помогне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Търся едма песен. Казаха ми че е пеел някъв Кени Уест. Но не мога да я намеря или певеца не е този. Става въпрос за Черно, което сякаш почва като чалга едно такова, но после ритъма става ГЕНГСТА. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 песента с която почва scary movie 4 някои има ли идея как се казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scibdo Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Някой знае ли кой е оригинала нa DJ Damian & Dinamit - Kachak, както и кое е парчето от рекламата на BECK'S (най-балансираната бира в света)? Второто ми по-важно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Търся едма песен. Казаха ми че е пеел някъв Кени Уест. Но не мога да я намеря или певеца не е този. Става въпрос за Черно, което сякаш почва като чалга едно такова, но после ритъма става ГЕНГСТА. Kanye West - Gold Digger или пък Touch The Sky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 песента с която почва scary movie 4 някои има ли идея как се казва sir mix-a-lot-baby got back Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Kanye West - Gold Digger или пък Touch The Sky Тези са яки. Но аз намарвх точно тая дето търсих и я пее Уил Смит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Имаше една песен да Ciara. Заглавието започваше със "steps" или нещо такова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Имаше една песен да Ciara. Заглавието започваше със "steps" или нещо такова. Ciara & Missy Elliot - 1,2 step Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Ciara & Missy Elliot - 1,2 step 10х Това е . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Някой знае ли кой е оригинала нa DJ Damian & Dinamit - Kachak, както и кое е парчето от рекламата на BECK'S (най-балансираната бира в света)? Второто ми по-важно Fat Joe - Lean back Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts