VeSo Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 (edited) Някой може ли да ми каже песента от това клипче бая известна е 10х предварително 10x Fibaman Edited April 9, 2006 by VeSo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Някой може ли да ми каже песента от това клипче бая известна е 10х предварително Beverly Hills Cop - Axel F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Tarsia edna pesen ne6to novo dance par4e be6e 4erno i se povtaria6e na pripewa zyn zyn zyn zyn (kakto nie peem zvvyn4etata) pomognete da e nameria 10x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 [off-topic] Aeglos никъде немога да я намеря тая песен...намерих само някакъв откъс от песента и не ми звучеше като това което търся...мерси все пак! Аааз предупредих, че не съм сигурна, че това е песента.. иначе гугъл ме насочи към нея.. съжалявам, че не мога да помогна с повече. Ако евентуално подочуя как се казва, ще ти пиша едно ЛС. [/off-topic] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Tarsia edna pesenne6to novo dance par4e be6e 4erno i se povtaria6e na pripewa zyn zyn zyn zyn (kakto nie peem zvvyn4etata) pomognete da e nameria 10x Пробвай с LL Cool J feat. Jennifer Lopez - Control myself Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Пробвай с LL Cool J feat. Jennifer Lopez - Control myself 10x тя е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shockwaver Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Здравейте, съжалявам, ако вече е питано, но се опитвам да намеря песента, която в момента звучи с предварителното резюме на всеки мач от Шампионската лига (highlights). Т.е. тази, на която представят двата отбора. Не предишната Matador, а тази, която е в момента. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Здравейте, съжалявам, ако вече е питано, но се опитвам да намеря песента, която в момента звучи с предварителното резюме на всеки мач от Шампионската лига (highlights). Т.е. тази, на която представят двата отбора. Не предишната Matador, а тази, която е в момента. Благодаря предварително! Може би това => Dario G - Carnaval de Paris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shockwaver Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Може би това => Dario G - Carnaval de Paris О, това е - мерси много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 (edited) Търся си 1.Fuer Elise 2.Лунната соната(съжалявам,но не съм сигурен за нито един от композиторите,затова не ги пиша) Освен това благодаря,че ми казахте за това,че песничката на Маринчо-Един прекрасен ден я има в DC++ само че аз го нямам и не ми се дърпа за глупости Ще съм Ви много благодарен ако ми дадете някакъв линк!Освен това,ако всеки си търси песните в DC++,мулета WinMx и тем подобни,ако си плаща за Data-та,ми то от тая тема няма да има смисъл! И какво става с моята Недялка Керанова бе хора,не може никъде да я няма!Аз рових,където можах,обаче без успех!Аз вярвам,че ще ми помогнете и няма да ме разочаровате! Благодаря предварително! Edited April 11, 2006 by pipidylgoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Trqbva mi edna pesen neska e piam6e v vip brathar Voiaj,Voiaj ne6to takova nqkade kam 15:00 e pusnaha ako nqkoi moje da mi kaje na koi e mersi predvaritelno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Ако това е песента, за която се сещам - Disireless - Voyage Voyage според тага на mp3-то, което имам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 (edited) Кой пее оригинала на песента 'Бели ружи' дето тука я пее Софи Маринова?Или как се казва песента? Edited April 11, 2006 by Izo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 (edited) Търся си 1.Fuer Elise 2.Лунната соната(съжалявам,но не съм сигурен за нито един от композиторите,затова не ги пиша) Освен това благодаря,че ми казахте за това,че песничката на Маринчо-Един прекрасен ден я им в DC++ само че аз го нямам и не ми се дърпа за глупости Ще съм Ви много благодарен ако ми дадете някакъв линк!Освен това,ако всеки си търси песните в DC++,мулета WinMx и тем подобни,ако си плаща за Data-та,ми то от тая тема няма да има смисъл! И какво става с моята Недялка Керанова бе хора,не може никъде да я няма!Аз рових,където можах,обаче без успех!Аз вярвам,че ще ми помогнете и няма да ме разочаровате! Благодаря предварително! Beethoven 2. Moonlight sonata 1. Fur Elise Edited April 10, 2006 by marto_palen_hal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scibdo Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Някой случайно да знае кое е парчето от рекламата на BECK'S? Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Търся една песен помня, че се казваше Poison и част от текста беше i wanna hug you but i cannot touch, i wanna kiss you but... но не помня на кой е. Мерси предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 (edited) Alice Cooper-Poison Edit:It is pleasure for me Edited April 11, 2006 by marto_palen_hal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Alice Cooper-Poison Мерси много точно тази е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoMan Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Търся песента от първия клип на снощния вип брадър. Беще леко хаус(меланхолична на моменти). Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 (edited) Кой пее оригинала на песента 'Бели ружи' дето тука я пее Софи Маринова?Или как се казва песента? Води се "Стари градски песни" ама кой точно я изпълнява ... виж тази ако ти върши работа ... Някой случайно да знае кое е парчето от рекламата на BECK'S? Мерси предварително Я подскажи за коя реклама става въпрос ... Мерси много точно тази е. Чуй и този вариант Groove Coverage - Poison Търся песента от първия клип на снощния вип брадър. Беще леко хаус(меланхолична на моменти). Мерси много Edited April 11, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Търся името на последната песен на System of a down, която въртят сега по Mtv.И името на една песен на Red hot chilly peppers-пеят на един плаж, баладна песен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoMan Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 (edited) Fibaman, Не е от Big Brother's themes. Още при първия клип снощи ( обобщителен дето беше за интересните моменти в къщата, за детето и тн. ) Малко прилича на Jakatta - American Dream ама само по инструментала. Edited April 11, 2006 by VenoMan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Beethoven2. Moonlight sonata 1. Fur Elise Aaaa Danke Anke,bitte Brigite Много благодаря! ps Айде бе,хора,ай дайте ми Маринчо и Недялка Керанова,моля Ви!Ако ви бях искал нещо на Малина,веднага щяхте да се изпотрепете кой да ми даде линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 (edited) Търся името на последната песен на System of a down, която въртят сега по Mtv.И името на една песен на Red hot chilly peppers-пеят на един плаж, баладна песен. System of a down - Lonely day R.H.C.P. - My friends ? Edit: Ili Road Trippin по-вероятно наистина, както казва Георги! Edited April 11, 2006 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Може и да е RHCP - Road Trippin'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts