Nel'Ghulas Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Ми текста се пее само Karma аз ако знаех группа щях да съм е намерил ве4е...единственото нещо с което мога да подскажа е 4е женски вокала..... Tova ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 No Става вапрос 4е нишо друго освен карма не кава жената и е стил club house нещо си .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Понеже не съм много образован относно българската музика изкам да питам някой знае ли как се казва песента от рекламата на Astera, защото много ме кефи и изкам да си я дръпна. П.И.Ф - приказка ама не съм много сигурен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 П.И.Ф - приказкаама не съм много сигурен 10x. Да тази е. Много благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 NoСтава вапрос 4е нишо друго освен карма не кава жената и е стил club house нещо си .... TOVA ? p.s. makar 4e ne e jena p.s.s ama zvu4i kat jena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 TOVA ?p.s. makar 4e ne e jena p.s.s ama zvu4i kat jena Нем ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 (edited) Как се казва песента от този клип? EDIT: @bl8 мерси! Edited April 2, 2006 by WriteR4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Как се казва песента от този клип? M.O.P. - Ante up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Търся една песен,която излезе някаде лятото.Пее я един пич-нисичък с почти гола или направо гола глава.Спомням си,че има части от клипа в пустиня и 3 мацки му танцуват.После на някаква улица вечер и пак там му танцуват същите мадами.Известна е,само,че не знам дали по тези описания някой ще се сети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Кажи поне стил на песента поп ,рап, метъл ,денс , на какъв език пеят или пък ако случайно си спомняш нещо от текста например от припева опитай се да я обясниш възможно най добре и ще има по голям шанс някой да ти помогне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Търся една песен,която излезе някаде лятото.Пее я един пич-нисичък с почти гола или направо гола глава.Спомням си,че има части от клипа в пустиня и 3 мацки му танцуват.После на някаква улица вечер и пак там му танцуват същите мадами.Известна е,само,че не знам дали по тези описания някой ще се сети. Sean Paul : We Be Burnin' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 sorry че се повтарям ама някой знае песента от интрото на Need for Speed: Hot Pursuit 2 да каже от къде мога да я дръпна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Повтаря се: "I feel so free" и е някъв хаус... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
six Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 търся един сет около 40 минути лайв DJ-изпълнение... В началото се чуват викове на екзалтирани фенове и се пее "take it back, take it back"... В крайна сметка в първата песен се пее "take it back to the old school"... Дано някой да го има или поне да знае как се казва този сет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 (edited) Tursia pesenta sled kraia na filma"Event Horizon" Help 10x redmadman Edited April 4, 2006 by marto_palen_hal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Някой да знае как се казва песента от края на филма "Луда Надпревара" (вартяха го по диемата) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 (edited) seriala ili s mr bean filma ako filma mojebi tova : Smash Mouth : All Star pee se "somebody once told me the world is kinda lonely i ain't the sharpest tool in the shed..." Edited April 4, 2006 by Nel'Ghulas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 seriala ili s mr bean filmaako filma mojebi tova : Smash Mouth : All Star pee se "somebody once told me the world is kinda lonely i ain't the sharpest tool in the shed..." За филма ставаше въпрос не за сериала. Благодаря точно тази песен търсих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Значи търся една песен,която наскоро е слушах в тра-ла-ла.Песничката е някакво хаусче и вътре пеят някви попове ,нещо в стила на Enigma .Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Значи търся една песен,която наскоро е слушах в тра-ла-ла.Песничката е някакво хаусче и вътре пеят някви попове ,нещо в стила на Enigma .Мерси предварително Значи чух една песен миналия петък в Тра-ла-ла, пее някъв хор, нещо като енигма,ера и музиката е техно или нещо такова. Много е яка . Някой ако се сеща да казва.10х. Dr. Kucho - hallelujah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Tursia pesenta sled kraia na filma"Event Horizon" Help Песента е на Prodigy и се казва Funky Shit има я в локалния търси я в албума The Fat Of The Land Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Търся една песен,често е пускат по катра ФМ ... и се пее нещо "you didn`t listen",но песента не е на анастейша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
summer_bg90 Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 а сега една СЛОЖНА задача: значи лятото като бях на море( Приморско) пускаха една руска песничка и в нея се пееше за Ралица така че предполагам така се и казва обаче мн мн мн ми хареса и искам да си я сваля но не мога да я намеря, трябва ми пове4е инфо, примерно изпълнител или не6то такова. мн се моля да ми помогнете щото наистина мн и хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Търся една песен,често е пускат по катра ФМ ... и се пее нещо "you didn`t listen",но песента не е на анастейша. Anastasia : sick and tired Tazi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 а сега една СЛОЖНА задача: значи лятото като бях на море( Приморско) пускаха една руска песничка и в нея се пееше за Ралица така че предполагам така се и казва обаче мн мн мн ми хареса и искам да си я сваля но не мога да я намеря, трябва ми пове4е инфо, примерно изпълнител или не6то такова. мн се моля да ми помогнете щото наистина мн и хареса Пробвай Faktor 2 - Krasavitsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts