Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Търся песента от рекламата на кока кола, където в една напълно покрита със сняг кола стоят момче и момиче. А в това време минава един чичко с куче, гледа ги тъпо и си продължава.Мнооо ме кефи тая песничка ако може да ми кажете как се казва аз ще си я дръпна.Благодаря предварително

Търся песента от рекламата на кока кола, където в една напълно покрита със сняг кола стоят момче и момиче. А в това време минава един чичко с куче, гледа ги тъпо и си продължава.Мнооо ме кефи тая песничка ако може да ми кажете как се казва аз ще си я дръпна.Благодаря предварително

John Paul Young - Love is in the air :)

soundtrack-a na

"A Night at the Roxbury " kade moga da go namera ?

Тук

Аз търся едно парче, което съм го чувал и на Славито в началото на шоуто. Изпълнява го една жена и пее нещо като: "Free or mine..." и само т'ва мога да разбера. Мерси предварително :D

Edited by LOKOMOTIVcho

Аз търся едно парче, което съм го чувал и на Славито в началото на шоуто. Изпълнява го една жена и пее нещо като: "Free or mine..." и само т'ва мога да разбера. Мерси предварително :D

En Vogue - Free Your Mind

Търся една ПОП-ФОЛК песен в нея се пее: "Кой,ще изяде маслинката зелена,от устата ми червена" или нещо такова :( някой ако знае да помага :unsure:

Edited by I`GoT`Da`PoWeR

Търся една ПОП-ФОЛК песен в нея се пее: "Кой,ще изяде маслинката зелена,от устата ми червена" или нещо такова :( някой ако знае да помага :unsure:

Соня Немска - Свалячи

В албума Пайнер Хит Сезони - Пролет 2006 я има. Ако не я намериш драсни едно ЛС ;).

Звученето е доста далече от чалга песните. Текста обаче е под всякаква критика :sick. Те май всичките песни на Соня Немска са такива. Поне малко си е оправила "диалекта".

Соня Немска - Свалячи

В албума Пайнер Хит Сезони - Пролет 2006 я има. Ако не я намериш драсни едно ЛС ;).

Звученето е доста далече от чалга песните. Текста обаче е под всякаква критика :sick. Те май всичките песни на Соня Немска са такива. Поне малко си е оправила "диалекта".

Благодаря ти ! :beerchug Намерих я в датаком :tongue

Срванително наскоро (преди 4-5 месеца) по музикалните ТВ-та тръгна едно парче на Faith Evans.Стил денс :unsure: Някой помни ли как се казва?

Също така издирвам и едно ново парче,което чух по The Base chart.Изпълняват го LL cool J & Jenifer Lopez

Edited by Nitro

Търся едно ретро парче. Много е известно и доста често го пускат и по радио и по дискотеки. Една жена пее нещо от рода на : ".....strange situation..... comunication..." - само това мога да разбера :blink:

Също така издирвам и едно ново парче,което чух по The Base chart.Изпълняват го LL cool J & Jenifer Lopez

Би трябвало да е LL Cool J feat Jennifer Lopez - Control Myself

Търся едно ретро парче. Много е известно и доста често го пускат и по радио и по дискотеки. Една жена пее нещо от рода на : ".....strange situation..... comunication..." - само това мога да разбера :blink:

Bingo Boys - No Communication :)

Народе някой да се сеща онзи новопоявил се музикант на главната? Най често свири пред халите но днес беше на пешеходния? Свири на кларинет. Предполагам се досетихте. А сега някой да се сеща как се казва песента която най-често свири?

Песента от Вива ла Бам по МТВ някой да я знае??? Пее се Rock n Roll!!! I'm the king of rock n roll...

Някой да зане как се казва новата песен на Рики Мартин. Оная дето я въртят по ситито.