Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Значи аз имам една песен но незнам кой я изпълнява, а много искам да разбера за да си сваля още.. ето я песента In The Ghettо 10x предварително

Bad Yard Club & Crystal Waters - In De Ghetto

Някой може ли да ми даде песента от Shaman King (онова детско което го даваха по БТВ, а ся го дават по Jetix :P ) Ако някой има линк моля да ми даде. :)

Tyk , но качеството е ... :)

Edited by Fibaman

Има една песничка, нова е, пее се нещо от рода на "rescue me, rescue me from the sky (или нещо подобно). Мисля, че се казва Anggun - Saviour, но не съм сигурен. Ако може и с линкче, ще бъда много благодарен :)

Fibaman : мерси много :)

Edited by bl8

Има една песничка, нова е, пее се нещо от рода на "rescue me, rescue me from the sky (или нещо подобно). Мисля, че се казва Anggun - Saviour, но не съм сигурен. Ако може и с линкче, ще бъда много благодарен :)

Anggun - Saviour :)

Zdraveite!

Nyakoi dali znae ot kade moga da drupna melodiikata ot DVDtata s BG filmi na "24 chasa", v momenta, v koito si predstavyat kolekciata, predi da zapochne samia film? Ne znam dali ne e specialno sazdadena za sluchaya, no se samnyavam.

Blagodarya!

Търся песен ... изпълнява е мъж, балада е, доста бавна...пее се нещо от сорта на "I don`t wanna say goodbye to the summer... I saw you in the sunlight..." или нещо подобно това запомних днес като я чух по радио 1 сутринта ... благодаря предварително ... :blink: :P

Търся песен ... изпълнява е мъж, балада е, доста бавна...пее се нещо от сорта на "I don`t wanna say goodbye to the summer... I saw you in the sunlight..." или нещо подобно това запомних днес като я чух по радио 1 сутринта ... благодаря предварително ... :blink: :P

Мисля че е това: Jason Donovan-Sealed with a kiss

Новата песен на Тони Стораро? :confused И ако не е проблем д ами кажете някакви нови денс и техно парчета, които ги пускат по дискотеките.

Edited by LuDaTa_BaBy

Мисля че е това: Jason Donovan-Sealed with a kiss

А пък оригиналът е на Everly Brothers и на мен лично повече ми допада. Иначе да, песента е Sealed with a Kiss.

Доста време се ровех в нета и тъй като не успях да открия нищо, реших да питам вас :woot Става въпрос за песента най-накрая от последния епизод от 1ви сезон на The O.C. Даже и направих и запис Цък :)

Доста време се ровех в нета и тъй като не успях да открия нищо, реших да питам вас :woot Става въпрос за песента най-накрая от последния епизод от 1ви сезон на The O.C. Даже и направих и запис Цък :)

С упорство всичко се постига :)

Jeff Buckley - Hallelujah

Ako nqkoi se se6ta koq e pesenta ot 6ampionskata liga deto se pee na ispanski kogato predstavaqt po edin igra4 ot otbor q puskat seki pat kato muzikalen fon.

Ako nqkoi mi nameri link ili pone mi kaje imeto i 6te sam mn blagodaren. :punk :punk :punk

' date='Mar 8 2006, 13:09' post='497927']

Ako nqkoi se se6ta koq e pesenta ot 6ampionskata liga deto se pee na ispanski kogato predstavaqt po edin igra4 ot otbor q puskat seki pat kato muzikalen fon.

Ako nqkoi mi nameri link ili pone mi kaje imeto i 6te sam mn blagodaren. :punk :punk :punk

Los Fabulosos Cadilacs - Matador

Днес бях в New Faces и пуснаха 1 хаус..със някакви келтски мелодий изкъртих се..някой ще ми каже ли името на песента ако съм обяснил добре :music

Днес бях в New Faces и пуснаха 1 хаус..със някакви келтски мелодий изкъртих се..някой ще ми каже ли името на песента ако съм обяснил добре :music

Малко повече инафо ако дадеш няма да е лошо!