Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Вчера гледах по нова телевизия предаването с кутиите кадето се печели и пуснаха на някой си Фил Колинс ли незнам точно кадето играеха тримата стара песен е ама е много яка ако някой се сеща

EDIT:jop4423 тази е ама начи са ме излагали не е ли на фил колинс той има ли такава песне с този ритам ?

ЕДИТ2: дам намерих я мерси отново jop4423

Edited by UzITo

Вчера гледах по нова телевизия предаването с кутиите кадето се печели и пуснаха на някой си Фил Колинс ли незнам точно кадето играеха тримата стара песен е ама е много яка ако някой се сеща

Genesis - I can't dance?

Така днес чух една песничка нещо като техно ще да е била и много ме зариби. Някакъв пич повтаряше доста често "obrigado" или нещо от този сорт :), та ако някой има идея коя може да е тази песничка да пише :P

Abe slusate li radio "Energy"?

Tam ima edna reklama na radioto,kudeto puskat onaja pesen na O-Zone dragostea din tei,a predi tova puskat edna rokadjiiska pesen,nekoj slusal li e tazi reklama i znae li kak e kazva spomenatata pesen?Kojto mi kazi kak se kazva......mojte uvazenija,ce imam da go cerpa 1 bira

Кой изпълняваше песента Baker's Street, в която има едно страхотно саксофонно звучене :confused

10x,THE_AGENT,но я няма в Японията :(

Edited by sasho_1989

Кой изпълняваше песента Baker's Street, в която има едно страхотно саксофонно звучене :confused

10x,THE_AGENT,но я няма в Японията :(

да не тази тук

Ei hora, taq pesen deto sq 6e vi e obqsnq e retro ama pove4eto ot vas sa q 4uvali na4i..pesenta e nqkva bavni4ka otpuska6ta takava i v neq se pee :"Let's run together, wright now, ohh yeah in sweet harmony. Let's run together, wright now ohh yeah!" Tva e osnovniq kuplet, ako moje nqkoi da se seti super!!!!! :P

Търся една песен, в нея се пее нещо такова: Want the name of the game.. или само The Name of the game и после една музика горе-фолу стил Ramstein "дд-дддд-дд-дддд" няква такава мелодия. Моля ви помогнете от много одавна е търся, поне 1 година и немога да е чуя да си е запиша. Благодаря предварително.

Значи аз имам една песен но незнам кой я изпълнява, а много искам да разбера за да си сваля още.. ето я песента In The Ghettо 10x предварително

Значи аз имам една песен но незнам кой я изпълнява, а много искам да разбера за да си сваля още.. ето я песента In The Ghettо 10x предварително

Elvis??? Май че е Елвис Пресли. Не съм видял линка, но той има песен със същото име.

Elvis??? Май че е Елвис Пресли. Не съм видял линка, но той има песен със същото име.

Има много песни със еднакви заглавия ... това определено НЕ е Елвис :)

Някой меже ли да ми каже как се казва ТАЗИ песен? Благодаря Ви предварително.

ПП: Записът е направен с телефон, файлът се отвря с Quick Time.

Някои знае ли заглавието на началната музика на Wildboyz(по Мтв) дето се пее - уоу уоу уооуоуооооо! уоуоуоооо! хаха лоша итерпретация от моя страна :wir все пак ако някои знае да ми даде линк или поне да ми каже групата или заглавието ;)

Търся песента от рекламата на Vodafone, която върви по Бг каналите напоследък.По възможност с линк,но и да няма пак става :)

Edited by Vartkes