Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1. Значи една латино - американска... на такъв език мисля, че пеят. Пее я мъж и е бързичка. Мога да я сравня с Pachanga - Loco. Пускат я по кафетата често, където и аз я чух.

Допълвам. В припева се пее нещо и точно на края му казва нещо на забавен глас. Нещо като - "ауууа" :bgrin: По едно време се обажда друг човек (така ми се струва) и говори пак разни глупости, една или две думи мисля, от които едната ми прилича на roma... :unsure:

Ебаси обяснението... някой ако се сети ще е голямо чудо.

2. Песента е бавна. Ама не чак толкова, че да заспиваш xmas.gif . Една жена пее нещо като:"Оаоууооауоааууооуаййоауауауооуооооо" biggrin1.gif . Друго не мога да обясня...

а тая песен била Snap - Rame :)

Edited by WriteR4e

Някой да знае как се казва парчето на Милко Калайджиев, където го пя на Слави. Пеешесе нещо "....знам как се гледат говеда." или нещо подобно в припева. Не питайте защо се интересувам :unsure:

Търся една песен,пее се i wanna be evil,....лала-лала-лала.От рекламата на някаква козметика беше-Орифлейм ли,Манхатън ли,забравих.Оригиналът е на Eartha Kitt,но в рекламата беше някаква друга версия

Edited by velvet_underground

Някой да знае как се казва парчето на Милко Калайджиев, където го пя на Слави. Пеешесе нещо "....знам как се гледат говеда." или нещо подобно в припева. Не питайте защо се интересувам :unsure:

Цък

Edited by Lud_Canar

Аммм то това не е песен май... ама...

В неделя сте гледали Flawless с Робърт ДеНиро предполагам по Нова ТВ. Ако не сте - не четете нататък :)

На края на филма, докато вървяха финалните надписи Робърт и Травестита пееха една много веселка мелодия - нещо като разпявка ще да е, а не песен, защото го пееха с различни думички и беше много кратко. Много беше яко. Ако някой се сеща - да ме блъсне с един ЛС в челото.

Благодаря.

ako nqkoi e gledal klip4eto na Mc faraona-koi ne znae mc faraona ,ta na neq kato izliza tezi pevcite peqt edna pesen ne6to se pee"real mean and the rest of botell dont nezz a shadow"(na men mi se 4uva taka)

Edit:a i o6te edna pesni4ka tarsq tq e fona kogato rapira mc faraona

Edited by pi4a

Izo - Right Said Fred - I'm Too Sexy

това е песента ама линк не мога да ти дам. Ако ползваш ДС++ там 100% я има някъде

Как се казва песента от рекламата на НОВАТА Шкода Октавия - съжелявам, ако някой е питал преди мен :(

И още търся песента от рекламата с ония жабки :)

Търся ето тази песничка от втори сезон на One Tree Hill ! Сцената е от 8ми епизод,когато двамата пичове в колата се кефят на чудноватата песничка! :punk Помагайте! :)

Ако не си погледнал виж в oth.ggbit.info там има линк към саундтрака.

Коя е песента кадето се пее: ... im looking your (...), i dont give a (...) keep looking my (...) И тези в скобите са някви звуци, абе май е нещо цензурирано.

Търся 2 песнички.Първата е някакъв кавър на песента от филма 'Flashdance' маи се казвасше 'What a feeling'.В тази новата,която чух пее и някакъв мъж май чух.За втората песен всеки ще се сети ама дано я обясня както трябва: ууу ля ля ля,I love you baby. ууу ля ля ля ля,love me tonight. :) Едно време НЛО имаха песен с този ритъм :)

Търся 2 песнички.Първата е някакъв кавър на песента от филма 'Flashdance' маи се казвасше 'What a feeling'.В тази новата,която чух пее и някакъв мъж май чух.За втората песен всеки ще се сети ама дано я обясня както трябва: ууу ля ля ля,I love you baby. ууу ля ля ля ля,love me tonight. :) Едно време НЛО имаха песен с този ритъм :)

1.Има микс на Global Deejays на What a feeling, но там няма мъжки глас :)

2.Alexia - Uh La la la

Edited by Lud_Canar

1.Има микс на Global Deejays на What a feeling, но там няма мъжки глас :)

Не е този кавър,който търся на 'What a feeling' :( Ако някои се сети за друг да каже :)