Exploit Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) White hourse kak se kazva tazi pesen Погледнах в ДЦ++ има няколко такива песни с такова име на различни изпълнители!Провери ли там!? Някой може ли да ми каже как се казва тази песен? Малко е кофти записа, ама се добива представа. Доста позната ми е!Или е имам някаде из музиката ми или съм е делнал!Но и аз искам да разбера как се казва! Edited February 20, 2006 by Th3`Pr1s0n3r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Hi! Imam slednata molba: Na filma Transporter, na kraq puskat edna super qka pesen, no nqmam predstava kak se kazva ! Teksta e ne6to ot sorta : "you saved my life, you don`t even know me".... ne6to takova Zna4i pesenta tragva s finalnite nadpisi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) Hi! Imam slednata molba:Na filma Transporter, na kraq puskat edna super qka pesen, no nqmam predstava kak se kazva ! Teksta e ne6to ot sorta : "you saved my life, you don`t even know me".... ne6to takova Zna4i pesenta tragva s finalnite nadpisi Nadia - Life of a stranger Eйй харабия много яка песничка!Как се зарибих само... Edited February 20, 2006 by jop4423 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Песента от това клипче е униклана. Много ще съм благодарен на този, който ми помогне да я намеря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 offtopic/Аз ли не слушам чалга . Пич бъркаш се нещо. Това разбира се не ми пречи да слушам и много други стилове . пак offtopic Хахахахах ама поне слушаш и друго,разширяваш кръгозора си,защото има и такива дето си задоволяват примитивните вкусове само с чалгата! Имам нещастието да познавам някои! (чалгата е нарицателно като циганин и педе****) (не искам да водя война с чалгарите,защото знам,че сте повече) PEACE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Песента от това клипче е униклана. Много ще съм благодарен на този, който ми помогне да я намеря Sarina Paris - You ... ако я намериш дай линк , че аз не я намерих ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Sarina Paris - You ... ако я намериш дай линк , че аз не я намерих ... Никъде я няма, даже и в дата има само една Sarina Paris - Just About Enough.mp3, а тази "You" даже и в DC++ я няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 (edited) Така песен от може би 2002/2003.Мяса малко на Снап по стил , но май не е пее се нещо от сорта "give it up give into the rhythm" не е точно така , но за жалост такова нещо помна Edit:Sori za izlishniq post... porazrovih se malko sas searcha vav temata i q otkrih savsem slu4aino Bg the prince of rap - the beat is hot Edited February 20, 2006 by Stardus7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Sarina Paris - You ... ако я намериш дай линк , че аз не я намерих ... Никъде я няма, даже и в дата има само една Sarina Paris - Just About Enough.mp3, а тази "You" даже и в DC++ я няма Sarina Paris - You Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Sarina Paris - You Благодарско! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 (edited) Снощи в Шоуто на Слави Милко Калайджиев и Виктор Калев изпяха една песен. Пееше се нещо: "Жено, къде те намерих такава уж знаех за лудата крава..." Някой да знае как се казва тази песен Edited February 21, 2006 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Снощи в Шоуто на Слави Милко Калайджиев и Виктор Калев изпяха една песен. Пееше се нещо: "Жено, къде те намерих такава уж знаех за лудата крава..." Някой да знае как се казва тази песен Ами тя беше направена май специално за предаването, а пък ако не е казвайте, че песновката къртеше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 @Fibaman , @netrootbg благодаря много и на двама ви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 (edited) Преди време като изезе последната песен на Дони и Нети ама суупер много ми изприлича на една предишна тяхна песничка и даже с един пич се хванахме на бас!Затва ако и за Вас "Този филм" е просто по-друг аранжимент на тяхна стара песничка,ще съм Ви много благодарен ако ми кажете как се казва тя,защото търсих даже в Дата-та(как ще я направят платена бе ) ,ама там има само 7-8(за което ги поздравявам ) песнички на тия двамцата! Айде подскажете мъничко и ще имам да черпя ps На вас не ви ли направи впечатление как "Speed of Sound" напомня на "Clocks" Edited February 22, 2006 by pipidylgoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 (edited) Ами тя беше направена май специално за предаването, а пък ако не е казвайте, че песновката къртеше Ето тук го има целия скеч от снощи. Ако някой може да го дръпне нека го свали и да го качи някъде или да го шерне в DC++. При мен не качва повече от 5-6к и то някой път прекъсва за 10 мин... Едит: Ето тук е песента. Сега остава някой да свали целия скеч Edited February 21, 2006 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Едит: Ето тук е песента. Сега остава някой да свали целия скеч Аз го почнах, но не става много бързо, ще чакаме Цъкни един ПМ да се разберем къде да го кача после. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 С риск да се повторя - търся песента от рекламата на Кока Кола,в която един човек си разхожда малкия пес в снега и от една затрупана от сняг кола се чува тази песничка(Love is in the air ...),след това вратата на колата се отваря и един гол пич взима от снега бутилка Кола и т.н.,че вече прекалих. Та,ако някой я знае,да каже! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 С риск да се повторя - търся песента от рекламата на Кока Кола,в която един човек си разхожда малкия пес в снега и от една затрупана от сняг кола се чува тази песничка(Love is in the air ...),след това вратата на колата се отваря и един гол пич взима от снега бутилка Кола и т.н.,че вече прекалих.Та,ако някой я знае,да каже! John Paul Young - Love is in the air Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Как се казват на Емилия и на Ищар новите песни?На Емилия ми казаха че била "Всеки миг" ,но никаде я няма и сигурно не е така името на песента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 (edited) Как се казват на Емилия и на Ищар новите песни?На Емилия ми казаха че била "Всеки миг" ,но никаде я няма и сигурно не е така името на песента. Ishtar - Habibi Не съм много запознат със стила на Емилия , но може да е някоя от тези ... Edited February 22, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 някой може ли да ми каже името на новата песен/мелодия, с която представят отборите в студиото на Шампионска Лига... ако дадете линк цена нямате.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 диря аз тука две пени едната е на static X клипчето е в една пещера и някви прилепчета фърчаха там другата е на korn клипчето беше с кака Джоли то маи е от филма Tomb Rider ама нещо немога я намеря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_CarlCox_ Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Търся музиката към предаването "Техно". Знам само, че завършва с Leftfield - Storm 3000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 (edited) някой може ли да ми каже името на новата песен/мелодия, с която представят отборите в студиото на Шампионска Лига... ако дадете линк цена нямате.. Enjoy OOOPS pi4 ne pro4etoh "NOVATA" tai4e ako ne e tazi koiato tarsi6 sry :/ BTW niakoi znae li pesenta ot tva klip4e ninja traning camp opa namerih ia GUANO APES OPEN YOUR EYES Edited February 23, 2006 by Nel'Ghulas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 (edited) Значи интересуваме дали тази песен е на този ДЖ който пише !?Как се казва!Ако линкчета към нея,няма нищо че я имам!Ако може всякви ремиксове миксове и т.н.!Ще съм ви благодарен! Edited February 24, 2006 by Th3`Pr1s0n3r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts