Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

има една стара песен, която е със същата мелодия като на Тони Димитрова - За Тебе Хората Говорят...и всеки път припева на тази песен завършва с "остана спомена и още нещо"...та ако някой знае да казва :P

10x предварително

Big Small ne6to malko s vazmojnostite na ne6to goliamo :P a toyota reklamata da pomogna malko ina4e pesenta neznam ..... zapi6i si go v re4nika

http://www.ppc-toyota.sk/download/video.toyota.yaris.mpg

ей тва е клипа, някой да го чуе и да каже позната ли му е песента :)

Edit:

Намерена - Mando Ranks - Bring It

Edited by N00KiE

На един приятел му пратиха мелодийка за GSM.

Някво бебе плаче,ама плача става в песен някак си...получава се една арабска мелодийка така...

Дано се сетите,щото мн ме разцепва :D :punk :tongue

Търся една песен на R.E.M. Значи в нея вокала почва да пее като изброява бавно думи,всяка дума му се повтаря в ехо!И като изпее 3-4 думи и накрая казвя 'baby' ili 'my baby',като го разточва малко :) Дано някой да се сети.На мен ми е много лесно да си я запея защото я знам,ама да но и при вас е така ;)

Търся едно парче от доста жреме,но така и не го намерих.Значи,испънява го SEAL с няк'ва французойка.Клипа е как двамата са на един сал и той пада по време на буря.Ако някой се сети и пише,ще съм благодарен

Търся едно парче от доста жреме,но така и не го намерих.Значи,испънява го SEAL с няк'ва французойка.Клипа е как двамата са на един сал и той пада по време на буря.Ако някой се сети и пише,ще съм благодарен

Seal & Mylene Farmer - Les Mots!

enjoy :)

Как се казва песента от рекламата на ония жаби ? Благодаря предварително, и се извинявам, ако някой е питам, но не съм чел цялата тема :)

pipidylgoto пробвай с Andrea Bocelli & Dulce Pontes - 'O Mare E Tu. Вероятно тя ти трябва. И следващия път не обърквай хората ;).

Дамммм, :rolleyes: тя е!Много ти благодаря и знай,че объркването беше в резултат на техническа грешка и не е нищо лично :P Много се радвам,че все пак някой успя да ми помогне и вече започвам да си мисля,че не само аз НЕ слушам чалга и имам добър вкус за музика! :P 10x

Търся една песен в нея се пее there is one last chance to brake it i hope you gonna make it .... моля ако някой знае да каже .... благодаря предварително ... :P :D

Едит: намерих я Tom Novy - Take It

Edited by THE-AGENT

niakoi moje li da mi nameri soundtracka ot Criminale onaia det ia ima na melodia ot Black eyed Peas - pump it up

mersi predvaritelno

оо да и аз е търся тази песничка :)

Много мерси на Fibaman :)

Edited by Lud_Canar

Дамммм, :rolleyes: тя е!Много ти благодаря и знай,че объркването беше в резултат на техническа грешка и не е нищо лично :P Много се радвам,че все пак някой успя да ми помогне и вече започвам да си мисля,че не само аз НЕ слушам чалга и имам добър вкус за музика! :P 10x

offtopic/

Аз ли не слушам чалга :lol:. Пич бъркаш се нещо. Това разбира се не ми пречи да слушам и много други стилове ;).

Има една реклама по БТВ за една кола, не помня каква беше колата, но ме интересува песничката към нея, нещо като, че ли ориенталско беше. В помощ към това мога да кажа, че някакъв слон или подобно животно се мотаеше около колата ..повече не мога да се сетя.

Banghra knights - Banghra knights feat. Raul :punk

Моля ако някой знае как се казва песента на Море от Любов - i love you baby.... да мия каже за да си я сваля или да ми даде линк...

Мисля че е на група ТЕ, но незнам как се казва...

Благодаря предварително...

Моля ако някой знае как се казва песента на Море от Любов - i love you baby.... да мия каже за да си я сваля или да ми даде линк...

Мисля че е на група ТЕ, но незнам как се казва...

Благодаря предварително...

Седем & Любо - Sunshine Of My Life :)

da ama v neia mai ne se pee " i love you baby" kakto kazva toneff a go ima v cant take..... kakto i da e .... ne iskam da sazdavam GRE6NO vpe4atlenie 4e gledam more ot liubov hahahaha :P

Нз , не съм я слушал и нз за какво става въпрос . Ама Любо е от "ТЕ" и би трябвало за тази песничка да става въпрос ... :wacko:

Това е текста =>

You are the sunshine of my life

Nobody’s got to have you baby

You are the feelings that I hide

I think you realize there’s something maybe

You know it’s gonna be alright

You are the sunshine of my life

I loved you before you‘ve even known me

Someday I know I’ll hold you tight

And then the sky will be so lonely

You know it’s gonna be alright

Oh, come and get little closer