cTo9H Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Търся песента соундтрак от един сериал,който от скоро е по бТВ казва се "Сребърните Ангели" ...май... в началото и в края на всеки сериал когато дават надписите песента върви.Ако някой знае испански или знае песен моля да я каже.Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Знаете ли как се казват двете песни от филма "Мира от Марс" ? Трябва от някъде да си ги сваля. Мисля, че едната е Ирина Флорин - Вятърът Спи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Търся една новичка песен, днес я чух по катра. Пее мъж: How could i give you my love the love in my heart how could you feel what i feel When you are so far... а припева е нещо от тоя род: Fill me up & side... Айде помагайте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Търся една новичка песен, днес я чух по катра. Пее мъж:How could i give you my love the love in my heart how could you feel what i feel When you are so far... а припева е нещо от тоя род: Fill me up & side... Айде помагайте Айде радвай! Morandi - Feel me up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Някой да помага как се казва ТОВА или кой го изпълнява ... ? тва съм почти 100% сигурен, че е на Era, но не знам коя песен. ако я намериш драсни едно ЛС плс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Сара Брайтмън и Андреа Бочели - Time to say Goodbye едит:А кой изпълняваше Forever Young оригинала(не Axel Rudi Pell) Alphaville - Forever Young Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 И аз имам един въпрос-значи една песен сигурно преди около година е излезла,слушал съм я няколко пъти по Катра-та.Мога самоп да дам фрагменти от текста:DJ's gotta.... It's the coolest....... HE can spend all night on the disco life ........and guitars U can touch the stars Come and dance with me ..................see! Kато между всеки ред се припява едно дълго ОООооооо Ако някой помогне ще съм му много благодарен!!! И аз търся същата песен. Ако я намериш прати ПМ. Аз ако я открия ще пиша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 (edited) nz dali niakoi go e predlagal kato re6enie na 4ast ot problemite po tozi na4in ne mojeh da pregledam 205 stranici ama kat znaete niakva 4ast ot tekst ot pesen koiato tarsite vlizate v google i pi6ite: Lyrics"teksta koito znaete " i 6a vi izpi6e ( TEKSTA ZADALJITELNO V KAVI4KI ) dano vi pomogne P.S. ako znaete 4asti ot teksta ei taka "ednata 4ast " "drugata 4ast" " tretata 4ast " smisal ako go znaete ot tuk ot tam teskta razli4nite 4asti v odelni kavi4ki Edited February 16, 2006 by Nel'Ghulas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Сара Брайтмън и Андреа Бочели - Time to say Goodbye Мерси,ама не е тая,аз нея си я знам! Айде бе хора,само един дует ли знаете на Андреа Бочели!!!И с Павароти е пял,и с Боно е пял!С тая женската,дето не е Сара Брайтман,никой ли не го знае?!?"Пееха" я по едно време в пиано-бар "Нощни птици" по Канала,с оная дето баща й беше спечелил "Стани Богат",ама му казаха да си върне парите,щото тя работеше в Нова Телевизия!Той там пееше само припевите де,ама песента си е хубава и така... Айде плс!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 И аз търся същата песен. Ако я намериш прати ПМ. Аз ако я открия ще пиша. Да не е едно хаусче и да пее жена? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Търся една песен на Таркан, днес я слушах по радио Ритмо балада е, ако някой има предложения за яки балади на Таркан да казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 тва съм почти 100% сигурен, че е на Era, но не знам коя песен. ако я намериш драсни едно ЛС плс Свалих и прослушах всичко , което го имаше при жълтурковците и такава песен не намерих ... или не е на Ера или там я няма ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Искам да ви попитам коя е мелодията от песните на емси Фараона . тя е изменена от ку-ку бенд ама оригинално парче има ли и ако има кое е то знаете ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 pipidylgoto пробвай с Andrea Bocelli & Dulce Pontes - 'O Mare E Tu. Вероятно тя ти трябва. И следващия път не обърквай хората . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Да не е едно хаусче и да пее жена? Да. Казвай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Да. Казвай. И аз искам да е видя коя е тая песен!Име на песента изпълнител линкче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Да. Казвай. И аз искам да е видя коя е тая песен!Име на песента изпълнител линкче Аз ако знаех как се казва направо щтях да ви кажа, просто ми е много позната, но не мога да се сетя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Има една реклама по БТВ за една кола, не помня каква беше колата, но ме интересува песничката към нея, нещо като, че ли ориенталско беше. В помощ към това мога да кажа, че някакъв слон или подобно животно се мотаеше около колата ..повече не мога да се сетя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Има една реклама по БТВ за една кола, не помня каква беше колата, но ме интересува песничката към нея, нещо като, че ли ориенталско беше. В помощ към това мога да кажа, че някакъв слон или подобно животно се мотаеше около колата ..повече не мога да се сетя. Big Small ne6to malko s vazmojnostite na ne6to goliamo a toyota reklamata da pomogna malko ina4e pesenta neznam ..... zapi6i si go v re4nika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) 1.Merlin Manson, Soft Cell, The Pussycat Dolls, Billy Idol - Tained Love 2.Как се казва песента от National Security когато Лорънс в началото отива към колата си (дето си е забравил ключовете) и се пее нещо '.. latino soldier ..' Edited February 18, 2006 by Hostage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) 1.Tained Love на кой е оригинала?2.Как се казва песента от National Security когато Лорънс в началото отива към колата си (дето си е забравил ключовете) и се пее нещо '.. latino soldier ..' 1-вата не е ли на Merlin Manson!? 2-рата ся ще видя и ще ти кажа! -> За жалост не успях да е открия ако намеря нещо ще кажа!И мене ме кефи и аз е тарся ! Edited February 17, 2006 by Th3`Pr1s0n3r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) 1.Tained Love на кой е оригинала?2.Как се казва песента от National Security когато Лорънс в началото отива към колата си (дето си е забравил ключовете) и се пее нещо '.. latino soldier ..' ЕДИТ:1.вата не е на Merlin Manson, Soft Cell и The Pussycat Dolls тия са някакви кавъри. Оригинала го има в Beauty Shop филма ,когато ония русия отива да види салона на негърката.. Ами аз се поразрових малко из нета и единственото нещо което успях да открия за втората песен е заглавието и изпълнителя а именно " Fruco Y Sus Tesos - El Preso" обаче никъде не мога да я намеря съжалявам Edit : Колкото до първия ти въпрос мисля че оригинала е на Billy Idol Edited February 17, 2006 by redmadman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 А не беше ли на Depeche Mode оригинала на Tainted Love Или е на Billy Idol или на Depeche Mode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 На Billy Idol е Tained Love дето търсех 10х Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Оригинала на Tainted Love e на Soft Cell, за тези които се интересуват. И не съм сигурна, но мисля че песента е дори по-стара. Edited February 17, 2006 by melo_girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts