Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся песента соундтрак от един сериал,който от скоро е по бТВ казва се "Сребърните Ангели" ...май...

в началото и в края на всеки сериал когато дават надписите песента върви.Ако някой знае испански или знае песен моля да я каже.Мерси!

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Търся една новичка песен, днес я чух по катра. Пее мъж:

How could i give you my love

the love in my heart

how could you feel what i feel

When you are so far...

а припева е нещо от тоя род: Fill me up & side...

Айде помагайте :D

Търся една новичка песен, днес я чух по катра. Пее мъж:

How could i give you my love

the love in my heart

how could you feel what i feel

When you are so far...

а припева е нещо от тоя род: Fill me up & side...

Айде помагайте :D

Айде радвай! Morandi - Feel me up :)

И аз имам един въпрос-значи една песен сигурно преди около година е излезла,слушал съм я няколко пъти по Катра-та.Мога самоп да дам фрагменти от текста:

DJ's gotta....

It's the coolest.......

HE can spend all night

on the disco life

........and guitars

U can touch the stars

Come and dance with me

..................see!

Kато между всеки ред се припява едно дълго ОООооооо

Ако някой помогне ще съм му много благодарен!!!

И аз търся същата песен. Ако я намериш прати ПМ. Аз ако я открия ще пиша. ;)

nz dali niakoi go e predlagal kato re6enie na 4ast ot problemite po tozi na4in ne mojeh da pregledam 205 stranici :D ama kat znaete niakva 4ast ot tekst ot pesen koiato tarsite vlizate v google i pi6ite: Lyrics"teksta koito znaete " i 6a vi izpi6e ( TEKSTA ZADALJITELNO V KAVI4KI ) dano vi pomogne :)

P.S. ako znaete 4asti ot teksta ei taka "ednata 4ast " "drugata 4ast" " tretata 4ast " smisal ako go znaete ot tuk ot tam teskta razli4nite 4asti v odelni kavi4ki

Edited by Nel'Ghulas

Сара Брайтмън и Андреа Бочели - Time to say Goodbye ;)

Мерси,ама не е тая,аз нея си я знам!

Айде бе хора,само един дует ли знаете на Андреа Бочели!!!И с Павароти е пял,и с Боно е пял!С тая женската,дето не е Сара Брайтман,никой ли не го знае?!?"Пееха" я по едно време в пиано-бар "Нощни птици" по Канала,с оная дето баща й беше спечелил "Стани Богат",ама му казаха да си върне парите,щото тя работеше в Нова Телевизия!Той там пееше само припевите де,ама песента си е хубава и така... :P Айде плс!!! :rolleyes:

тва съм почти 100% сигурен, че е на Era, но не знам коя песен. ако я намериш драсни едно ЛС плс :)

Свалих и прослушах всичко , което го имаше при жълтурковците и такава песен не намерих ... или не е на Ера или там я няма ... :wacko:

Искам да ви попитам коя е мелодията от песните на емси Фараона :love. тя е изменена от ку-ку бенд ама оригинално парче има ли и ако има кое е то знаете ли ? :wacko:

Да. Казвай.

И аз искам да е видя коя е тая песен!Име на песента изпълнител линкче ;) :wub: :punk

Аз ако знаех как се казва направо щтях да ви кажа, просто ми е много позната, но не мога да се сетя... :confused

Има една реклама по БТВ за една кола, не помня каква беше колата, но ме интересува песничката към нея, нещо като, че ли ориенталско беше. В помощ към това мога да кажа, че някакъв слон или подобно животно се мотаеше около колата ..повече не мога да се сетя.

Има една реклама по БТВ за една кола, не помня каква беше колата, но ме интересува песничката към нея, нещо като, че ли ориенталско беше. В помощ към това мога да кажа, че някакъв слон или подобно животно се мотаеше около колата ..повече не мога да се сетя.

Big Small ne6to malko s vazmojnostite na ne6to goliamo :P a toyota reklamata da pomogna malko ina4e pesenta neznam ..... zapi6i si go v re4nika

1.Merlin Manson, Soft Cell, The Pussycat Dolls, Billy Idol - Tained Love

2.Как се казва песента от National Security когато Лорънс в началото отива към колата си (дето си е забравил ключовете) и се пее нещо '.. latino soldier ..'

Edited by Hostage

1.Tained Love на кой е оригинала?

2.Как се казва песента от National Security когато Лорънс в началото отива към колата си (дето си е забравил ключовете) и се пее нещо '.. latino soldier ..'

1-вата не е ли на Merlin Manson!?

2-рата ся ще видя и ще ти кажа! -> За жалост не успях да е открия ако намеря нещо ще кажа!И мене ме кефи и аз е тарся :)!

Edited by Th3`Pr1s0n3r

1.Tained Love на кой е оригинала?

ЕДИТ:1.вата не е на Merlin Manson, Soft Cell и The Pussycat Dolls тия са някакви кавъри. Оригинала го има в Beauty Shop филма ,когато ония русия отива да види салона на негърката..

Ами аз се поразрових малко из нета и единственото нещо което успях да открия за втората песен е заглавието и изпълнителя а именно " Fruco Y Sus Tesos - El Preso" обаче никъде не мога да я намеря съжалявам

Edit : Колкото до първия ти въпрос мисля че оригинала е на Billy Idol

Edited by redmadman

Оригинала на Tainted Love e на Soft Cell, за тези които се интересуват. ;)

И не съм сигурна, но мисля че песента е дори по-стара.

Edited by melo_girl