Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся един старичък дует на Андреа Бочели,само че не знам нито изпълнителката,нито името на песента!Единственото,което си спомням е,че тя пееше на нещо като португалски :blink: и нищо не разбирах(то не че пък говоря италиански де :P ) И имаше нещо като:"Куааааандо ре мииииияяяя" :P

Ако някой се сеща за какво говоря и иска да помогне,ще съм му/й много благодарен! ;) Благодаря!!!

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Търся един старичък дует на Андреа Бочели,само че не знам нито изпълнителката,нито името на песента!Единственото,което си спомням е,че тя пееше на нещо като португалски :blink: и нищо не разбирах(то не че пък говоря италиански де :P ) И имаше нещо като:"Куааааандо ре мииииияяяя" :P

Ако някой се сеща за какво говоря и иска да помогне,ще съм му/й много благодарен! ;) Благодаря!!!

Time to say goodbye

Сара Брайтмън и Андреа Бочели - Time to say Goodbye ;)

едит:А кой изпълняваше Forever Young оригинала(не Axel Rudi Pell) :confused

Edited by sasho_1989

Сега аз искам да питам как се казва една песничка тя е от филма Bad Boys и когато влизат в онзи фитнес(или боксов клуб не можах да разбере) върви една песничка стил денс пее се нещо от сорта на ....Mercy Mercy ...lqlqlql айде помагайте :lol:

Песента е на Diana King- Shy Guy има я в soundtracka на филма който пък го има тук http://mp3.com.hk/

Търся една песен която преди 2-3 години много въртяха по дискотеките пееше се нещо "Ai Papi .... " дайте идеи че много ме кефи песничката :blink: :P

La Vania - Hi Papi :confused :confused :confused

Аз търся една бавна стара песен, в която един мъж пее:

"What I got to do to make you love me..... what i got to do to you..." - нещо такова... аре помагайте сигурен съм, че я знаете :D

Например - Elton John - Sorry seems to be the hardest word?

Търся песен.По FoxLife, когато пускат реклами тя е накрая след всички откъси от песнички(не когато дават онези копчета дет цъкат) и се чува едно 'Ready or not ...' сигурен съм че съм го чувал от някоя песен но не мога да се сетя от коя дано някой се сеща :P :D :)

И аз търся една песничка. Напоследък няколко пъти я засичам по Радио 1. На английски е, а припева е на немски и това, което си спомням от текста е Jinnе ... life is not what it seems to be . Това Jinne или каквото всъщност е се повтаря доста често...

И аз търся една песничка. Напоследък няколко пъти я засичам по Радио 1. На английски е, а припева е на немски и това, което си спомням от текста е Jinnе ... life is not what it seems to be . Това Jinne или каквото всъщност е се повтаря доста често...

Falco - Jeanny

Може да си свалиш и Falco - Rock Me Amadeus.

Песента е от рекламата на Doom по FoxLife.Пее се нещо от сорта:

This is the way you attack , this is the way you fight back...

Ако някой ми даде линк или поне ми каже как се казва песента ще съм много доволен и благодарен :)

Да не е Fugees - Ready Or Not :confused

Дам тя е мерси... я кажете песен стил чалга .... не е нова ... пее се ... 'Не съм обичал друга никоя така .... ' някой ако се сеща да казва :D

.....Търся песента от рекламата на пудинга на Д-р Йоткер

И на мен ми харесва много , ама никой май няма идея как се казва и кой я изпълнява.

Edited by nassko

Дам тя е мерси... я кажете песен стил чалга .... не е нова ... пее се ... 'Не съм обичал друга никоя така .... ' някой ако се сеща да казва :D

Кондьо и Лия - Обич за двама!

И аз имам един въпрос-значи една песен сигурно преди около година е излезла,слушал съм я няколко пъти по Катра-та.Мога самоп да дам фрагменти от текста:

DJ's gotta....

It's the coolest.......

HE can spend all night

on the disco life

........and guitars

U can touch the stars

Come and dance with me

..................see!

Kато между всеки ред се припява едно дълго ОООооооо

Ако някой помогне ще съм му много благодарен!!!