pipidylgoto Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Търся един старичък дует на Андреа Бочели,само че не знам нито изпълнителката,нито името на песента!Единственото,което си спомням е,че тя пееше на нещо като португалски и нищо не разбирах(то не че пък говоря италиански де ) И имаше нещо като:"Куааааандо ре мииииияяяя" Ако някой се сеща за какво говоря и иска да помогне,ще съм му/й много благодарен! Благодаря!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 (edited) @THE-AGENT Diana King - shy guy Edited February 14, 2006 by Supercharger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Търся един старичък дует на Андреа Бочели,само че не знам нито изпълнителката,нито името на песента!Единственото,което си спомням е,че тя пееше на нещо като португалски и нищо не разбирах(то не че пък говоря италиански де ) И имаше нещо като:"Куааааандо ре мииииияяяя" Ако някой се сеща за какво говоря и иска да помогне,ще съм му/й много благодарен! Благодаря!!! Time to say goodbye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 (edited) Търся един старичък дует на Андреа Бочели,само че не знам нито изпълнителката,нито името на песента!Единственото,което си спомням е,че тя пееше на нещо като португалски и нищо не разбирах(то не че пък говоря италиански де ) И имаше нещо като:"Куааааандо ре мииииияяяя" Ако някой се сеща за какво говоря и иска да помогне,ще съм му/й много благодарен! Благодаря!!! Сара Брайтмън и Андреа Бочели - Time to say Goodbye едит:А кой изпълняваше Forever Young оригинала(не Axel Rudi Pell) Edited February 14, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Сега аз искам да питам как се казва една песничка тя е от филма Bad Boys и когато влизат в онзи фитнес(или боксов клуб не можах да разбере) върви една песничка стил денс пее се нещо от сорта на ....Mercy Mercy ...lqlqlql айде помагайте Песента е на Diana King- Shy Guy има я в soundtracka на филма който пък го има тук http://mp3.com.hk/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Търся една песен която преди 2-3 години много въртяха по дискотеките пееше се нещо "Ai Papi .... " дайте идеи че много ме кефи песничката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Търся една песен която преди 2-3 години много въртяха по дискотеките пееше се нещо "Ai Papi .... " дайте идеи че много ме кефи песничката La Vania - Hi Papi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Точно тя е мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 аз тарся песента на букарти и на рекламата на RAW трябват ми спе6но прерових целия нет няма и няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 (edited) аз тарся песента на букарти и на рекламата на RAW трябват ми спе6но прерових целия нет няма и няма Това ли е!? Tyk Edited February 15, 2006 by Th3`Pr1s0n3r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Аз търся една бавна стара песен, в която един мъж пее: "What I got to do to make you love me..... what i got to do to you..." - нещо такова... аре помагайте сигурен съм, че я знаете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Аз търся една бавна стара песен, в която един мъж пее:"What I got to do to make you love me..... what i got to do to you..." - нещо такова... аре помагайте сигурен съм, че я знаете Например - Elton John - Sorry seems to be the hardest word? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Например - Elton John - Sorry seems to be the hardest word? Същата Благодаря много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Търся песен.По FoxLife, когато пускат реклами тя е накрая след всички откъси от песнички(не когато дават онези копчета дет цъкат) и се чува едно 'Ready or not ...' сигурен съм че съм го чувал от някоя песен но не мога да се сетя от коя дано някой се сеща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 'Ready or not ...' Да не е Fugees - Ready Or Not Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Ok... A Az tarsq pesenta na Marin ot Star Academy, toq deto q spe4eli, gotina e i q puskat po Bg радио!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 hora imam edno zapitvane. Gledah edno film4e v internet i ima edna pesen kym nego ama ne znam kak se kazva. a eto go i film4eto ako nqkoi se se6ta kak se kazva taq pesen ili e znae molq da mi pomogne. Blagodarq predvaritelno ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 И аз търся една песничка. Напоследък няколко пъти я засичам по Радио 1. На английски е, а припева е на немски и това, което си спомням от текста е Jinnе ... life is not what it seems to be . Това Jinne или каквото всъщност е се повтаря доста често... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 И аз търся една песничка. Напоследък няколко пъти я засичам по Радио 1. На английски е, а припева е на немски и това, което си спомням от текста е Jinnе ... life is not what it seems to be . Това Jinne или каквото всъщност е се повтаря доста често... Falco - Jeanny Може да си свалиш и Falco - Rock Me Amadeus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Песента е от рекламата на Doom по FoxLife.Пее се нещо от сорта: This is the way you attack , this is the way you fight back... Ако някой ми даде линк или поне ми каже как се казва песента ще съм много доволен и благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Да не е Fugees - Ready Or Not Дам тя е мерси... я кажете песен стил чалга .... не е нова ... пее се ... 'Не съм обичал друга никоя така .... ' някой ако се сеща да казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 (edited) Знаете ли как се казват двете песни от филма "Мила от Марс" ? Трябва от някъде да си ги сваля. Edited February 19, 2006 by Bruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Някой да помага как се казва ТОВА или кой го изпълнява ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 (edited) .....Търся песента от рекламата на пудинга на Д-р Йоткер Ако я намериш веднага се обаждай...щото и аз от дълго време я търся. И на мен ми харесва много , ама никой май няма идея как се казва и кой я изпълнява. Edited February 16, 2006 by nassko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Дам тя е мерси... я кажете песен стил чалга .... не е нова ... пее се ... 'Не съм обичал друга никоя така .... ' някой ако се сеща да казва Кондьо и Лия - Обич за двама! И аз имам един въпрос-значи една песен сигурно преди около година е излезла,слушал съм я няколко пъти по Катра-та.Мога самоп да дам фрагменти от текста: DJ's gotta.... It's the coolest....... HE can spend all night on the disco life ........and guitars U can touch the stars Come and dance with me ..................see! Kато между всеки ред се припява едно дълго ОООооооо Ако някой помогне ще съм му много благодарен!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts