Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Dr. Kucho - hallelujah

Tehchno? по-скоро хаус... :P Хора, правете разлика бе. Техното е гадна немска музика от 90те. В никое свястно заведение не пускат техно вече. Всичко е HOUSE :music

Дочо можеш ли да препоручаш някоя като тази, но доста по - бърза. И това ми харесва обаче искам няколко песни които да са доста по - бързички :). Тази е много бавна. Даже прекалено.

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Търся една песен,но не знам нито на кой е,нито как се казва :bgrin: .

Чух я във филма Италианска работа(The Italian job),или не знам там как са го превели :huh:

Пуснаха я точно когато главната героиня пробваше Мини Купър-ите,беше направо бясна(за песента говоря,но и мадамата си я биваше :) ),пееше се нещо от сорта на What comes around goes around :unsure: в супер бързо темпо :) .Търсих в Гугъл,както и в директорията саундтак на японския,но я нямаше там :( .

Ще бъда много благодарен,ако някой изкопае нещо :D

Edited by Vartkes

търся една песничка дето въртят сега по ситито с една каубойска мелодийка е, мисля че е на black eyed ама не съм сигурен :bgrin:

edit: намерих си я

:)

Edited by Stenli

Начи търся музика с Шотландски гайди....имаше едно техно дето се чуваха такива гайди ама нито мога да кажа на кой е нито как се казва затова ви питам....абе всякакво техно\транс\хаус или песен която ви кефи и има в нея Шотландски гайди моля да ми дадете линк или да я кажите!Благодаря предварително!

здравеите пак сам в затруднение :( зна4и турся една песен сега е журтят по cyti xаус е пее една жена маи друго немога да кайе но жсе пак ако някои се се6та 6те се раджам да ми каже мерси

здравеите пак сам в затруднение :( зна4и турся една песен сега е журтят по cyti xаус е пее една жена маи друго немога да кайе но жсе пак ако някои се се6та 6те се раджам да ми каже мерси

Infernal - From Paris To Berlin !? :confused :confused :confused

Може да е някоя от тези ... (Може да е "The Italian Job - 13 - Tunnel Run" , бърза е ама в нея не се пее нищо)

Не,вече казах,че съм търсил в директорията саундтракс към филма.Там ги има същите песни,не е някоя от тях :(

moje li da mi dadete pesnite na

Kris Benoa ot WWE kakto i Kris Maistora i Batista ako moje i na rei misterio..

ako gi znaete pishete kak se kazvat...

Tyk :)

Момци търся 1 мн яка песен на Депе4е моде,ама нз как се казва.Нова е и я въртът по радиот/тв.Ай дайте линкче ако се сещате за ко говора :laughing:

Depeche Mode - Precious

Edited by Fibaman

Начи търся музика с Шотландски гайди....имаше едно техно дето се чуваха такива гайди ама нито мога да кажа на кой е нито как се казва затова ви питам....абе всякакво техно\транс\хаус или песен която ви кефи и има в нея Шотландски гайди моля да ми дадете линк или да я кажите!Благодаря предварително!

Някой с идеи? :confused

Не,вече казах,че съм търсил в директорията саундтракс към филма.Там ги има същите песни,не е някоя от тях :(

Сигурно е Timo Maas - To Get Down.