Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

В песента, която търся, се пее нещо от сорта на "baby,do you know it......uuuuuuu heaven is a place on earth"-това е припева

Песента е старичка ;)

10x, Fibaman! :punk

Edited by sasho_1989

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

В песента, която търся, се пее нещо от сорта на "baby,do you know it......uuuuuuu heaven is a place on earth"-това е припева

Песента е старичка ;)

Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth => Tyk :)

Edited by Fibaman

V taq pesen deto tarsq se pee neshto ot sorta"znaesh li kolko otdavna kopneq po teb/znaesh li kolko otdavna jiveq za teb.Iskam vremeto da vyrna,za da dishash za men samo/Ne si igrai s men kak da otricham,che si s nego vmesto s men." Myj pee.Ako nqkoi znae kak se kazva tq pesen sha e super:)))

В търсене съм на една песничка. Хаус, не много нов. Някакво биитче и по едно време 2-3 жени едновременно казват "We want your soul" и...пее се там нещо, ама не помня какво. :music

П.П. Пост номер 4000 в темата. :D

Edited by Дочо

Ако някой може да ми даде Rammstein - Du hast ама само инструментал ( да не се пее демек ако не знаете ) ще бъда МНОГО благодарен. :) :D :P

Търся оригинала на 2pac - Letter 2 my unborn child. Стара е песента и в припева има нещо за "material girl" (не на Мадона, разбира се).

Дочо : имам това

Adam Freeland - We Want Your Soul (Ed Rush and Optical remix) , само че пробвай с оригинала, че това е някакъв dnb ремикс.

Edited by bl8

Търся оригинала на 2pac - Letter 2 my unborn child. Стара е песента и в припева има нещо за "material girl" (не на Мадона, разбира се).

Песничката я има в ДС++.Ако го нямаш ми пиши ша измислим нещо.

Дайте ми идея как се казва тази песничка, която звучи като фон на цялата история?

Олее не знам за песничката обаче историйката беше супер.Ахахах лудница :)

Edited by NickelbacK

1. Значи една латино - американска... на такъв език мисля, че пеят. Пее я мъж и е бързичка. Мога да я сравня с Pachanga - Loco. Пускат я по кафетата често, където и аз я чух.

Akcent - Kylie ;)

На Насти новата балада някой да знае как се казва?!

Хехе...хиено...тя още няма студиен запис мисля.

"Едно сърцеее, обич проси, близо ли си ти до меееен,

пак съм сам, макар и с теб, приятели нямам, пак съм сам"

За тази ли става дума.

Хехе...хиено...тя още няма студиен запис мисля.

"Едно сърцеее, обич проси, близо ли си ти до меееен,

пак съм сам, макар и с теб, приятели нямам, пак съм сам"

За тази ли става дума.

О не знам чесно една приателка ми я иска не сам я чувала

NickelbacK : на мен ми трябва името, аз ще си я намеря.

Ахам значи има песничка на име 2pac - Letter 2 my unborn child обаче т'ва не и е истинското име :confused

Значи чух една песен миналия петък в Тра-ла-ла, пее някъв хор, нещо като енигма,ера и музиката е техно или нещо такова. Много е яка :D . Някой ако се сеща да казва.10х.

Значи чух една песен миналия петък в Тра-ла-ла, пее някъв хор, нещо като енигма,ера и музиката е техно или нещо такова. Много е яка :D . Някой ако се сеща да казва.10х.

Dr. Kucho - hallelujah

Tehchno? по-скоро хаус... :P Хора, правете разлика бе. Техното е гадна немска музика от 90те. В никое свястно заведение не пускат техно вече. Всичко е HOUSE :music