CTAH4O Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 (edited) 1. "I don't wanna hear,I don't wanna know..... please don't" не знам си кво чух я неска по Витоша. Май беше гласа на Мадона. 2.На Дженифър Лопез май,но не съм много сигурен... Пее се: "I wish this could be real... i can't deny"" МЕРСИ,ДОЧО!! Edited February 2, 2006 by CTAH4O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 1. "I don't wanna hear,I don't wanna know.....please don't" не знам си кво чух я неска по Витоша. Май беше гласа на Мадона. 2.На Дженифър Лопез май,но не съм много сигурен... Пее се: "I wish this could be real... i can't deny"" 1.Madonna - Sorry 2.Jennifer Lopez - Ain't it funny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Aneela-Jaande ? eee si4ko znae6 ! mersi mnoooogo za si4ki pesni deto sam pital i vinagi sam polu4aval otgovor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 (edited) Търся една турска песен нещо като Катула Катула е и мисля че е на същия изпълнител(Davut Geloglu),но не съм сигурна ... пускат я много често в Kiss-a Davut Guloglu - Light erkek ? Davut Guloglu - Sarilsamba'04 Edited February 3, 2006 by Th3`Pr1s0n3r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Как се казват последните парчета, дето ги пускат по Господари на Ефира с адреналинките, нали освен Мадона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Davut Guloglu - Light erkek ? Davut Goluglu - Cat Cat az q namerih ve4e mersi vse pak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited) Аз търся 2 парчета. 1. Пее се нещо от рода на: "I came to....Magic, Magic" Песента е денс, ама вокала е нещо стил Майкъл Джексън. На това Magic се набляга. Прилича на: Hi-Tack - Say Say Say ( Waiting For You ) 2. Мноооого много здрав хаус. Уникален...От петък вечер в Бали, ако някой е бил случайно. Та...през цялата верер имаше много здрави парчета, ако някой знае някое да свирка. Аз конкретно говоря за едно, пееше се: " I know what you want.....I know what you want, 'coz I want it to. Fuck me" , ама не е онова старото от преди 1000 години La coca, а ново. Преполагам че първата песен е на Queen-A Kind Of Magic но само предполагам.За втората Не. Песента е нова. 10х все пак. Edited February 5, 2006 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Аз търся 2 парчета. 1. Пее се нещо от рода на: "I came to....Magic, Magic" Песента е денс, ама вокала е нещо стил Майкъл Джексън. 2. Мноооого много здрав хаус. Уникален...От петък вечер в Бали, ако някой е бил случайно. Та...през цялата верер имаше много здрави парчета, ако някой знае някое да свирка. Аз конкретно говоря за едно, пееше се: " I know what you want.....I know what you want, 'coz I want it to. Fuck me" , ама не е онова старото от преди 1000 години La coca, а ново. Преполагам че първата песен е на Queen-A Kind Of Magic но само предполагам.За втората Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited) 2. Мноооого много здрав хаус. Уникален...От петък вечер в Бали, ако някой е бил случайно. Та...през цялата верер имаше много здрави парчета, ако някой знае някое да свирка. Аз конкретно говоря за едно, пееше се: " I know what you want.....I know what you want, 'coz I want it to. Fuck me" , ама не е онова старото от преди 1000 години La coca, а ново. Inkfish vs. Tronso - Fuck me Edited February 5, 2006 by LOKOMOTIVcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Inkfish vs. Tronso - Fuck me 10x От начало линк-а не работеше, ама сега се оправи. Тази е. А...други подобни...в смисъл, къде я намери точно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 10x От начало линк-а не работеше, ама сега се оправи. Тази е. А...други подобни...в смисъл, къде я намери точно? Във www.exclusivemusic.net - тук има много готини хаус, техно, денс и какви ли още не песнички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 I wanna take you down by the river where you can watch me undress i want to lie with you in the water naked and floating in the sunlight float away with me(x2) някой ако ми каже как се казва и къде да я намеря, получава доживотната ми благодарност Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 ima edna pesen na jaz-z nqkva indiiska e mnoo qka ! pls mnoo mi trqbva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 ima edna pesen na jaz-z nqkva indiiska e mnoo qka ! pls mnoo mi trqbva Jay-Z - Big Pimpin' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited) Jay-Z - Big Pimpin' ami ne e tq ! druga e i mislq 4e i jena pee Edited February 5, 2006 by RAP`BOY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited) ima edna pesen na jaz-z nqkva indiiska e mnoo qka ! pls mnoo mi trqbva Lollipop-Jay-Z ? Стара или нова? Дай малко повече инфо. Edited February 5, 2006 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Доста смешно ще го обясня , но няма друг начин. Доста пъти из разни дискотеки по средата на нощта пускат по някое техно. 1-2 песни само. Ако някой има идея кои песни пускат да каже. Знам, че за различните дискотеки са разлини. Една такава песен слушах снощи. Ако не се лъжа не е много нова. Съвсем малко се пее. Гласът е доста модифициран. Не мога да го сравня с нищо. Само в първата минута се пее и след това е само "думкане". Доста е бърза песента. За последно я чух снощи в City Bar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Трябват ми следните 3 песни. 1. Значи една латино - американска... на такъв език мисля, че пеят. Пее я мъж и е бързичка. Мога да я сравня с Pachanga - Loco. Пускат я по кафетата често, където и аз я чух. 2. Песента е бавна. Ама не чак толкова, че да заспиваш . Една жена пее нещо като:"Оаоууооауоааууооуаййоауауауооуооооо" . Друго не мога да обясня... 3. Тази песен вече я знам как се казва какво е, само че не мога да я намеря никъде. Единствено в google ми показа 1 линк, но е много лошо качеството и не е цялата песен. Песента е Oxydow - Sincemilla. Благодаря много на всеки помогнал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Трябват ми следните 3 песни. 1. Значи една латино - американска... на такъв език мисля, че пеят. Пее я мъж и е бързичка. Мога да я сравня с Pachanga - Loco. Пускат я по кафетата често, където и аз я чух. 2. Песента е бавна. Ама не чак толкова, че да заспиваш . Една жена пее нещо като:"Оаоууооауоааууооуаййоауауауооуооооо" . Друго не мога да обясня... 3. Тази песен вече я знам как се казва какво е, само че не мога да я намеря никъде. Единствено в google ми показа 1 линк, но е много лошо качеството и не е цялата песен. Песента е Oxydow - Sincemilla. Благодаря много на всеки помогнал. 3. цък ако имаш микрофон няма да е зле да изтатаникаш малко от номер 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited) tarsq o6te edna pesen pee se ne6to "jony bi how much there is the see. ...... " rap e ! ! ! (mai e na nana - jonny b moje li link ) a za pesenta na jay-z e jigga thet nigga Edited February 5, 2006 by RAP`BOY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited) tarsq o6te edna pesen pee se ne6to "jony bi how much there is the see. ...... " rap e ! ! ! (mai e na nana - jonny b moje li link )a za pesenta na jay-z e jigga thet nigga песента е DownLow - Johny B цък линка е оправен влез в папката и си е намери а тази регето нова ли е стара ли е ква е Edited February 5, 2006 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 10x ne ba4ka link-a ama 6e si q namerq ! a sq ima edna rap pesen deto pee rege izpalnitel sq ako i tva namerite ste nomer 1 (ne 4e ne ste) ! ne e taq novata na nas ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 2. Песента е бавна. Ама не чак толкова, че да заспиваш . Една жена пее нещо като:"Оаоууооауоааууооуаййоауауауооуооооо" . Друго не мога да обясня...Благодаря много на всеки помогнал. Enigma - End of innocence? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Enigma - End of innocence? или пък Enya - Orinoko flow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 3. цъкако имаш микрофон няма да е зле да изтатаникаш малко от номер 2 Мерси за линка. А песента не мога да я изтананикам, защото не помня много мелодията. Само ако я чуя бих я познал. Enigma - End of innocence? Не тази. Допълвам - песента нямаше текст. Само тва "тананикане" на жената. или пък Enya - Orinoko flow Не е тази. Още чакам предложения за първата песен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts