Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

1. "I don't wanna hear,I don't wanna know.....

please don't" не знам си кво :blink: чух я неска по Витоша.

Май беше гласа на Мадона.

2.На Дженифър Лопез май,но не съм много сигурен... :unsure: Пее се:

"I wish this could be real... i can't deny""

:)

МЕРСИ,ДОЧО!! ;)

Edited by CTAH4O

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1. "I don't wanna hear,I don't wanna know.....

please don't" не знам си кво :blink: чух я неска по Витоша.

Май беше гласа на Мадона.

2.На Дженифър Лопез май,но не съм много сигурен... :unsure: Пее се:

"I wish this could be real... i can't deny""

:)

1.Madonna - Sorry

2.Jennifer Lopez - Ain't it funny

Търся една турска песен нещо като Катула Катула е и мисля че е на същия изпълнител(Davut Geloglu),но не съм сигурна ... пускат я много често в Kiss-a
Davut Guloglu - Light erkek ?

Davut Guloglu - Sarilsamba'04 :confused :confused :confused

Edited by Th3`Pr1s0n3r

Как се казват последните парчета, дето ги пускат по Господари на Ефира с адреналинките, нали освен Мадона

Аз търся 2 парчета.

1. Пее се нещо от рода на: "I came to....Magic, Magic" :wacko: Песента е денс, ама вокала е нещо стил Майкъл Джексън. На това Magic се набляга. Прилича на: Hi-Tack - Say Say Say ( Waiting For You )

2. Мноооого много здрав хаус. Уникален...От петък вечер в Бали, ако някой е бил случайно. :lol: Та...през цялата верер имаше много здрави парчета, ако някой знае някое да свирка. Аз конкретно говоря за едно, пееше се: " I know what you want.....I know what you want, 'coz I want it to. Fuck me" , ама не е онова старото от преди 1000 години La coca, а ново.

Преполагам че първата песен е на Queen-A Kind Of Magic но само предполагам.За втората :huh:

Не. Песента е нова. 10х все пак.

Edited by Дочо

Аз търся 2 парчета.

1. Пее се нещо от рода на: "I came to....Magic, Magic" :wacko: Песента е денс, ама вокала е нещо стил Майкъл Джексън.

2. Мноооого много здрав хаус. Уникален...От петък вечер в Бали, ако някой е бил случайно. :lol: Та...през цялата верер имаше много здрави парчета, ако някой знае някое да свирка. Аз конкретно говоря за едно, пееше се: " I know what you want.....I know what you want, 'coz I want it to. Fuck me" , ама не е онова старото от преди 1000 години La coca, а ново.

Преполагам че първата песен е на Queen-A Kind Of Magic но само предполагам.За втората :huh:

Inkfish vs. Tronso - Fuck me

Edited by LOKOMOTIVcho

10x :D От начало линк-а не работеше, ама сега се оправи. Тази е. А...други подобни...в смисъл, къде я намери точно?

Във www.exclusivemusic.net - тук има много готини хаус, техно, денс и какви ли още не песнички :D

I wanna take you down by the river

where you can watch me undress

i want to lie with you in the water

naked and floating in the sunlight

float away with me(x2)

някой ако ми каже как се казва и къде да я намеря, получава доживотната ми благодарност :lol:

ima edna pesen na jaz-z nqkva indiiska e mnoo qka ! pls mnoo mi trqbva :)

Lollipop-Jay-Z ? Стара или нова? Дай малко повече инфо.

Edited by Дочо

Доста смешно ще го обясня :), но няма друг начин.

Доста пъти из разни дискотеки по средата на нощта пускат по някое техно. 1-2 песни само. Ако някой има идея кои песни пускат да каже. Знам, че за различните дискотеки са разлини.

Една такава песен слушах снощи. Ако не се лъжа не е много нова. Съвсем малко се пее. Гласът е доста модифициран. Не мога да го сравня с нищо. Само в първата минута се пее и след това е само "думкане". Доста е бърза песента. За последно я чух снощи в City Bar.

Трябват ми следните 3 песни.

1. Значи една латино - американска... на такъв език мисля, че пеят. Пее я мъж и е бързичка. Мога да я сравня с Pachanga - Loco. Пускат я по кафетата често, където и аз я чух.

2. Песента е бавна. Ама не чак толкова, че да заспиваш :) . Една жена пее нещо като:"Оаоууооауоааууооуаййоауауауооуооооо" :bgrin: . Друго не мога да обясня...

3. Тази песен вече я знам как се казва какво е, само че не мога да я намеря никъде. Единствено в google ми показа 1 линк, но е много лошо качеството и не е цялата песен. Песента е Oxydow - Sincemilla.

Благодаря много на всеки помогнал. :)

Трябват ми следните 3 песни.

1. Значи една латино - американска... на такъв език мисля, че пеят. Пее я мъж и е бързичка. Мога да я сравня с Pachanga - Loco. Пускат я по кафетата често, където и аз я чух.

2. Песента е бавна. Ама не чак толкова, че да заспиваш :) . Една жена пее нещо като:"Оаоууооауоааууооуаййоауауауооуооооо" :bgrin: . Друго не мога да обясня...

3. Тази песен вече я знам как се казва какво е, само че не мога да я намеря никъде. Единствено в google ми показа 1 линк, но е много лошо качеството и не е цялата песен. Песента е Oxydow - Sincemilla.

3. цък

ако имаш микрофон няма да е зле да изтатаникаш малко от номер 2 :)

tarsq o6te edna pesen pee se ne6to "jony bi how much there is the see. ...... " rap e ! ! ! (mai e na nana - jonny b moje li link :) )

a za pesenta na jay-z e jigga thet nigga

песента е DownLow - Johny B цък

линка е оправен влез в папката и си е намери ;)

а тази регето нова ли е стара ли е ква е :)

Edited by Lud_Canar

Enigma - End of innocence?

3. цък

ако имаш микрофон няма да е зле да изтатаникаш малко от номер 2 :)

Мерси за линка. :) А песента не мога да я изтананикам, защото не помня много мелодията. Само ако я чуя бих я познал.

Enigma - End of innocence?

Не тази. Допълвам - песента нямаше текст. Само тва "тананикане" на жената.

или пък Enya - Orinoko flow ;)

Не е тази.

Още чакам предложения за първата песен. ;)