ToRmEnToR Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Enigma? - Цък! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 (edited) Едно хаусче пее се "cuz i'm addicted to drugs..." повтаря се доста пъти. Някакви идеи? EDIT: Намерих си я, който се интересува -> Oscar G vs A Clamaran - Dark Beat Edited January 23, 2006 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 По НОВА пускат едно яко парченце докато си рекламират сериала "Клъцни, срежи" или нещо от този тип. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Момци абе искам да набарам 1 песнички,ама нз нито как се казват,нито групата.Гледал съм клипа и в него 1 мноо яка мадаме пееше некви песни със средновеовни мотиви или нещо такова.Абе известна е и ако некой има поне малка представа за кво говорда да помогне с линк Поне какъв стил е? Дай направо всичко което помниш, че така ни хвърляш в тъча... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Момци абе искам да набарам 1 песнички,ама нз нито как се казват,нито групата.Гледал съм клипа и в него 1 мноо яка мадаме пееше некви песни със средновеовни мотиви или нещо такова.Абе известна е и ако некой има поне малка представа за кво говорда да помогне с линк Ми има няколко такива клипа. Да не е нещо на Within Temtation? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 мойта песничка я заебахте пък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Търся една чалга...Жена пее "Първа нощ без теб, тази нощ ти си с друга" плс хелп 10х предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoXXy_ Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Някой тряаа да знае как се казва песента на една реклама на ПУДИНГ от др. Йоткер .Мноо ме радва Там пееха нещо като "...у рейн...у рейн" Мерси предварително. значи песента до колкото знам е на Birgit Fischer - I'll Be There обаче я нямам и не мога да я намеря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 tarsq edna mai italiqnska pesen pee se ot maj i jena ! i se pee ne6to "unomas unomas baby ,baby gat a paradi baby paradi baby ....... ! 10x predvaritelno :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Търся една чалга...Жена пее "Първа нощ без теб, тази нощ ти си с друга" плс хелп 10х предварително! Пробвай с "Елис Дюран - Тази нощ не спим" припева е малко по различен от този де си дал Ся ще потьрся и такава с точното описание Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Търся една чалга...Жена пее "Първа нощ без теб, тази нощ ти си с друга" плс хелп 10х предварително! доста е стара,но пробвай с: Камелия-защо повярвах.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 мойта песничка я заебахте пък Ми много неопределен request. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Аз си търся една песен,която много я въртят по дискотеките ,пее се нещо от рода на "me gusta bailar,me gusta..незнам си кво" През останалото време е денс Някой сеща ли се? мойта песничка я заебахте пък Влез в letssingit.com и в търсачката напиши me gusta bailar me gusta и виж изкарва около 15 резултата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 (edited) Уфф... сега ще ви затрудня!Значи една песничка ... не е нова... единственото ,което си спомням от нея е,че по едно време пееше едно момче... с .. не особено дебел глас.. и нз дали беше точно пеене...беше:Ааааааа, ааааааа ,ааааа ,аааааааааааааааа,ааа,ааа"нещо такова и т'ва стааше все по високо и неговия глас се по-тънък!И след него пееха жени май... .. ако некой са сети.. ЕВАЛА! Edited January 24, 2006 by WoW_Lo6iq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Уфф... сега ще ви затрудня!Значи една песничка ... не е нова... единственото ,което си спомням от нея е,че по едно време пееше едно момче... с .. не особено дебел глас.. и нз дали беше точно пеене...беше:Ааааааа, ааааааа ,ааааа ,аааааааааааааааа,ааа,ааа"нещо такова и т'ва стааше все по високо и неговия глас се по-тънък!И след него пееха жени май... .. ако некой са сети.. ЕВАЛА! Ако имаш микрофон пробвай да го изтатаникаш, че така.. никва идея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Kakuv stil be6e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Уфф... сега ще ви затрудня!Значи една песничка ... не е нова... единственото ,което си спомням от нея е,че по едно време пееше едно момче... с .. не особено дебел глас.. и нз дали беше точно пеене...беше:Ааааааа, ааааааа ,ааааа ,аааааааааааааааа,ааа,ааа"нещо такова и т'ва стааше все по високо и неговия глас се по-тънък!И след него пееха жени май... .. ако некой са сети.. ЕВАЛА! Т'ва ми изглежда като Snap - Rame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Т'ва ми изглежда като Snap - Rame Мъж бе, т'ва "ааа" тука го пее жена! нз.. как да ви обяснаа .. ако някой има идеи да.. пише! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 По НОВА пускат едно яко парченце докато си рекламират сериала "Клъцни, срежи" или нещо от този тип. Mануеле, ето ти я, дано та разцепва както и мен КлиКК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 значи песента до колкото знам е на Birgit Fischer - I'll Be There обаче я нямам и не мога да я намеря Ша е търсим докато е намерим.Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Уфф... сега ще ви затрудня!Значи една песничка ... не е нова... единственото ,което си спомням от нея е,че по едно време пееше едно момче... с .. не особено дебел глас.. и нз дали беше точно пеене...беше:Ааааааа, ааааааа ,ааааа ,аааааааааааааааа,ааа,ааа"нещо такова и т'ва стааше все по високо и неговия глас се по-тънък!И след него пееха жени май... .. ако некой са сети.. ЕВАЛА! Единаственото за което се сещам е: Patchai - Gitan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Hora vijte sq, predpolagam pove4eto ot vas sa gledali filma "Predgradie 13" (Banlieue 13), zna4i iskam da namerq nqkade pesenta s koqto zapo4va filma (na4alnite nadpisi). Svalil sam soundtracka ama q nqma, pesenta mnogo me razcepva i ako nqkoi moje da e nameri 6te si umra ot kefff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Единаственото за което се сещам е: Patchai - Gitan МЕРСИ!ЕВАЛА!ТОВА Е ПЕСНИЧКАТА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Mануеле, ето ти я, дано та разцепва както и менКлиКК много 10х, песничката наистина разцепва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Сега една по-лесничка:"It's closing time , It's final chancee to make it , "It's closing timee , just one last dance....."Жена пее!Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts