Lud_Canar Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Prince-Most Beautiful Girl In The World.mp3 тая му е най-здравата. Няма смисъл да пишете повече пича си намери песента и тя е Thieves In The Temple Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 (edited) Интересувам се от две песни,които незнам как се казват.Едната я дават,често по сити,ама винаги не я запомням.Клипа е как едно момче обикаля с едно колело(в големите градове,минава през пустинята,среща различни хора и индианци и най-накрая се прибира,майка му го целува и го слага да заспи и така свършва песента. А другата е от новата реклама на КОКА-КОЛА.Онези,които седят в една кола,цялата покрита със сняг и изведнъж се отваря вратата и излиза някъв мъж,разрива снега и вади една кола и пак се прибира.И през тва време някъв миновач го гледа учудено,та песента,която я пускат много ме радва и ще съм много благодарен,ако някой каже как се казва.10ххххх Edited January 8, 2006 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Интересувам се от две песни,които незнам как се казват.Едната я дават,често по сити,ама винаги не я запомням.Клипа е как едно момче обикаля с едно колело(в големите градове,минава през пустинята,среща различни хора и индианци и най-накрая се прибира,майка му го целува и го слага да заспи и така свършва песента. А другата е от новата реклама на КОКА-КОЛА.Онези,които седят в една кола,цялата покрита със сняг и изведнъж се отваря вратата и излиза някъв мъж,разрива снега и вади една кола и пак се прибира.И през тва време един минуваш го гледа учудено,та песента,която я пускат много ме радва и ще съм много благодарен,ако някой каже как се казва.10ххххх Първата песен веднага ти е казвам Bob Sinclair-Love Generation а за другата някой друг ша ти помогне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 А другата е от новата реклама на КОКА-КОЛА.Онези,които седят в една кола,цялата покрита със сняг и изведнъж се отваря вратата и излиза някъв мъж,разрива снега и вади една кола и пак се прибира.И през тва време някъв миновач го гледа учудено,та песента,която я пускат много ме радва и ще съм много благодарен,ако някой каже как се казва.10ххххх John Paul Young - Love is in the air Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skakauek Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 някой да го има този албум или да ми каже от каде мога да си го дръпна става дума за албума гръцки е и се казва My Greek #1`S Благодарско! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 abe moq problem e 4e znam kak se kazva pesenta samo 4e mi trqqq link ot kade da q svalq pesenta e na urembar kahn - yalabalagan stil GOA trance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 abe moq problem e 4e znam kak se kazva pesenta samo 4e mi trqqq link ot kade da q svalq pesenta e na urembar kahn - yalabalagan stil GOA trance Тогава решението на твоя проблем е в тази тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 (edited) тази песен някой може ли да ми каже как се казва ? Тоест..изпълнителя или името на песента.. Lil' Kim - Time To Rock 'n' Roll Мерси.. Edited January 9, 2006 by N00KiE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 тази песен някой може ли да ми каже как се казва ? Тоест..изпълнителя или името на песента.. Lil' Kim - Time To Rock 'n' Roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 някой да го има този албум или да ми каже от каде мога да си го дръпна става дума за албума гръцки е и се казва My Greek #1`S Благодарско! Teмата е за да се търсят песни на които не знаеш името . За песни, албуми и т.н. на които ти е известно името си има друга тема . My.Greek.N1s.(2005) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skakauek Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Teмата е за да се търсят песни на които не знаеш името . За песни, албуми и т.н. на които ти е известно името си има друга тема . My.Greek.N1s.(2005) ооооооооопс извинявам се много ! мерси за албума! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Tursq 1 pesen .Klipa i e kak xora sa oble4eni kato maimuni predi nqkolko godini mn q vartqxa po TMF I pravqt nqkvi takiva prostotii!!!HELP?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 На Емилия е и се пее нещо от сорта на "За мене , за мене забрави ... тръгна си от мене ... по-красив ли беше , по-красив ли от преди ..." Някой да помага . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 На Емилия е и се пее нещо от сорта на "За мене , за мене забрави ... тръгна си от мене ... по-красив ли беше , по-красив ли от преди ..." Някой да помага . Емилия - за мен забрави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 (edited) Tursq 1 pesen .Klipa i e kak xora sa oble4eni kato maimuni predi nqkolko godini mn q vartqxa po TMF I pravqt nqkvi takiva prostotii!!!HELP?? Bloodhound Gang - Siguren sum za grupata, pesenta mai e Discovery Channel. Edit: Pesenta e: The Bad Touch (10x to Marto palen hal) На Емилия е и се пее нещо от сорта на "За мене , за мене забрави ... тръгна си от мене ... по-красив ли беше , по-красив ли от преди ..." Някой да помага . Emilia - Za men zabravi P.P. sorry, za 6liokavicata, nov Winbowz Edited January 9, 2006 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Емилия - за мен забрави Emilia - Za men zabravi Мерси и на двамата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Tursq 1 pesen .Klipa i e kak xora sa oble4eni kato maimuni predi nqkolko godini mn q vartqxa po TMF I pravqt nqkvi takiva prostotii!!!HELP?? Както Дочо е писал песента е на Bloodhound Gang.Казва се The bad touch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Благодаря много на NickelbacK и Fibaman,че ми намерихте песните,които търсех.Мерси!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 (edited) Някой да знае за нова песен на panjabi MC, Dance, нещо от сорта на windadaya. Edit: @marto_palen_hal Ти май наистина си пълен хал. 1-во windadaya като име няма нищо общо с jogi. 2-ро Jogi е най-малко на година, ако за теб това е ново..... Edited January 9, 2006 by Lame_0ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Mai e "Jogi" ili ne6to podobno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Tursq pesenta na simmon lobe-no worre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Tursq pesenta na simmon lobe-no worre Хуваво е, че си на 12 (може би 13 вече), ама чети преди да поустваш. Мисля че питането ти е за тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Търся едно парче казва се " Loser ",но не знам името на групата.В припева се пее : "I'm a loser baby so why don't you kill me ?". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Търся една песен но нз как се казва.Клипа е един пич обикаля с колелото(бегач)си в един град и кара нещо като доставки на адреси. П.С. 10х предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Търся едно парче казва се " Loser ",но не знам името на групата.В припева се пее : "I'm a loser baby so why don't you kill me ?". Na "Beck" e par4eto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts