Fibaman Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Търся песента на Лили Иванова, в която пее 'дива луна или надежда една...' как се казва тази песен ??? Лили Иванова - Танго Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 (edited) айде разбирачите да кажат кое е тва комшийката от 2-рия етаж тя ми вика комшо ела ме изяж ей сега се качвам миличка нагласи ми една биричка edit: 10х BuFu50 Edited December 28, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 айде разбирачите да кажат кое е тва комшийката от 2-рия етаж тя ми вика комшо ела ме изяж ей сега се качвам миличка нагласи ми една биричка Алчо - Комшийката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Някой знае ли как се казва песента,която снощи в началото на Шоуто на Слави изпяха 5 stars? Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Някой знае ли как се казва песента,която снощи в началото на Шоуто на Слави изпяха 5 stars? Мерси предварително Не беше ли на Queen - The show must go on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 (edited) Отново куп задачи 1. Азис имал нова песен, пеел я на гръцки...или била на гръцки...или нещо такова, ако някой е чувал. 2. По катра днес по обяд: I try I try I try to walk away.....the sun was high..... Припев: I never want to miss (еди к'во си) kiss 3. По някакво радио...денс е песента, но не знам дали е нова или не: Dj has go to try hit this.....woooooo He has been all nigh at the disco light ...wooooo 4. Накаква македонска песен: Дай да пием В Петрич и пиринският край я слушали...там в македонските покрайнини. Не знам дали е българска или не, но не е тази на Руслан. 1. Не е Искам Искам, нито дуета с Деси Слава, нито с Марта Савич. 2. Тази вече е много известна, въртят я по Сити и т.н. В припера има също I never want to sleep....ala-bala 3. 4. Няма какво да добавя, само яко някой не е видял предният пост. И едно на Щилян имал някаква песен Мая или Миа ...Мия....нещо такова. Търся и право хоро към 30мин.,ама да е хубаво. Също така и Търновската царица линк, ако може. Благодаря предварително Edited December 28, 2005 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 И аз търся право хоро за нова година, такаче ако имате давайте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 В дата-та има някакви прави хора ама нз ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 И аз търся право хоро за нова година, такаче ако имате давайте Брестнишко хоро и брестнишко червено вино ще ти свършат работа. Ако не ги намериш драсни 1 пм аз съм си ги зглобил в дц++ ще ги дръпнеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 И аз търся право хоро за нова година, такаче ако имате давайте Братле на това ще се разцепиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scibdo Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 (edited) Песничката от рекламата на BECK'S някой да знае как се казва? Anybody? Edited January 8, 2006 by scibdo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Тьрся песента маи се казва "Зилено Зилено" ако може и линк кьм нея щот е тьрся и не мога да е намеря Срьбска ли е нз хелп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 @Th3`Pr1s0n3r незнам на кой точно е оригиналната, но аз имам една версия на Giorgios Mazonakis, която също е доста добра. Лошото е, че сега не мога да ти намеря линк, затова ако искаш пиши едно ЛС кога да вляза в DC++ да я дръпнеш Благодаря на Lud_Canar и BuFu50 затова, че се отзоваха с доста добри попадения Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Има един индийски вариант на candy shop или поне така си мисля.Ако някой се сеща да драсне едно редче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Някой може ли да ми каже, коя е тая песен, пее се: i dont love you i just what to fuck you? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 (edited) Има една песничка, много я въртат по радиото, успях да запомна само "but we`re never gonna survive". Ще съм Ви благодарен, ако ми помогнете. Весели празници на всички. @Th3`Pr1s0n3r май е тази Giorgos Mazonakis - Zilevo Edited December 29, 2005 by Lame_0ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 @Th3`Pr1s0n3r май е тази Giorgos Mazonakis - Zilevo 10x за песента тя е А ти ми кажи по кое радио си чул това и ще ти хелпна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Tursq pesenta ot reklamata na Postbank po bTV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Търся песента от 1 клипче клипчето го има в тази тема http://www.evrocom.info/invision/index.php...41entry467541 мисля че е известна дано някой ми помогне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Търся песента от 1 клипче клипчето го има в тази тема http://www.evrocom.info/invision/index.php...41entry467541 мисля че е известна дано някой ми помогне Guano Apes - Open Your Eyes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Благодаря ти по принцип не слушам такава музика но тази песен ме кефи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Tursq pesenta ot reklamata na Postbank po bTV BoneyM - Ma Baker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 (edited) има една песен от инспектор гаджет първата част няма я в саундтрака,в момента не се сещам точно кво се пееше ако някой може да помогне да се обажда Edited December 30, 2005 by Slain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Някой да се сеща как се казва песента от рекламата на сериала "24" по BTV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Някой да се сеща как се казва песента от рекламата на сериала "24" по BTV Ммм не е ли Limp Bizkit - Break Stuff ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts