Exploit Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Аиде ве хора кажете песните които ся се вьртят по телевизията новите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 (edited) Аиде ве хора кажете песните които ся се вьртят по телевизията новите Влизаш в radiocity.bg в Big50 и дърпаш каквото нямаш или не ти е познато. Аз така направих и попаднах на наистина много яки парчета: September - Satellite, Akon - Belly dancer, Deep Dish - Say hallo, Akcent - Kylie, R.Kelly - Burn it up, Pachanga - Loco, Madonna - Hung Up, Black Eyed Peas - My Hums .... Edited December 25, 2005 by Jaguar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Влизаш в radiocity.bg в Big50 и дърпаш каквото нямаш или не ти е познато 10х Тва свьрши работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 (edited) Здравейте. Търся 1 парче .....Благодаря предварително ВЕСЕЛА КОЛЕДА Намерих го: Nato - "Chorjavon" Благодаря на Th3`Pr1s0n3r Edited December 25, 2005 by bafi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 @Bafi Nato - Chorjavon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 (edited) Търся една песен ...пее се в припева "Something is coming over ....somthing is coming over me ...and my baby gotta save me" някой ако я знае да казва ....стила е денс ...мисля че е от 90' Намерих си я ... Madonna - Secret Edited December 25, 2005 by THE-AGENT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Намерих си я ... Кажи как се казва и ние да знаем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 търся си една песен..... имаше я включена в саундтрака на Vice City, и в нея се пееше " I like the party, everybody dance....." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 търся си една песен..... имаше я включена в саундтрака на Vice City, и в нея се пееше " I like the party, everybody dance....." Oliver Cheatham - Get down saturday night !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Търся следната песен, гледах клипа по ТМF, но не показаха заглавието. На клипа пее някаква негърка, като момичета танцуват, както и некакви с костюми като от клип на daft punk, пее се нещо като I won't be knocked ( е, не знам, аз това чувам) for thousand years......после хванан the damage is just temporary...Абе денс е песничката и много ме зарадва, ако някой я знае, моля да сподели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scibdo Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Някой ако може да ми каже как се казва една песен; мисля, че е на D-Formation или поне я има в тоя сет: http://free.data.bg/iosif/Mp3/D-Formation%...)%20%20pt.2.mp3 (около 19-ата минута почва). Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 здравеите,турся една песен реге тон е пеесе не6то от рода на оооооооооо корасон и се повтаря ако някои мойе да ми помогне 6те бада много благодарна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Някой ако може да ми каже как се казва една песен; мисля, че е на D-Formation или поне я има в тоя сет: http://free.data.bg/iosif/Mp3/D-Formation%...)%20%20pt.2.mp3 (около 19-ата минута почва). Благодаря предварително. Песента е The Drill - The Drill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 здравеите,турся една песен реге тон е пеесе не6то от рода на оооооооооо корасон и се повтаря ако някои мойе да ми помогне 6те бада много благодарна q probvai Jerry Ropero - Coracao ( moje radio version ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 търся 1 песен, въртят я по радио Сити...жена пее нещо от рода на "Even an angel..." и това се пее в припева, песента е бърза, диско ритъм....10х предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 търся 1 песен, въртят я по радио Сити...жена пее нещо от рода на "Even an angel..." и това се пее в припева, песента е бърза, диско ритъм....10х предварително september - satellites Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scibdo Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Песента е The Drill - The Drill Мерси много LOKOMOTIVcho , парчето е уникално . Снощи просто се разцепих като го пуснаха в Калигула ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 (edited) zna4i tarsq slednata pesen pee se vav neq mrazih vsi4ki maje i vsi4ki jeni podobno peee q nqkav maj ako moje da mi kajet koi q i kak se kazva pesenta zlatni ste mersi predvaritelno Edited December 26, 2005 by BAH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Значи търся една доста извесна и стара на Sting. Интересното е, че я търсих в локала, но не можах нещо да я намеря Значи клипа беше там в една постиня ако не се лъжа Стинг в 1 кола обикаляше и снимаше от колата с една малка камера. Текста беше "Димарей орей орей..." 10х1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Значи търся една доста извесна и стара на Sting. Интересното е, че я търсих в локала, но не можах нещо да я намеря Значи клипа беше там в една постиня ако не се лъжа Стинг в 1 кола обикаляше и снимаше от колата с една малка камера. Текста беше "Димарей орей орей..." 10х1 Sting - Desert Rose !?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoMan Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Търся една песен, в която се пее oh la la I love you baby oh la la love me tonight и по някое време един мъжки глас завършваше с edno дъгло oh la la la la.Много ми е позната групата ама не мога да се сетя на кой беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Търся една песен, в която се пее oh la la I love you baby oh la la love me tonight и по някое време един мъжки глас завършваше с edno дъгло oh la la la la.Много ми е позната групата ама не мога да се сетя на кой беше. Alexia - Uh La La La Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Песента от Хари Потър? И искам да попитам на "Сам вкъщи 1,2" и "Хари Потър" не е ли една и съща песента? Много си приличат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Търся песента на Лили Иванова, в която пее 'дива луна или надежда една...' как се казва тази песен ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts