Lud_Canar Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Обеснението което ще дам е доста убито, но все пак ще се пробвам. Става дума за една песничка бих е нарекъл детска мисля, че преди една от рубриките на чай е пускат едно момиченце пее нещо от сорта на "тъм тъм търъм тъм търъръм..." също съм е слушал и по радио 1 мисля. Дано някой се сети Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Обеснението което ще дам е доста убито, но все пак ще се пробвам. Става дума за една песничка бих е нарекъл детска мисля, че преди една от рубриките на чай е пускат едно момиченце пее нещо от сорта на "тъм тъм търъм тъм търъръм..." също съм е слушал и по радио 1 мисля. Дано някой се сети Попей ми малко и може да се сетя, аз слушам Радио 1 (под "попей" искам да кажа "запиши се на компа и го качи някъде" , да не си помислиш нещо ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) Ам хора значи търся една френска песничка. Не знам как се казва, не знам и кой я изпълнява. Само знам че е някво младо момиче. Месента е много жива и яка. Има супер зарибена мелодия, беше голям хит преди 1-2 години. Много искам да я намеря. Помогнете Edited December 8, 2005 by Jaguar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Ам хора значи търся една френска песничка. Не знам как се казва, не знам и кой я изпълнява. Само знам че е някво младо момиче. Месента е много жива и яка. Има супер зарибена мелодия, беше голям хит преди 1-2 години. Много искам да я намеря. Помогнете Activ - Doar Cu Tine!??!Ама тая не е от преди 1-2 год..Ама все пак пробваи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Activ - Doar Cu Tine!??!Ама тая не е от преди 1-2 год..Ама все пак пробваи Не бе тая я знам. Друга ми трябва. От преди 1-2 години е. Вартяха я много по радиото.... Много зарибена мелодиика, направо като я слушаш ти идва да се разтанцуваш Абе нещо подобно на Актив е ама не точно. В смисал пак е някво яко такова... е гати обяснението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Пробвай с Alizee - Moi Lolita, за съжаление нямам линк, но в ДЦ++ я има със сигурност. Страшен си !!! Тва е парчето! Мерси много! Разбивам се тука в нас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Попей ми малко и може да се сетя, аз слушам Радио 1 (под "попей" искам да кажа "запиши се на компа и го качи някъде" , да не си помислиш нещо ) Ами то това е пеенето момиченцето тананика така.Все пак ще запиша ей сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 nqkoi moje li da mi kaje ot kade da si svala pesenta na trite hiksa(triple H) ot ke4a ili da pusne link napravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Една песен пее се нещо такова "Stay don't go away..." неска я пуснаха в карамел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 (edited) Една песен пее се нещо такова "Stay don't go away..." неска я пуснаха в карамел 2-4 Family - Stay Edited December 9, 2005 by ludoto_mimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 2-4 Family - Stay В десетката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Обеснението което ще дам е доста убито, но все пак ще се пробвам. Става дума за една песничка бих е нарекъл детска мисля, че преди една от рубриките на чай е пускат едно момиченце пее нещо от сорта на "тъм тъм търъм тъм търъръм..." също съм е слушал и по радио 1 мисля. Дано някой се сети Suzane vega - Tom's dinner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 (edited) After One - Tom's Dinner Rap Edited December 9, 2005 by Genius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Suzane vega - Tom's dinner After One - Tom's Dinner Rap Не е истина колко съм тъп... тази песен е имам от супер много време и не мога да се сетя, че е тя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaver Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Има една песен на 2 Pac,на припева пеят някакви деца,за съжаление повече инфо не мога да дам,ако някой се сеща,да каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Tupac - Runnin(Dying to live) (ft Notorious B.I.G) probvai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaver Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Tupac - Runnin(Dying to live) (ft Notorious B.I.G) probvai Не е това Някакви други идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 (edited) Не е това Някакви други идеи? 2Pac & Outlawz - Baby don't cry! 2Pac - Letter to my unborn child! 2Pac - Just Like Daddy! Пробвай тези! Хмм...Знаеш ли , дали е нова тая песен или пък от 90's ? Edited December 10, 2005 by Deyan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chakala Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 tarsq edna pesen na ork. biad- chestit rojden den Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaver Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 2Pac & Outlawz - Baby don't cry!2Pac - Letter to my unborn child! 2Pac - Just Like Daddy! Пробвай тези! И тези не са....много тъпа работа,направо не знам вече...все пак ако някой има още идеи,да казва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 И тези не са....много тъпа работа,направо не знам вече...все пак ако някой има още идеи,да казва... Да не е една, в която се пее нещо от рода на: "It's a horrable life, it's a horrable life for us, daddy can say we ***(нещо си)****, daddy can say we ***(нещо си)****" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Издирва се тази песен : so beautiful на някой си darren hayes. Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 новата на K'maro...въртят я по радио сити Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 (edited) Издирва се тази песен : so beautiful на някой си darren hayes. Благодаря предварително Tyk Edited December 10, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts