Exploit Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 (edited) Gigi D'agostino - Bla Bla Bla Edited November 24, 2005 by Th3`Pr1s0n3r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 (edited) Търся един стар шлагер , в който припева започва с "bye bye loneliness", мисля че после беше "hello happiness" ама не съм сигурен. Надявам се, че се сещате за какво говоря ludoto_mimi : мерси много Edited November 24, 2005 by bl8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 (edited) Търся един стар шлагер , в който припева започва с "bye bye loneliness", мисля че после беше "hello happiness" ама не съм сигурен. Надявам се, че се сещате за какво говоря Ray Charles - Bye Bye Love , но е изпълнявана от доста хора Edited November 24, 2005 by ludoto_mimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Th3`Pr1s0n3r, ludoto_mimi - 10x 10x и пак 10x BTW и за още една песен искам да питам, ама тоя път не мога да измисля как да ви подсетя... значи ако трябва да следвам предишния ми пример, ще звучи някак си така: па-па-паара па-параа-ра, па-па-паара, па-парааара... така почва песента, това се пее, не е мелодия, интонацията върви дъгообразно отдолу нанагоре и после слиза обратно, пее го жена, след това има текст в същата интонация със същия глас... ако вече и това се сетите ви признавам Нещо такова представлява схематичо интонацията, пее се от жена, това е, което знам - - - - - - - - па па паа ра па па раа ра - - - - - - - - па па паа ра па па раа ра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 (edited) Th3`Pr1s0n3r, ludoto_mimi - 10x 10x и пак 10x BTW и за още една песен искам да питам, ама тоя път не мога да измисля как да ви подсетя... значи ако трябва да следвам предишния ми пример, ще звучи някак си така: па-па-паара па-параа-ра, па-па-паара, па-парааара... така почва песента, това се пее, не е мелодия, интонацията върви дъгообразно отдолу нанагоре и после слиза обратно, пее го жена, след това има текст в същата интонация със същия глас... ако вече и това се сетите ви признавам Нещо такова представлява схематичо интонацията, пее се от жена, това е, което знам - - - - - - - - па па паа ра па па раа ра - - - - - - - - па па паа ра па па раа ра GiGi D'agostino - Adagio for strings??? Да не я объркаш с Adagio for strings на Тиесто. Ето линк: Сори нямам връзка с датата. В мп3.ком.хк я няма. По-късно ще ти сложа. Edited November 25, 2005 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 GiGi D'agostino - Adagio for strinds??? Да не я объркаш с Adagio for strinds на Тиесто Нещу не ти схванах мисьлта...И от кога песента на Тиесто се пее че не разбрах?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 (edited) Не бе пич те и двамата имат песни с едни и същи имена. А може Йорки да пробва с една L'Amour toujors или нещо от сорта. Не мога да дам линкове щот нямам връзка с датата. Някой друг има ли същия проблем? Edited November 25, 2005 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Yorkie я го изпей тва и се запиши на компа Не се оправдавай, че пееш фалшиво, пак е някакво жокерче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 търся едно ретро парче...мога само да кажа че в припева се пее 'This is your night............all night' или нещо от тоя род...10х предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Пробвай с :Amber-This is your night Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Пробвай с :Amber-This is your night а мноо 10х Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 u r welcome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 ludoto_mimi, ми опитах се да я изпея малко... това е опита... без много смях Пак казвам, пее се от жена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 (edited) ludoto_mimi, ми опитах се да я изпея малко... това е опита... без много смях Пак казвам, пее се от жена. хахахах, dude, изкефи ме песента се казва tom's dinner майче. сигурен съм че има вечеря в името на песента пък ся дали е на том не е 100% edit: ето я песента Suzanne Vega - Tom's Dinner.mp3 Edited November 25, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Търся една песен на 50 cent мисля че има още дето пеят с него ... просто ми изкочи от главата и немога да се сетя.. песента е сравнително нова ( по-нова от just a lil bit и candy shop... поне клипа..) въртят я по MTV,MM,TMF ... ако някой се сеща.... маи пеят нещо от сорта - you.. know... i.. got... еди-кво-си...bounce up with me just a lil bit ... нещо от сорта .. айде хелп че ше ям бой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Търся една песен на 50 cent мисля че има още дето пеят с него ... просто ми изкочи от главата и немога да се сетя.. песента е сравнително нова ( по-нова от just a lil bit и candy shop... поне клипа..) въртят я по MTV,MM,TMF ... ако някой се сеща.... маи пеят нещо от сорта - you.. know... i.. got... еди-кво-си...bounce up with me just a lil bit ... нещо от сорта .. айде хелп че ше ям бой пробвай с 50 cent - Disco Inferno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Stenli, 10x man, това е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Търся една песен на 50 cent мисля че има още дето пеят с него ... просто ми изкочи от главата и немога да се сетя.. песента е сравнително нова ( по-нова от just a lil bit и candy shop... поне клипа..) въртят я по MTV,MM,TMF ... ако някой се сеща.... маи пеят нещо от сорта - you.. know... i.. got... еди-кво-си...bounce up with me just a lil bit ... нещо от сорта .. айде хелп че ше ям бой Песента е 50 Cent ft. Mobb Deep - Out Of Control!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 ludoto_mimi, ми опитах се да я изпея малко... това е опита... без много смях Пак казвам, пее се от жена. [off]Хаххаха, кефиш много сериозно Иначе, Stenli, седи и дебне за твоето изпълнение, пък аз трябваше да ходя на даскало, иначе се сетих за песента [/off] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 (edited) 1. да знаете ушър дали има нещо ново в дует с гуен стефаним, може да се бъркам и да не е ушът, но за гуен съм сигурен. 2. стара песен българска като малък съм я слушал, пее се нещо от сорта "ако умра ил загина... ееее. верни другари песен запейте мене спомнете..." някакви идей? едит: пост 3000 Edited November 25, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 2. стара песен българска като малък съм я слушал, пее се нещо от сорта "ако умра ил загина... ееее. верни другари песен запейте мене спомнете..." някакви идей? Кво ти пише в сигнатурката? Иначе има на още 2-3 изпънители Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Nqkoi znae li kak se kazva pesenta deto q puskat predi 6ampionskata liga, latino par4e e pee se na Ispanski? 10x predvaritelno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Кво ти пише в сигнатурката? Иначе има на още 2-3 изпънители не е тая, онази звучеше малко по пиянски ся ще потърся в дц щом вече и знам името Nqkoi znae li kak se kazva pesenta deto q puskat predi 6ampionskata liga, latino par4e e pee se na Ispanski?10x predvaritelno Los Fabulosos Cadilacs-Matador.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 (edited) Има една нова песен денс е и се пеи нещо "йо мамо йо мамооо" ако някой се сеща за подобна щуротия да свирка ,а и също да попитам за една руска песен нова мн я въртът по дискотеките Edited November 26, 2005 by LuDaTa_BaBy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts