Leper_Messiah Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 (edited) Smash Mouth - I'm a Believer Всъщност песента е на The Monkees, а пък тия са някви самозванци-плагиати, които я изпълняват в по-съвременен вариант Edited November 21, 2005 by Leper_Messiah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Мисля, че е Gwen Stefani - Luxurious. Тази е съвсем нова!!! Точно тази е! Чуйте ремикса й (ft. Slim thug) много яка, няма такава =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Fibaman - You're the man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Koya e pesnichkata ot reklamata na Heineken, v momenta kogato davat kosmosa i se govori neshto na ruski? PPK - Resurection Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 The X-Ecutioners - It's Going Down featuring Mike Shinoda Producer Mike Shinoda Scratches Mr. Hahn, The X-Ecutioners Точно това е! Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISITOR Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 PPK - Resurection Mnogo blagodarya!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Абе текста ми е в главата ама немога да го напиша....мноо гадно така ама ще се опитам да я опиша....значи пускат я в Джоса и на други места естествено въртят я по радиото и е на Испански....типичните китари за Испанската музика не някви кат на метъла...офф тъпо описание ама немога да го опиша по друг начин....а да пее се от мъж... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Абе текста ми е в главата ама немога да го напиша....мноо гадно така ама ще се опитам да я опиша....значи пускат я в Джоса и на други места естествено въртят я по радиото и е на Испански....типичните китари за Испанската музика не някви кат на метъла...офф тъпо описание ама немога да го опиша по друг начин....а да пее се от мъж... Juanes - La Camisa Negra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Juanes - La Camisa Negra Наздраве пич!!!Браво мноо мерси търсих я от доста време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 (edited) Търся едно ново хаусче. Пее се нещо от рода на "come a little closer" което се повтаря доста често. Повече нищо не мога да кажа, но я въртят доста. [EDIT] : Намерих си песента, ако някой го интересува - казва се : Malomodo ft. Naan - Come a little closer . Мнол е яка Edited November 22, 2005 by bl8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 1 Имало някакво ново парче на 50 cent. Някакви кратки думички бяха, но не запомних. 2 Ако може песента от рекламата на Ариана, тази новата. Хаусче някакво известно е, ама не зацяпвам 3 От рекламата на туборг където бутилката е в космоса. Моля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 (edited) Наскоро гледах една песен по телевизията и тъкмо се канех да е запиша и те не дадоха кои е изпълява... клипа е едно момче в училище с една качулка и суитчер не го показват в лицето. Дават как прави в тетрадката си някъв план за нещо и там свършва часът тои остава да разработва планът и после на другия ден едни други ученици в коридора го раздърпват , той избягва от тях но пада тетрадката му и виждат планът му точно в същия момент тои изтичва в някакъв гараж и планът му е да сложи тръба на ауспухът на една и да я прекара през задния прозорец да влезне в колата и да запали и да диша газовете и умира. Това го изпълняват една група... ако някои е гледал клипа и се сеща за песента ще съм много благодарен тнх. а и още една песен, ако някои помни имаше едно време една анимация по Cartoon Network Swat Kats така се казваше с 2 котки и един изтребител от един scrap yard те някви автомобилни механици бяха и една котка мадама такава ги повикваше с едно триъгълно устройство и те излитаха отваряше се вратата плъзгаща маскирана. Та исках питам дали някои се сеща за музиката дето почваше детското много е яка. Саундтракът много ме кефи но не мога да е намера и не знам да кои е.постарах се да опиша всичко дано съм помогнал =) Edited November 22, 2005 by Elemental^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 2 Ако може песента от рекламата на Ариана, тази новата. Хаусче някакво известно е, ама не зацяпвам Гергана - Последна вечер От най - дивите хаусове е . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 (edited) 3 От рекламата на туборг където бутилката е в космоса. Моля PPK - Resurection Edited November 22, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Гергана - Последна вечерОт най - дивите хаусове е . 10x Верно...знаех, че има нещо гнило да не мога да се сетя. PPK - Resurection Тази песен е дадена на предната страница, ама там става дума за рекламата на Хайникен. Иначе тази търсех де. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadzhide Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Пускат по BTV някаква нова реклама на Nestle и песента към нея много ми харесва. Някой знае ли коя е?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Момчета, има една много яка песен на 2pac.Има кратък откъс от нея в филма "Tupac: Resurrection". точно момента когато дават Las Vegas преди да го убият е пускат! Почва през 46:50 мин. на 2 диск!Дано да е знаете,много е яка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 (edited) Once again... Чух една песен, но не успях да запомня името й. Пее един мъж, името беше нещо от рода на "believe me", но не "believe in me". Нова е. Много специфичен припев. Edit: В името на изпълнителите имаше "f" май като първа буква. Edited November 23, 2005 by Dragon Slayer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Once again...Чух една песен, но не успях да запомня името й. Пее един мъж, името беше нещо от рода на "believe me", но не "believe in me". Нова е. Много специфичен припев. Edit: В името на изпълнителите имаше "f" май като първа буква. Възможно ли е да е " Atb - Believe In Me " ако изключим "ф"-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 ili chemical brothers-believe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 (edited) Или на Лени Кравиц-believe in me Edited November 23, 2005 by ^WickeD^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xscape Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Търся 1 песен, в припева се пее нещо от рода на "...остави ме на мира сега съм пиян...". Слушах я тия дни по дарик радио, бграп е мисля, ако някой знае на кой е да казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Ще ви се стори малко тъпичко като обяснение, ама търся едно старо...техно..., в което едно гласче повтаря само едно и също в цялата песен, нещо от сорта на: "па - па - пей, пари - па - па - пей, пари - пем - пем - пей, парипапатумпепей..." Интонацията е равна. Ако си го изпеете наум, може и да се сетите за какво говоря. \../ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 (edited) Възможно ли е да е " Atb - Believe In Me " ако изключим "ф"-то Мне но я намерих : Fort Minor - Believe me Супер е! Edit : Кажете някое друго ново и яко парче, даже ако може някой да направи лист на дискотечните хитове в последно време ще съм му много благодарен. Edited November 24, 2005 by Dragon Slayer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Ще ви се стори малко тъпичко като обяснение, ама търся едно старо...техно..., в което едно гласче повтаря само едно и също в цялата песен, нещо от сорта на: "па - па - пей, пари - па - па - пей, пари - пем - пем - пей, парипапатумпепей..." Интонацията е равна. Ако си го изпеете наум, може и да се сетите за какво говоря. \../ Песента е на Gigi D'agostino, но не се сещам как се казва... ако не се лъжа клипа беше как едно човече нарисувано с бели контури върви на зелен фон. Но за името не се сещам. Дано съм помогнала и някой друг се сети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts