NightKiller Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Потърси тук Ееее браво бе!!!Благодаря за този линк нямаш си напредстава колко съм го търсил тоя саундтрак!!!Cheers.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Потърси тук Благодаря ти много! Песента е на Degrees - Buletproof, ако някой друг се интересува Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 (edited) Май е от началото на 90те...прилевът е "Red river, red river, her mother is the ocean.." не съм много сигурна доколко е достоверен текстът, понеже съм я чувала преди поне 1 десетилетие за последен път. Edited November 10, 2005 by camel_driver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 (edited) Май е от началото на 90те...прилевът е "Red river, red river, her mother is the ocean.." не съм много сигурна доколко е достоверен текстът, понеже съм я чувала преди поне 1 десетилетие за последен път. това? само че не знам на кой изпълнител е :> Edited November 10, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Имаше една българска песен, дето припева й е точно като на Antique - Ligo Ligo... Някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 "Черна роза" - оригинала как се казва? Или гръцката версия, щото оригинала кой знае от къде е. Ами оригинала/гръцката версия е на Митропанос - Роза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISITOR Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Porazgledah mneniata tuk, ama ne vidyah tova, koeto me interesuva, ta napravo pitam. Nyakoi znae li, kak se kazva pesenta ot reklamata na novata butilka na Ariana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Porazgledah mneniata tuk, ama ne vidyah tova, koeto me interesuva, ta napravo pitam.Nyakoi znae li, kak se kazva pesenta ot reklamata na novata butilka na Ariana? Гергана - Последна вечер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISITOR Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Blagodarya! Slushal sam ya, no ne mojah da se setya samo ot tova, koeto se chuva v reklamata, makat, che e sashtestvenoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 търся една испанска песен...често я пускат по радио сити...песничката е весела но има един момент в който става по-бавна, след което продъжава веселия ритъм...само това мога да кажа 10х ако каже коя е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Някви думи от текста сещаш ли се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 (edited) Най-вероятно вече някой е питал, но все пак... Как се казва песента, която използват БТВ за представянето на отборите? Тя върви докато показват разни интересни моменти от минали мачове на даден отбор. Тя е с някви латино отенъци... Мерси Los Fabulosos Cadilacs-Matador.mp3 wink.gif Грасиас Edited November 12, 2005 by Leper_Messiah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Най-вероятно вече някой е питал, но все пак... Как се казва песента, която използват БТВ за представянето на отборите? Тя върви докато показват разни интересни моменти от минали мачове на даден отбор. Тя е с някви латино отенъци... Мерси Los Fabulosos Cadilacs-Matador.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 абе понякога човек като иска нещо да си спомни и колкото повече си блъска главата толкова по лошо става-а вповечето случаи отговора е повече от елементарен---------такъв е и моят случай в момента-та въпроса ми е как се казва оригиналът на суперизвестна песен от 80те (оттогава трябва да е мисля) която замунда банана бенд пееха в началото на 90сетте със горе долу този текст: на изток много сняг и кал на запад много капитал на север там студено е в замунда си е най-добреееееееееее горе долу тва пееха замундите-а какво е пеел оригиналът главата ми изключи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Стара, стил милаголд пее се нещо "by the river". Предложения? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Love and Peace - Down by the River.mp3 абе понякога човек като иска нещо да си спомни и колкото повече си блъска главата толкова по лошо става-а вповечето случаи отговора е повече от елементарен---------такъв е и моят случай в момента-та въпроса ми е как се казва оригиналът на суперизвестна песен от 80те (оттогава трябва да е мисля) която замунда банана бенд пееха в началото на 90сетте със горе долу този текст: на изток много сняг и кал на запад много капитал на север там студено е в замунда си е най-добреееееееееее горе долу тва пееха замундите-а какво е пеел оригиналът главата ми изключи Pet shop boys-go west всички в тоя свят голям всички как ни въ я срам всички моли за банан всички сме в един казааааааааааааааааан! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Стара, стил милаголд пее се нещо "by the river". Предложения? Boney M - Rivers Of Babylon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Не не е тази, мъж пее песента и бих казал, че е бавна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Мисля че е на Styx-Boat on the river Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 10x на velikiat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Мисля че е на Styx-Boat on the river И тази не е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Стара, стил милаголд пее се нещо "by the river". Предложения? "Блю-блю канари" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
da! Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Търса една много дърта чалгия, текста беше нещо от сорта на: "Стопаджийми, магистрали, хоп хоп хоп !" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Търся една песен на System of a down.Ако не се лъжа тази песен взе награда от EMA (Европейските музикални награди на Mtv,те дори за 2 песни ги наградиха ,та ако някой знае ,да казва ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 за всички гледали Слави, таа мацка....освен че ми окапаха очите....дайте да и чуем музиката, Порша Сюрел ли са казваше, как беше.... Някой който има повечу инфо да казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts