Stenli Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 търся песен на щурците, пее се следното - беше слънчев ден случайно те открих... много е яка песничката айде помагайте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 (edited) търся песен на щурците, пее се следното - беше слънчев ден случайно те открих... много е яка песничката айде помагайте Щурците - "Две следи" Edited October 29, 2005 by ludoto_mimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 (edited) Една песен => уж била сравнително нова (колко нова нз) и май се казвала "Dark day"...мъж пее...има ли такава песен или инфото , което са ми дали не е вярно... ? Edited October 31, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Tyrsq edna pesen ot filma Super troopers . V porsheto si slushaha pesnichkata ako nqkoi sluchaino q znae neka da pishe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Значи,на мене ми се искаше да ми дадете някакви линкове за песни от КЕЧ МАНИЯТА(РАЗБИВАНЕщ на различни кечисти! http://www.angelfire.com/wrestling3/wwe4lyf/themes1.html тука ги има песничките.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Madonna - Hung up Румънеца и Енчев - San Sanana Bravo, Браво браво... Новата загадка е как се казва песента, която слушаше един тип в колата си преди 5мин. във филма по Канал 1? Песента е забавна, стил Blur, забавно веселяшка, бързичка. "Dancing with my ha-at, Oh, Oh, dancing with my ha-at." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Murat Kekili - Bu Aksam OurumЕй тая я бях слушал някъде ама не помня къде. Провери и ако не е тя успех в търсенето почти съм сигуррен, че не е това, което LuDaTa_BaBy търси. по-скоро тя търси тази песен, която и на мен ми се иска да си я намеря. Въртят е доста често по Катра фм и има егати пауъра тази песен- много енергична, някаква жена , която пее (почти съм си гурен, че е) на индийски.обаче всички опити да я намеря като име на песен и изпълнител из форумите на датата ми пропадат- никой не я знае. аз упях да я рипна от катрата-та , ама с много лошо качество.мога да я прикача като файл да чуете за какво става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyla Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Bravo, Браво браво... Новата загадка е как се казва песента, която слушаше един тип в колата си преди 5мин. във филма по Канал 1? Песента е забавна, стил Blur, забавно веселяшка, бързичка. "Dancing with my ha-at, Oh, Oh, dancing with my ha-at." Да не би да е Billy Idol - Dancing With Myself Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 почти съм сигуррен, че не е това, което LuDaTa_BaBy търси. по-скоро тя търси тази песен, която и на мен ми се иска да си я намеря. Въртят е доста често по Катра фм и има егати пауъра тази песен- много енергична, някаква жена , която пее (почти съм си гурен, че е) на индийски.обаче всички опити да я намеря като име на песен и изпълнител из форумите на датата ми пропадат- никой не я знае. аз упях да я рипна от катрата-та , ама с много лошо качество.мога да я прикача като файл да чуете за какво става въпрос. открих песента, която ми трябваше на мен, дано и на LuDaTa_BaBy да помогна. казва се Nato - Chorjavon и я има на дата-та Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Да не би да е Billy Idol - Dancing With Myself 10x Точно тя е. казва се Nato - Chorjavon и я има на дата-та И не само там. DC++ v hub-a na EK. Za tezi s dobyr lokalen de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 (edited) Една песничка май беше на ATB и се пееше за "дъжд на острова" или нещо подобно...(и май май само това се чува в песента) ? ATB-Too much rain (въпреки , че тази версия не е тази , която ми трябва ама...) Една песен => уж била сравнително нова (колко нова нз) и май се казвала "Dark day"...мъж пее...има ли такава песен или инфото , което са ми дали не е вярно... ? Няма ли кой да ми помогне... Edited October 31, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 търся една песен, която я въртят по радиото...жена пее нещо от рода на 'There is one last chance the final dance so take it"...песента е бавна 10х предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 (edited) Няма ли кой да ми помогне... NeZnam takava nova pesen probvai v DC++ i v data.bg i pishi tova i shte ti izleznat proveri gi moje i da spoluchish USPEH! Edited October 31, 2005 by Th3`Pr1s0n3r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Търся песента от рекламата на минерална вода "Банкя". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 (edited) на moby e why does my heart или пък natural blue, абе сигурен съм че е на моби пък ся коя беше точно Edited October 31, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 (edited) http://www.angelfire.com/wrestling3/wwe4lyf/themes1.htmlтука ги има песничките.. 10x,ая ще п робвам EDIT:Не ми отваря сайта,но намерих на друг сайт,качени всички мп3-ки ,но са на торент . Edited November 1, 2005 by Yami Yugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Аз търся едно соло на Цветан Недялков от "Шоуто на Слави". Той го свири често след края на предаването, когато съобщават някоя тъжна новина (например снощи за убийството на банкера). Та мисалта ми е от кое парче е това соло? Никой не го знает т'ва парче така ли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Пее се нещо такова: Shake your body now, rock your body now help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Знае ли някой коя е песента от CSI New York, тази на която вървят надписите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Щурците - "Две следи" Ъм Две следи не беше ли на Д2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 (edited) Ъм Две следи не беше ли на Д2? оригиналът си е на щурците кирил маричков е най-големия търся една песен пеят мъж и жена. основно пее мъжа, а жената му приглася, чува се и едно свиркане с уста. някакви идеи? едит: еее, ти пък, ако беше на roxette щях да ги позная по-нова е песента :> 10х все пак! Edited November 2, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 търся една песен, която я въртят по радиото...жена пее нещо от рода на 'There is one last chance the final dance so take it"...песента е бавна 10х предварително Айде бе хора не знаете ли коя е...днес пак я слушах....мисля че се казва take it но не съм сигурен ако някой знае коя е песента да казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 "We Fight Back"...това се повтаря постоянно в припева....пее се само от мъже най-вероятно група....рап/данс пърче и я пускат всеки ден по доста пъти в "Джоса" някви идей? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Мисля че е на Raptile - Fight Back. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts