Zaio Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Значи,на мене ми се искаше да ми дадете някакви линкове за песни от КЕЧ МАНИЯТА(РАЗБИВАНЕщ на различни кечисти! M? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 абе как се казваше песента кадето едни мадами пеят hey mr dj....и ако може някакав линк... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 търся 1 песен която е стара...диско е и в припева се пее 'living in a strange situation....' 10х предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 търся 1 песен която е стара...диско е и в припева се пее 'living in a strange situation....' 10х предварително песента е no comunication на мисля че бяха bingo boys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 значи търця една песен обаче незнам не знам от кой е.. става вапрос за една песен кадето базикат Садам Хусейн обаче оригиналната.... вече намерих тая за Хусейн и Бин Ладен.... само знам 4е в песента има думата Талибан и нищо друго ако някой я има нека казва или поне да ми кажете от каде мога да я взема Мерси Предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 абе как се казваше песента кадето едни мадами пеят hey mr dj....и ако може някакав линк... Rihanna - Pon De Replay значи търця една песен обаче незнам не знам от кой е.. става вапрос за една песен кадето базикат Садам Хусейн обаче оригиналната.... вече намерих тая за Хусейн и Бин Ладен.... само знам 4е в песента има думата Талибан и нищо друго ако някой я има нека казва или поне да ми кажете от каде мога да я взема Мерси Предварително ork. Kamenci - Talibanski kiuchek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 (edited) Някой има ли представа на кой е римейка на "What a wonderful world" от рекламата на Сузуки Гранд Витара и дали изобщо е отделна песен или е записано само за рекламата? Edit: ся се сетих за още нещо. Напоследък седейки на кафе чувам по радиото няква много гнусна и лигава поп песничка. Пее я няква пичка. По едно време обаче ми се струва че се включва B-Real от Cypress Hill и съответно почва да рапира на английски използвайки и някоя и друга испанска дума. Въпроса ми е коя е въпросната песен и пича наистина ли е B-Real? Edited October 25, 2005 by RottenBrain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Rihanna - Pon De Replay ork. Kamenci - Talibanski kiuchek? за съжаление не е тая песен.. пее се на някакъж си английски с африкански диалект Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) Оппа грешен пост. Edited October 26, 2005 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Може ли да ми кажете как се казва песента от рекламата на НЕСКАФЕ КЛАСИК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Значи,на мене ми се искаше да ми дадете някакви линкове за песни от КЕЧ МАНИЯТА(РАЗБИВАНЕщ на различни кечисти! HELP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 HELP? абе уе пич успокои се уе....може да не праскаш по един пост от типа "м?" и "хелп" през 3 на другите.....не сме сляпи.Потърси ли в официалния сайт ? И се пак...HHH - MOtorhead - The game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISITOR Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Zdraveite!Skoro gledah filma Ocean's Twelve i v nego mi haresa edna pesnicka. Imam soundtrack-a, no neya ya nyama tam. Tya e fon na momenta, v koito davat, kak francuzina pronikva, prez lazerite, za da otkradne yaiceto na Faberje (ili kakto se kazva tam Sam pitam i sam si otgovaryam Vchera savsem siluchaino si namerih pesnichkata za koyato popitah - Nikkfurie - The A La Menthe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 абе уе пич успокои се уе....може да не праскаш по един пост от типа "м?" и "хелп" през 3 на другите.....не сме сляпи.Потърси ли в официалния сайт ? И се пак...HHH - MOtorhead - The game 10x,много,ама много се зарибих по тея музички!Ся ще потърся и в сайта им Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Аз търся едно соло на Цветан Недялков от "Шоуто на Слави". Той го свири често след края на предаването, когато съобщават някоя тъжна новина (например снощи за убийството на банкера). Та мисалта ми е от кое парче е това соло? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Търся саундтрака на филма RRRrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Edit: ся се сетих за още нещо. Напоследък седейки на кафе чувам по радиото няква много гнусна и лигава поп песничка. Пее я няква пичка. По едно време обаче ми се струва че се включва B-Real от Cypress Hill и съответно почва да рапира на английски използвайки и някоя и друга испанска дума. Въпроса ми е коя е въпросната песен и пича наистина ли е B-Real? Tony Touch - Play that song и да, това , което ти се струва E B-real! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klarisa_s Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 търся песента от филма The girl in the cafe как се казва някой знае ли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 (edited) Една песничка май беше на ATB и се пееше за "дъжд на острова" или нещо подобно...(и май май само това се чува в песента) ? Edited October 28, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 (edited) Ейй неска мн яка песен пуснаха в кисс-а ама нз как се казва мисля че беше турска или някаква индиййска и я пей жена извесна е защото сам я слушала и другаде и е провлачена такава ако някой се сеща за нещо подобно да каже Edited October 28, 2005 by LuDaTa_BaBy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Ейй неска мн яка песен пуснаха в кисс-а ама нз как се казва мисля че беше турска или някаква индиййска извесна е защото сам я слушала и другаде и е провлачена такава ако някой се сеща за нещо подобно да каже Murat Kekili - Bu Aksam Ourum Ей тая я бях слушал някъде ама не помня къде. Провери и ако не е тя успех в търсенето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Мадона имала нова песен. Румънеца и Енчев също. Някой да знае нещо по въпроса. Кажете последните клубни хитове плс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Мадона имала нова песен. Румънеца и Енчев също. Някой да знае нещо по въпроса. Кажете последните клубни хитове плс. Madonna - Hung up Мен ме интересува оригиналната песен, от която Madonna е взела мелодията, щото не мога да се сетя коя е! Мерси предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyla Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Madonna - Hung up Мен ме интересува оригиналната песен, от която Madonna е взела мелодията, щото не мога да се сетя коя е! Мерси предварително! ABBA - 'Gimme Gimme Gimme' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Мадона имала нова песен. Румънеца и Енчев също. Някой да знае нещо по въпроса. Кажете последните клубни хитове плс. Румънеца и Енчев - San Sanana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts