mandirimuniak Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Търся една песен в която в припева се пееше "ей на на на на на на на и еее". Пее мъж (или е група). Това беше много популярен хит лятото. за съжаление не мога да опиша повече, въпреки, че ми се върти постоянно в главата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Песента се казва Voyage Voyage , има и един доста добър кавър, но пак не помня на кой беше The Nightflyer - Voyage Voyage => това много много не се различава от оригинала ама пак става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Припевът е нещо от сорта: "Цял живот измамници обичах и на тях накрая заприличах"...чалга е, някаква жена я пее....Кой е изпълнителят??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Търся една песен в която в припева се пееше "ей на на на на на на на и еее". Пее мъж (или е група). Това беше много популярен хит лятото. за съжаление не мога да опиша повече, въпреки, че ми се върти постоянно в главата Summer Love - Remember Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Припевът е нещо от сорта: "Цял живот измамници обичах и на тях накрая заприличах"...чалга е, някаква жена я пее....Кой е изпълнителят??? Мария - Не Те Обичам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Търся 1 песен мисля че Шер я пее..не мога да кажа голяма част от това което пее..сещам се само че накрая на припева пее нещо от рода на with my love song освен това преди да свърши песента започва да пее на някакъв друг език...испански мисля Песента е стара но е известна 10х предварително Cher - Dov´è L´amore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Cher - Dov´è L´amore 10x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxLEOxxx Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 А някой може ли да ми каже песента на Lord of the dance (онея дето танцуват много бързо) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Как се превежда песничката "Тиха нощ , свята нощ" на английски... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Как се превежда песничката "Тиха нощ , свята нощ" на английски... ? Silent night, holy night Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 (edited) Silent night, holy night То било от просто по-просто ама кой да се сети... Мерси ! EDIT Също да попитам за още една песничка => има я на английски и на български ама нз името и , на български се пее нещо от сорта на "Елхови лес , елхови лес ти раждаш ... и прелест..." дано някой да се сети и да помогне ! ! ! Edited October 23, 2005 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 (edited) Търся няколко песни: 1. Как се казва новата песен на Shaggy? 2. Една много нашумяла напоследък песен, въртят е по радио Сити. Пее се на испански или португалски. Нещо от рода на: "Tengo...kama kama ..fuengo" 3. "You've to to lick it, before you stick it" EDIT: Намерени са и 3те. 1.Shaggy feat. Olivia 2. 10x kopche 3. 20 fingers - lick it Edited October 23, 2005 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 (edited) EDIT Също да попитам за още една песничка => има я на английски и на български ама нз името и , на български се пее нещо от сорта на "Елхови лес , елхови лес ти раждаш ... и прелест..." дано някой да се сети и да помогне ! ! ! Български - "Елхови лес" Английски - Oh, Christmas Tree" Немски - "O, Tannenbaum" Edited October 23, 2005 by ludoto_mimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 една песничка ...пее се "and i dont have a girl" само това помня , казаха ми че е Нирвана "about a girl" но не ми звучи по същия начин .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Български - "Елхови лес"Английски - Oh, Christmas Tree" Немски - "O, Tannenbaum" Май за Коледа ще имаш подаръци , защото тази година си било послушно детенце Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Значи,на мене ми се искаше да ми дадете някакви линкове за песни от КЕЧ МАНИЯТА(РАЗБИВАНЕщ на различни кечисти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 някой знае ли как се казва песента от рекланата в която казват "500% мигли от ... (еди-кой си) " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 (edited) днес по сити чух един кавър на роксет мисля беше оригинала, някой да знае за какво става въпрос. и още една чух, но май по витоша стила е като на HIM, но не съм сигурен дали песента е тяхна, ако имате идей казвайте edit: на roxette я намерих за който се интересува Dancing Deejays Vs. Roxette - Fading like a flower.mp3 едит:2 The Rasmus - No Fear wink.gif .http://www.data.bg/f.php?fid=10453635 и 2-рата си намерих, 10х to vas90 Edited October 24, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Саундтрака на 'В името на родината' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 am iskam malko help tyrsq edno par4e jestoko black ne6to no se se6tam samo za 4ast ot pripeva "you give me money........" ppesni4kata e ot lqtoto na 2005 edin ot hit4etata v discotekite pripeva e na ray charles ako nqkoi se se6ta za kakvo pls kajete par4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Песента за Гунди и Котков, само че ме интересува сръбския вариант как се казва и евентуално де може да се намери? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Песента за Гунди и Котков, само че ме интересува сръбския вариант как се казва и евентуално де може да се намери? Ако става въпрос за песента на Слави и Ку-ку бенд, където те пеят изцяло на сръбски ми прати едно ЛС с майл да ти да пратя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Ако става въпрос за песента на Слави и Ку-ку бенд, където те пеят изцяло на сръбски ми прати едно ЛС с майл да ти да пратя Не, оригинала не е техен .. някакви сърби са я правили и то още по комунистически времена, когато е било забранено да се боготвори друг освен Тодор Живков. Българския вариант на Слави го има в датата .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISITOR Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Zdraveite! Skoro gledah filma Ocean's Twelve i v nego mi haresa edna pesnicka. Imam soundtrack-a, no neya ya nyama tam. Tya e fon na momenta, v koito davat, kak francuzina pronikva, prez lazerite, za da otkradne yaiceto na Faberje (ili kakto se kazva tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts