Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Я да ви изпитам сега малко. :) Направо ме е срам че питам точно за това, ама не ми остана вече друг избор. :blush:

Ето тази песен незнам как се казва. Трябва ми името на песента и ако може и линк, още по-добре. По принцип пише че песента е 128 kbps, но реално е 24. Та за това. :)

:excl: Предупреждавам, че песента е много хард кючек и на тези, на които не им понася този стил, да не слушат. :D

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Много ти благодаря, но това му е старата :(. На мен ми трябва по-новата :).

Сетих се нещо за песента на John Cena (ще го пиша както се произнася, не както се пише, защото не знам как се пише :bgrin: ) "Rrrrrrrr, abodooooo" И после една яка мелодия :). Доста помогнах ... :bgrin:

Добър вечер, търся една песен, но не знам как се казва. Въпросната е от пролога на warcraft III tft, там където представят екипа на Близард изготвил играта. Пее се нещо от сорта на "Storm, earth fire - hear my call", един шаман изпълнява вокалите, а Артас свири на бас, търсих в ОСТ към играта, но не я намерих. Някой ако може да помогне ще съм му много благодарен. :)

am zna4i pesenta e ima v purviq film na angelite na 4arli mestoto s pesenta e kogato pit vodi natali(kameran dias) da tancuva na edna scena i puskat tazi pesen molq nqkoi da mi pomogne i da mi kaje imeto na pesenta pls a i ima o6te edna pesen pak e v angelite na 4arli mestoto kadeto q puskat e na edin televizor v novata ku6ta na natali(kameran dias)i kakto podrejda hvurlq vsi4ko i zapo4va da tancuva ako se se6tate molq da mi gi kajete dvete pesni mnogo e vajno :music ;)

Търся една песен която доста въртяха по радио Сити тва лято.Припева почва с Shugar,shugar.... и нататък не мога да го хвана точно как е.

Baby Bash - Suga suga!!! :music

Току що гледах Шрек 1 и към средата някъде пуснаха една песен кадето все се повтаря Алулуя. Каква беше тая песен незнам, но много ми хареса... ама незнам как се казва ;)

Edited by Bruss

Току що гледах Шрек 1 и към средата някъде пуснаха една песен кадето все се повтаря Алулуя. Каква беше тая песен незнам, но много ми хареса... ама незнам как се казва ;)

Hallelujah - Rufus Wainwright

Търся песента на Кофи Бабоне.Беше дует с някаква жена.Клипа се въртеше по ММ.Много простовата песен ама ме кефи.Не мога да я намеря никъде.Моля нянкой да ме светне.Благодаря предварително!

Ехаа. Свалих си песента на Рей Мистерио :). Сега остава на John Cena - http://www.wwe.com/superstars/raw/johncena/ тук има част от песента, обаче не може да се сваля и не е цялата, така че ако някой се сеща да казва :)

Една песничка,много често я въртят по радиото:

And when the rain begins ti fall

I'll be the sunshine in your life

Pappa Bear - When The Rain Begins To Fall

And when the rain begins to fall

You ride my rainbow in the sky

And I will catch you if you fall

You never have to ask me why

You know that we could have it all

And everything will be alright

?

Edited by DeVoLvEr

Една песничка,много често я въртят по радиото:

And when the rain begins ti fall

Pia Zagora (в дует с някой, на който не му помня името) - When the rain begins to fall

Това е песента, която търсиш ;)

Ако някой знае от къде мога да си намеря,или направо ако има да даде,малко хубава лирична ирландска музичка :) нещо такова,галещо ухото ;) мерси мн

Ако някой знае от къде мога да си намеря,или направо ако има да даде,малко хубава лирична ирландска музичка :) нещо такова,галещо ухото ;) мерси мн

Тези дискове дето ги дават с калиакра сандвич сега има един който е с ирландски ритми и са доволни.

Някой да знае как се казва песента, с която започна господари на ефира днес(18.10) ? Който отговори има бира и картофки от мен :)

edit:

намерих си я, сам ще си пия биричката

Edited by stefan

Тези дискове дето ги дават с калиакра сандвич сега има един който е с ирландски ритми и са доволни.

:huh: Как не се сетих.. :blink: Сериозно говоря бтВ ако някой има нещо да сподели :rolleyes:

Pappa Bear - When The Rain Begins To Fall

You ride my rainbow in the sky

And I will catch you if you fall

You never have to ask me why

You know that we could have it all

And everything will be alright

?

Pia Zagora (в дует с някой, на който не му помня името) - When the rain begins to fall

Това е песента, която търсиш

Десет Х

Търся една песен, която започва с много яко ритъмче(биитче).Песента е от старичките(ретро) и след това посочено ритъмче Дум дум дум се пее нещо от сорта Not a one bust to dust.Ако някой има идея да каже.Мисля че парчето е известно и преди време да кажем към 90-те много са го пускали,защото помня че доста съм го слушал.Мерси