Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Бъркаш се според мен. Не е тази, а The.Union Underground.-.Across.The.Nation.(Raw Theme)

И преди е питано за тази песен, към 24часа. Освен, ако не са я сменили. :unsure:

Да, това е песента. Мерси. А преди май наистина беше Break Stuff. Доколкото помня.

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Търся една песен казаха ми че или я пее Back To The Basic или така и е заглавието ....обаче аз не можах да я намеря тази която искам ...тя е House парче от преди 2-3 години не може да се обесни....мелодията спира по едно време за малко ...и след това пак почва :lol: :laughing: какво обеснение само :love :wacko: :confused

Shapeshifters - Back to Basics

Не е тази имам я нея :angry1 тази която ми трябва мелодията се забавя и забавя ....нещо арабско е или ...някакво такова пак обеснявам невероятно но ... :lol: :laughing:

Търся една песен казаха ми че или я пее Back To The Basic или така и е заглавието ....обаче аз не можах да я намеря тази която искам ...тя е House парче от преди 2-3 години не може да се обесни....мелодията спира по едно време за малко ...и след това пак почва :lol: :laughing: какво обеснение само :love :wacko: :confused

Back to basics - Alf laya wa laya.mp3 пробвай с това:)има я и под заглавие Alf Layla Wa Laywa,ако не може да я намериш по първия начин,потърси в Ориент Кафе 2,там е включена.

Edited by Iv4ity

Търся една песен, вероятно е нова. Чух я в кафето една сутрин по радиото, не съм я чувал преди.

Парчето е денс и се пее нещо от сорта:

"DJ has got to try woooooooooo hit this...ooooooo

he has been all night, at the disco light oooooooo"

Идеи? :huh:

Back to basics - Alf laya wa laya.mp3 пробвай с това:)има я и под заглавие Alf Layla Wa Laywa,ако не може да я намериш по първия начин,потърси в Ориент Кафе 2,там е включена.

Благодаря много супер много я търсех тази песен :lol:

Някои да знае една песен на R Kelly много е вартят в дискотека Infinity.

В началото почва нещо такова:

ОООООО ларирап Р Кели ааа ...не знам какво се пее ама е много яка

Знам че не казвам много ама това съм запомнил само... :D

Някои да знае една песен на R Kelly много е вартят в дискотека Infinity.

В началото почва нещо такова:

ОООООО ларирап Р Кели ааа ...не знам какво се пее ама е много яка

Знам че не казвам много ама това съм запомнил само... :D

Хммм :blink: Това нищо не ми говори! :blink: Все пак повери R. Kelly - Playas Only (feat. The Game)!!!

Ей снощти в Гладиатори пуснаха една много яка песен (те и преди са я пускали де ама аз снощи и обарнах внимание) пеише се нещо "Сокерееееееее" ако някой я знай кажете моля ви се :wub:

Ей снощти в Гладиатори пуснаха една много яка песен (те и преди са я пускали де ама аз снощи и обарнах внимание) пеише се нещо "Сокерееееееее" ако някой я знай кажете моля ви се :wub:

pesenta e na DJ Pantelis - Sokerde

pesenta e na DJ Pantelis - Sokerde

Ето ти и българския вариант.

ork. Impulsi - Sokeres

току що гледах Мсат и Динамит, DJ Дамян е напраил некфа луда песен - пародия, казва се КАЧАК някой ако има линкче или нешо друго да казва

Прасни тук

Търся едно парче в него се пее нещо от сорта "here comes the boom here comes the boom ready or not...." някой ако знае как се казва ще му бъда много благодарен :)

Edited by Fr0Zen

Търся едно парче в него се пее нещо от сорта "here comes the boom here comes the boom ready or not...." някой ако знае как се казва ще му бъда много благодарен :)

Прасни тук =>P.O.D.-Boom