Дочо Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Преди хиляди години в Б52 или Амбасадор или не знам си кога пускаха едно много здраво парче, в което се пееше нещо което звучи като Fuck Me, но всъщност през цялото време се повтаря "Funk me". Хаус беше май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Много моля някой ако знае или има предположение как секазва песента която пускат педи мачовете от Шампионската лига. Не песента на шампионската лига, а песента дето пускат като показват кои отбори ще играят и разникарини от предишен мач. пее се нещио от сорта "......... папапаоооооо па па пао " и е на испански май. Ако някой е знае направо ще почерпа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-tc Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Търся една песен пускат я по БТВ "Студио шампионска лига" когато представят някой от отборите или футболист пее се нещо за МАТАДОР поне това ми се чува да повтарят постоянно Ако някой знае кой я изпълнява и как се казва ще съм му много благодарен да каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Много моля някой ако знае или има предположение как секазва песента която пускат педи мачовете от Шампионската лига. Не песента на шампионската лига, а песента дето пускат като показват кои отбори ще играят и разникарини от предишен мач. пее се нещио от сорта "......... папапаоооооо па па пао " и е на испански май. Ако някой е знае направо ще почерпа <{POST_SNAPBACK}> Търся една песен пускат я по БТВ "Студио шампионска лига" когато представят някой от отборите или футболист пее се нещо за МАТАДОР поне това ми се чува да повтарят постоянно Ако някой знае кой я изпълнява и как се казва ще съм му много благодарен да каже <{POST_SNAPBACK}> Питано е за тези песни хиляди пъти.. Вижте по назад в страниците, че сега ме мързи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Преди хиляди години в Б52 или Амбасадор или не знам си кога пускаха едно много здраво парче, в което се пееше нещо което звучи като Fuck Me, но всъщност през цялото време се повтаря "Funk me". Хаус беше май. <{POST_SNAPBACK}> Да не е Masters Of Rhithm - La Coca (Fuck Me) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 (edited) Да не е Masters Of Rhithm - La Coca (Fuck Me) <{POST_SNAPBACK}> Железен си. A едно време имаше една песен, много готино парче, денс. Само дето идея си нямам какво се пееше, но на клипа бяха 2 мадами, мулатки и ставаше въпрос за някаква пеперуда, зад която се появяваше златен прах. Беше супер известна и Номер 1 навсякъде по европа, когато Ъпсурт издадоха Неделя сутринта. Edited September 15, 2005 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 ??? <{POST_SNAPBACK}> Какъв стил е? Може да е Semisonic - Closing time случайно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 (edited) В началото на Шампионска Лига пускат едно латино - бърза, запомняща се мелодия...Що е то? P.S. Сори, то сумати пъти е питано за тая песен Edited September 15, 2005 by camel_driver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Какъв стил е? Може да е Semisonic - Closing time случайно! <{POST_SNAPBACK}> Не! Но аз си я намерих. Tom Novy & Lima - Take it. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Как се казва песента от рекламата на туборг ( не Parazaar ) тази новата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Имало някаква нова гръцка песен много яка била и била денс ако някой знаи коя е да ми каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Имало някаква нова гръцка песен много яка била и била денс ако някой знаи коя е да ми каже <{POST_SNAPBACK}> Kyriakos Papailias - Afto To Kalokairi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Kyriakos Papailias - Afto To Kalokairi <{POST_SNAPBACK}> Същата мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Валя и Dj Jerry - Мило Мое на румънски 10х предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Една стара песничка => жена я пееше =>Me and you ..... today is ...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Tarsq pesenta ot Terminator 2 kogato zima drehite i motora i oniq dqdna s pushkata go sspira i mu zima ochilata ??? PLS pomognete <{POST_SNAPBACK}> George Thorogood - Bad to the bone Цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Преди време имах молба за една песен.Оказа се че тази песен е на Jean Michel Jarre - Popcorn.Преди няколко дни разбира се чух нейния вариант който пуснаха по радиото и който ме подсети а имнно Crazy Frog - Popcorn.Та някой ако търси оригинала на тази песен да знае че е на Жан Мишел Жар.Дано съм помогнал на някого Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 a e ima edno midi za telefon nqkoi znae li kak se kaza pesenta toest full versiqta midito se kazva 'nyc' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Една стара песничка => жена я пееше =>Me and you ..... today is ...? <{POST_SNAPBACK}> Alexia & Double You - Me And You ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Не съм сигурен дали тук трябва да пиша но... Търся името на една мелодия от телефон Nokia 3210 ,тя върви с телефона още като си го купиш и е някъде след 30-тата поред. Мелодията е войнишка и май започваше нещо с "Т". Хайде който има все още такава антика да погледне името или някой друг ако се сеща да напише как се казваше .Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Alexia & Double You - Me And You <{POST_SNAPBACK}> Тази е , мерси ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Тази е , мерси ! <{POST_SNAPBACK}> Нп пак заповядай За пореден път моето питане е за оригинала на Стефан Воронов - чин чин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 (edited) Преди време имах молба за една песен.Оказа се че тази песен е на Jean Michel Jarre - Popcorn.Преди няколко дни разбира се чух нейния вариант който пуснаха по радиото и който ме подсети а имнно Crazy Frog - Popcorn.Та някой ако търси оригинала на тази песен да знае че е на Жан Мишел Жар.Дано съм помогнал на някого <{POST_SNAPBACK}> Мерси пич Edited September 19, 2005 by *DIDO* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 tarsq edna pesen na AVA i nqkakav grak,pesenta e Bg ako nqkoi znae kak se kazva?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 tarsq edna pesen na AVA i nqkakav grak,pesenta e Bg ako nqkoi znae kak se kazva?! <{POST_SNAPBACK}> Заповядай Panos Fragos feat. Ava - Samo mig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts