niokola89 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 търся една песен която един пич пя на бирения запомних само че в началото почваше "в коридора лампа свети..........арестантинът прескочил наи големия портал......арестанте куче мръсно.....ножът ми вече ръждяса от арестантска мръсна кръв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Тва не беше ли на оня с "Лиричния герой" =). Аз доколкото разбрах момчето имало дабра=> са негови или поне така си мисля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Търся песничката с която започва CSI и съответно свършва епизода с нея...в първи сезон.....Благодаря! <{POST_SNAPBACK}> ........Аре де хора помагайте..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 (edited) Имаше една песничка на орк.Кристали много яка за някакви дискотеки са пееше ама не е Дискотека песента ми е друга ако някои я знаи да каже плссс Edited September 29, 2005 by LuDaTa_BaBy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Абе имаше една песничка Spaceman - много стара от 95 година или някъде там,та искам да попитам дали някой знае групата,която я изпълнява и от де мога да я дръпна? Стилът на песента е нещо смесено - малко жици,ама съвсем малко,и малко електронни ефекти!Помогнетеееее.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Абе имаше една песничка Spaceman - много стара от 95 година или някъде там,та искам да попитам дали някой знае групата,която я изпълнява и от де мога да я дръпна? Стилът на песента е нещо смесено - малко жици,ама съвсем малко,и малко електронни ефекти!Помогнетеееее.... <{POST_SNAPBACK}> Не е ли на Babylon Zoo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Оле майче да!Мерси,Luda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Оле майче да!Мерси,Luda! <{POST_SNAPBACK}> Моля моля обичам да сам полезна за каквото и да било Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 (edited) ........Аре де хора помагайте..... <{POST_SNAPBACK}> Тук ги има песните, аз сега ще ги погледна, че и на мен ми трябва тази песен. EDIT: Свалих оригиналния саундтрак и там е няма Edited September 30, 2005 by Lud_Canar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 неска слушах мисля че по "дарик" някаква италианска песен сигурно е нова щото съм сигурен че не съм я чувал никога-та в нея пеят само мъже и единият дето пее гласа му е като на лучано павароти тоест тенор но не само това а просто си приличат и стилът е такъв обаче макар да не разбирам и грам италиянски ми става ясно че е нещо веселяшко просто текстът е такъв някво веселяшко пеене и същевременно с пеенето пригласят и духови музикални инструменти по всяка вероятност саксофони-а такива работи като барабани китари и басове изобщо не съществуват-мисля че който я знае ще се сети веднага все пак италиянските песни не са чак толкова пускани наподледък-е подскажете името или изпълнителя или и двете че да сия надуя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Малко не по темата ама... Песента на Desi.Slava.-.Milo.moe от албума Goreshta.sleda.(2005)/ текста ми трябва ако може... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Малко не по темата ама... Песента на Desi.Slava.-.Milo.moe от албума Goreshta.sleda.(2005)/ текста ми трябва ако може... <{POST_SNAPBACK}> Мило Мое Липсваш ми, не издържам. Знаеш ли, боли да не виждам вече месец твоите очи.. Докога ще е в заблуда твоето сърце? Не разбираш ли, че само, само искам теб? Мило мое, слънце мое, ти ми даваш твойта топлина. Не заспивам без да мисля как със теб ще споделя дните, нощите безкрайни, радости и грях, сълзи и смях. Не заспивам без да мисля мога ли без тях. Липсваш ми и не издържам. Знаеш ли, боли. Трябва ли да те обичам толкова, кажи? Докога ще е в заблуда твоето сърце? Не разбираш ли, че само, само искам теб? Мило мое, слънце мое, ти ми даваш твойта топлина. Не заспивам без да мисля как със теб ще споделя дните, нощите безкрайни, радости и грях, сълзи и смях. Не заспивам без да мисля мога ли без тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Някой случайно знае ли как се казва и на кой е музичката от рекламата на кафе TSCHIBO, много готина, нежна музичка и женски глас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 2 Парчета. В 1то се пее: "Visimi vi si mi si mi si...vi si mi si" Някакъв такъв повтарящ се циклаж. Песента е старичка, може би 97-99г. 2рата и тя е от тогава и един странен глас пее "I like tin tin tin, I like tin tin" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Значи има една песен на Bernard Hermann - Twisted Nerves в която се чува едно подсвиркане с уста.Ся има нов вариант на тази песен при което е взето точно подсвиркането от тази песен на Bernard Hermann.Някой знае ли как се казва тази новата песен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 (edited) Имаше едно парче, денс, пее се "Вива лааааааааайв, вива лааааааааааайв". Live или Life Помощ. А и за предните преди 2 парчета преди 1 пост. Аре хелп. Това вива лайф ново ли е или старо? Старичко. Много известно, денс парче, една мадама се провиква вива лаааайв Edited October 2, 2005 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 (edited) От предишния ти пост 2 - Mighty Dub Katz - Magic Carpet Ride Ся ше видя и за другите Това вива лайф ново ли е или старо? Edited October 2, 2005 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 zna4i sq ima mn novi dance hitove e te ne sam mnogo novidee ni nqkoi 6te mi kaji li nqkoi ot tqh pone tiq deto se vartqt po diskotekite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 (edited) zna4i sq ima mn novi dance hitove e te ne sam mnogo novidee ni nqkoi 6te mi kaji li nqkoi ot tqh pone tiq deto se vartqt po diskotekite The Pussycat Dolls ft Busta Rhymes - Don't Cha Pachanga feat. J Del Alma y Rico Caliente - Loco (Pachanga RMX) Rihanna - Pon De Replay Morandi+-+Love+me DJ Pantelis Feat_ Papailias - Afto To Kalokari Sean Paul - We'll Be Burning black_eyed_peas-don't_lie Стига ти толкова. Парчето, което търсих, това вива лайф, е от едно клипче, направих му запис и звукова обработка, за да звучи г/д нормално и го качвам тук (234к). Търся парчето, което звучи като бакграунд на скречовете. Няма как да не се сетите. edit: тва е на paul van dyk-we are alive, ако става въпрос за тва дето пее we are alive де tongue.gif :D :D Edited October 2, 2005 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 тва е на paul van dyk-we are alive, ако става въпрос за тва дето пее we are alive де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 The Pussycat Dolls ft Busta Rhymes - Don't Cha Pachanga feat. J Del Alma y Rico Caliente - Loco (Pachanga RMX) Rihanna - Pon De Replay Morandi+-+Love+me DJ Pantelis Feat_ Papailias - Afto To Kalokari Sean Paul - We'll Be Burning black_eyed_peas-don't_lie Стига ти толкова. Парчето, което търсих, това вива лайф, е от едно клипче, направих му запис и звукова обработка, за да звучи г/д нормално и го качвам тук (234к). Търся парчето, което звучи като бакграунд на скречовете. Няма как да не се сетите. edit: :D :D mersii MN MN MERSI tiq deto gi tarsih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Значи има една песен на Bernard Hermann - Twisted Nerves в която се чува едно подсвиркане с уста.Ся има нов вариант на тази песен при което е взето точно подсвиркането от тази песен на Bernard Hermann.Някой знае ли как се казва тази новата песен? Мерси много за помоща Пак се оправих сам.Песента която търсих е на Carolina Marquez - The killers song.Ако някой е търси да знае че е тази Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Търся песен от филма G.O.R.A. в която се пее...Mother fucker...Mother fucker...това е още в началото с един дядка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Търся на Маряна и Виктория - Прости Ми Ти само че на гръцки...ако някой ми каже как се казва ще съм мнооооого благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 originala na : maria - ne te obi4am ! ! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts