jozo Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Значи проблема ми е следния.Има една нова песен на Crazy Frog която доста често въртят по радиото!!Значи аз неискам тази песен а ме интересува оригинала на кой е !!Музиката е от една много стара компютърна игра която се казваше "Diger".Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ако може дайте линк за песента: Akira - Peace of Heaven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Tatu имали нова песен. Някой да знае нещо по въпроса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Tatu имали нова песен. Някой да знае нещо по въпроса? <{POST_SNAPBACK}> Пробвай с Тату - Я твоя не перва (или първа - не знам как се пише) или Тату - Обезьянка ноль Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Tatu имали нова песен. Някой да знае нещо по въпроса? <{POST_SNAPBACK}> TATU - all about us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) Благодаря и на двамата. @Breaknech тази е. A, имаше една песен, много дърта чалга, пееше се: "Ша та хапат комари, много си добра, Качвам те на джанката, сливи да береш. В меко легло не си ли спала, песни с мерак не си ли пяла, ако не си пробвай тогава. " Edited September 12, 2005 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 sasho roman nekva i kervana si varvi probvah 7dena 7 no6ti ama ne e tq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Благодаря и на двамата.@Breaknech тази е. A, имаше една песен, много дърта чалга, пееше се: "Ша та хапат комари, много си добра, Качвам те на джанката, сливи да береш. В меко легло не си ли спала, песни с мерак не си ли пяла, ако не си пробвай тогава. " <{POST_SNAPBACK}> Симпатяги - Друсан Кепаб DC++ => LOKOMOTIVcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) Трябва ми песента от рекламата нa Bacardi...с линк ако може.Благодаря много! Edited September 12, 2005 by WriteR4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Значи проблема ми е следния.Има една нова песен на Crazy Frog която доста често въртят по радиото!!Значи аз неискам тази песен а ме интересува оригинала на кой е !!Музиката е от една много стара компютърна игра която се казваше "Diger".Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен Коя мелодия? Основната мелодия? От Beverly hills cop? Трябва ми парчето на Shirley Bassey - Diamonds Are Forever , но не точно. Текста е същия, но или е ремикс или римейк на друг изпълнител. на "And ever, ever, and ever, ever" се задържа и се повтаря няколко пъти. ако някой може да ми каже кое точно е парчето, че тука тегля всякакви миксове, но без успех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) Трябва ми парчето на Shirley Bassey - Diamonds Are Forever , но не точно. <{POST_SNAPBACK}> Kanye West - Diamonds From Sierra Leone, това? Edited September 12, 2005 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Коя мелодия? Основната мелодия? От Beverly hills cop? Трябва ми парчето на Shirley Bassey - Diamonds Are Forever , но не точно. Текста е същия, но или е ремикс или римейк на друг изпълнител. на "And ever, ever, and ever, ever" се задържа и се повтаря няколко пъти. ако някой може да ми каже кое точно е парчето, че тука тегля всякакви миксове, но без успех <{POST_SNAPBACK}> R. Kelly - Forever & Ever ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Благодаря и на двамата.@Breaknech тази е. A, имаше една песен, много дърта чалга, пееше се: "Ша та хапат комари, много си добра, Качвам те на джанката, сливи да береш. В меко легло не си ли спала, песни с мерак не си ли пяла, ако не си пробвай тогава. " <{POST_SNAPBACK}> Според мен е Максим - Ще те хапят комари Много добра песен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 (edited) Грешка... Edited September 13, 2005 by LOKOMOTIVcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Симпатяги - Друсан Кепаб DC++ => LOKOMOTIVcho <{POST_SNAPBACK}> Според мен е Максим - Ще те хапят комари Много добра песен <{POST_SNAPBACK}> Абе аз и аз съм един. Направил съм един микс м/у 2те песни. И двете ги търсех. 10х и на двамата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Гледах днеска по ММ, по някво предаване KNOCK-DOWN... Песничката беще май българско изпълнение с един странен клип. Едни такива типчета пеят... нещо като метъли ама имаше много балканско звучене мн странно.... и се пееше нещо като "I Give All My Pain back to the universe".... Общо взето мн често се повтаряше нещо там с "Universe".... И на клипа има някви надписи там с текста на песента... абе странна работа ама песничката си я бива... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Коя мелодия? Основната мелодия? От Beverly hills cop? <{POST_SNAPBACK}> Да основната мелодия ми трябва но аз казвам на новата песен а не на тази от Beverly hills cop.Нея си е знам и мога да е намеря трябва ми от тази новата песен като основната мелодия е от песента към играта Diger както казах в миналия си пост Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Да основната мелодия ми трябва но аз казвам на новата песен а не на тази от Beverly hills cop.Нея си е знам и мога да е намеря трябва ми от тази новата песен като основната мелодия е от песента към играта Diger както казах в миналия си пост <{POST_SNAPBACK}> влез във ftp-то там има целия албум качен и си я потърси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 osven prednoto na sasho roman tarsq sa6to "OOOuuuu I like that i like that i like that " rap par4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vortex Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 (edited) Tarsq pesenta ot Terminator 2 kogato zima drehite i motora i oniq dqdna s pushkata go sspira i mu zima ochilata ??? PLS pomognete Edited September 13, 2005 by Vortex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 sasho roman nekva i kervana si varvi probvah 7dena 7 no6ti ama ne e tq <{POST_SNAPBACK}> Единствената, която се сеяам с "...и кервана си върви" е на Щилян - Черни огнени очи. Сашо Роман няма такава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 osven prednoto na sasho roman tarsq sa6to "OOOuuuu I like that i like that i like that " rap par4e <{POST_SNAPBACK}> Houston - I Like That би трябвало да е това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Единствената, която се сеяам с "...и кервана си върви" е на Щилян - Черни огнени очи. Сашо Роман няма такава <{POST_SNAPBACK}> Houston - I Like That би трябвало да е това 10X mom4eta tova mi trqbvashe SORRY ZA 6LIOKOVICATA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Някой знае ли коя е песента,с която започва "National security"(Ченгета без значки) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 It's closing time......................... One less dance, a final chance so take it ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts