VeSo Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 tyrsia pesenta detsvo moe neznam ot kade da e drapna ilii vaobste taka se kazva <{POST_SNAPBACK}> yep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Търся една песен на Тутурутка, в която се пее:"А жените пият, пушат и приличат на бараби, на 13 са във форма, а на 20 стари баби..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Търся една песен на Тутурутка, в която се пее:"А жените пият, пушат и приличат на бараби, на 13 са във форма, а на 20 стари баби..." <{POST_SNAPBACK}> Тутурутка - Моето щастие Ако не можеш да я намериш, пиши ми, да ти я пратя или пък по DC++. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Пробвай с Speedy - El amor con la ropa <{POST_SNAPBACK}> da mersi taq e no nqma ot kude da q svalq ako moje6 da mi dade6 link 6te ti buda mnogo blagodarna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Търся една песен на която знам само клипа. Пее е рус мъж със сравнително дълга коса.Той е в черно и бяло и става въпрос за една актриса която е снимат и един мъж пее който явно и е бил приятел, но сега е умрял и сякаш гледа нейни прожекции. Това е дано някой да се сети. P.S Песента е балада и мисля, че е старичка, но не мога да кажа колко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Търся една песен на която знам само клипа. Пее е рус мъж със сравнително дълга коса.Той е в черно и бяло и става въпрос за една актриса която е снимат и един мъж пее който явно и е бил приятел, но сега е умрял и сякаш гледа нейни прожекции. Това е дано някой да се сети. P.S Песента е балада и мисля, че е старичка, но не мога да кажа колко. <{POST_SNAPBACK}> Darren Hayes-Insatiable Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Тутурутка - Моето щастие Ако не можеш да я намериш, пиши ми, да ти я пратя или пък по DC++. <{POST_SNAPBACK}> Мерси Намерих я Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Търся едно денс парче, старичко е, пее се нещо от сорта: I've got music, deеp in my soul, I've got love, takin' me home I've got music, deep in my mind Пее мъж. Edit: Също така търся едно латино хаус-че или нещо такова, не си спомням добре какво е, ама е много известно. Ще се сетите. Пее се "Sempreeee...." и после се пее на искански май <{POST_SNAPBACK}> За второто парче се казва "Coracao". На български го чувам така - Сиемпрееее но мио корасоо. Или нещо такова По DC++ съм го шернал. User - platis. Цъкни само ПМ да знам кога да влезна ако не моиш го намериш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 (edited) Търся една песничка, на български я изпълнява АЗИС - Мила моя, ангел мой , трябва ми оригинала (на сръбски ли е, гръцки ли е - незнам... (и идея си нямам , защото въобще чалга не слушам ) ... ) ... ако някой я знае кой я изпълнява и как се казва песента - нека ме упъти или направо ми даде линк . Благодаря! EDIT : @sincity , @*DIDO* много ви благодаря сега и линка , ако ми дадете ... и нямам думи EDIT 2 : @*DIDO* ВЕЛИК СИ !!!! Edited August 29, 2005 by TITAN4O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 nqkoi 6te dade li link na sumer moon na david guetta <{POST_SNAPBACK}> Заповядай парчето е супер яко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 (edited) Търся една песничка, на български я изпълнява АЗИС - Мила моя, ангел мой , трябва ми оригинала (на сръбски ли е, гръцки ли е - незнам... (и идея си нямам , защото въобще чалга не слушам ) ... ) ... ако някой я знае кой я изпълнява и как се казва песента - нека ме упъти или направо ми даде линк . Благодаря! <{POST_SNAPBACK}> Желко Йоксимович - Лане мое Edited August 29, 2005 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 (edited) Търся една песничка, на български я изпълнява АЗИС - Мила моя, ангел мой , трябва ми оригинала (на сръбски ли е, гръцки ли е - незнам... (и идея си нямам , защото въобще чалга не слушам ) ... ) ... ако някой я знае кой я изпълнява и как се казва песента - нека ме упъти или направо ми даде линк . Благодаря! <{POST_SNAPBACK}> Песента която търсиш е Zelko Joksimovik - Lane moe Edited August 29, 2005 by *DIDO* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Darren Hayes-Insatiable <{POST_SNAPBACK}> 10x много :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 "we should be kickin' it, we should be rockin' it together" женски глас, здраво! как се казва парчето? миси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Някой да е гледал сериала "Шотландски боец" Не мога да се сетя как се казва песента на Queen която пускат в края на всяка серия. Айде някой ако се сеща да каже че ще се изям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Някой да е гледал сериала "Шотландски боец"Не мога да се сетя как се казва песента на Queen която пускат в края на всяка серия. Айде някой ако се сеща да каже че ще се изям <{POST_SNAPBACK}> Цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Мне не е A Kind of Magic Става въпрос за песента от СЕРИАЛА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Мне не е A Kind of MagicСтава въпрос за песента от СЕРИАЛА <{POST_SNAPBACK}> Заповядай само преименувай на mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Сетих се - Princes Of The Universe се казва Мерси за помощта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Значи търся 2 песни ... обърнах темата 15 стр назад ама не ги намерих ..... Първата не съм сигурен точно как е текста , но е нещо от рода на I feel like a Ha Ha ... i wont to be a HA HA и в цялата песен се подчертава като цяло само тва HA HA ама не е като смях ами като HA кратичка пауза HA А пък другата песен е хит на един дето пее на италиански или испански май на нещо като писта е самия клип и дават някви готни мацки има една брутална кола и един мотор и дето се се чува някво фурсиране ...... тва са двете парчета дето търся <{POST_SNAPBACK}> Втората се казва Gazolina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Am naposledak se poqvi nqkva pesnichka deto se pee FUCk U stil ne se seshtam mnogo dobre neshto kato house ili neshto takova mislq che glasa e myjki znam che ima mnogo pesni deto se povtarq tova ama ako nqkoi sa seti sluchaino 10 x;) ako moje da pishe PS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Сетих се - Princes Of The Universe се казва Мерси за помощта <{POST_SNAPBACK}> Who wants to live forever се казва! Ама ти си свали целия албум - празно няма! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Am naposledak se poqvi nqkva pesnichka deto se pee FUCk U stil ne se seshtam mnogo dobre neshto kato house ili neshto takova mislq che glasa e myjki znam che ima mnogo pesni deto se povtarq tova ama ako nqkoi sa seti sluchaino 10 x;) ako moje da pishe PS <{POST_SNAPBACK}> Jerry Ropero & Denis The Menace - FUCK U Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Who wants to live forever се казва! Ама ти си свали целия албум - празно няма! <{POST_SNAPBACK}> То на queen почти няма празна песен И мога да се хвана на бас че се казва Princess of The Universe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts