sincity Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 hi,tyrsq edna pesen,jena q izpylnqva vyv pripeva se pee "When night falls my heart calls"ne6to takova.melodiqta na nqkoi momenti e malko orientalska. <{POST_SNAPBACK}> Още малко нещо,ако се сещаш, че ми е много познато? Някой може ли да ми каже как се казва новата песен на Snoop Dogg в нея май се пеее в припева "фемали и т.н." не съм сигурен дали е така <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че е "Ups and downs". Има един много здрав черно-бял клип.Дано е тази. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Търся една френска песен. Преди малко я пуснаха по Радио 1 или Ретро. Изпълнява я жена и се пее: "Ela, ela je ne sais quoi..." Общо взето в половината песен се пее:" Ela, ela..." Песента е стара и с много яка мелодия... Някой да се сеща... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 (edited) Търся следната песен, знам й името, ама не мога да е намеря никъде.Търсих в DC++, www.mp3.com.hk и www.data.bg - няма резултат. Ще бъде чудесно, ако ми дадете линк. Yellowcard - Way Away Мерси предварително Edited August 17, 2005 by AlekS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Още малко нещо,ако се сещаш, че ми е много познато? <{POST_SNAPBACK}> Drugo,drugo...kato zapo4va prili4a na Boro,Boro edno takova orientalsko zvu4ene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Търся цяла група, но не знам как точно се пише и за това реших да питам тук. Значи групата е турска и май се казва "Ачо Тайфа" или нещо подобно. Всичките музиканти в групата са виртуози, а басиста е направо извънземен. Свирят в етно стил, но не някви мазни кючеци. Уникална музика! Някой ако знае къде мога да ги намеря да пише - ще съм му благодарен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 hi,tyrsq edna pesen,jena q izpylnqva vyv pripeva se pee "When night falls my heart calls"ne6to takova.melodiqta na nqkoi momenti e malko orientalska. <{POST_SNAPBACK}> Виж си PM Temptation na Arash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Може и някой да е питал за тази песен ама не ми се четат 135 страници BTW мойе да ми се присмете че търся чалга песен ама тази песен я свързвам с един много готин момент от лятото... пее се: "Целувай ме....повече не ме търси" (ми то в една 4алга песен няма много текст) като жокер ще кажа, че се чуват и цигулки в песента. мн ме кефи pls дано се сетите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Може и някой да е питал за тази песен ама не ми се четат 135 страници BTW мойе да ми се присмете че търся чалга песен ама тази песен я свързвам с един много готин момент от лятото... пее се: "Целувай ме....повече не ме търси" (ми то в една 4алга песен няма много текст) като жокер ще кажа, че се чуват и цигулки в песента. мн ме кефи pls дано се сетите <{POST_SNAPBACK}> Емилия - Целувай ме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Мисля, че е "Ups and downs". Има един много здрав черно-бял клип.Дано е тази. <{POST_SNAPBACK}> 10x Тази е благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Не съм сигурен за изпълнител/заглавие, но май е "Бранник - Гето", само че никъде не мога да намеря такава песен... Ето какво се пее: Подкарах валяка към циганското гето до мен с базуката застанал бе Дагето препасал ленти със патрони през гърдите от другата страна застанал беше Ники Напред напред, към циганското гето червеноок кравар застанал бе кадеето напред към гетото, напред където... С калашника си Митко стреляше в тълпата с нож огромен Миро режеше гърлата до него Пламен, Любо, Димо бяха спрели брояха де глави които бяха взели Напред напред, към циганското гето червеноок кравар застанал бе кадеето напред към гетото, напред където... Обичаме ние циганите много до крак да ги избием сме готови дори патроните си ние да свършим с камъни таз паплач ще довършим Напред напред, към циганското гето червеноок кравар застанал бе кадеето напред към гетото, напред където... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Търся следната песен, знам й името, ама не мога да е намеря никъде.Търсих в DC++, www.mp3.com.hk и www.data.bg - няма резултат. Ще бъде чудесно, ако ми дадете линк. Yellowcard - Way Away Мерси предварително <{POST_SNAPBACK}> Аааааа никой ли не знае ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Търся една песен,някво техно е пускат е по катрата,има някви африкански ритми вътре.По едно време се пее "My way.....". P.S. В "LA PIOVRA"(Приморско) e е въртяха много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Търся една песен,някво техно е пускат е по катрата,има някви африкански ритми вътре.По едно време се пее "My way.....". P.S. В "LA PIOVRA"(Приморско) e е въртяха много <{POST_SNAPBACK}> Пробвай с Africanism All Stars - Summer Moon (Guetta, Garraud Deluxe Mix) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Не съм сигурен за изпълнител/заглавие, но май е "Бранник - Гето", само че никъде не мога да намеря такава песен... <{POST_SNAPBACK}> Ами аз я имам само тряя да изровя.Обаче е с ужасно качество.И не е на Бранник, а на Йозер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Пробвай с Africanism All Stars - Summer Moon (Guetta, Garraud Deluxe Mix) <{POST_SNAPBACK}> Точно това е парчето.Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Ами аз я имам само тряя да изровя.Обаче е с ужасно качество.И не е на Бранник, а на Йозер. <{POST_SNAPBACK}> абе няма значение само да я имам..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Песента от "Войната на таралежите" "къде остана детството" ли се казваше и някой знае ли къде мога да си я намеря? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 (edited) Името на първата (не съм сигурна, че е първата) песен на Ъпсурт ставаше въпрос нещо за събота сутринта. Мисля, че е заедно с Васил Найденов. Благодаря за помощта предварително. EDIT: Значи песента в която участва Васил Найденов определено не се казва Бира и шкембе . По-скоро е Чекай малко EDIT2: Най-накрая се добрах до тази песен искренни благодарности на един човек той си знае кой е Ама тея Ъпсурт поне в 3 песни пеят за неделя сутринта Edited August 19, 2005 by Neovampirism Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 (edited) Името на първата (не съм сигурна, че е първата) песен на Ъпсурт ставаше въпрос нещо за събота сутринта. Мисля, че е заедно с Васил Найденов. Благодаря за помощта предварително. <{POST_SNAPBACK}> Taзи с Васко Кеца се казваше "Чекай малко" май!Но определено не е първата песен на Ъпсурт тя. Edited August 18, 2005 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 (edited) Името на първата (не съм сигурна, че е първата) песен на Ъпсурт ставаше въпрос нещо за събота сутринта. Мисля, че е заедно с Васил Найденов. Благодаря за помощта предварително. <{POST_SNAPBACK}> Ъпсурт - Бира и Шкембе @gerry - Асен Кисимов - Къде остана детството. Линк сега не мога да ти дам. Edited August 18, 2005 by CMexyBka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Името на първата (не съм сигурна, че е първата) песен на Ъпсурт ставаше въпрос нещо за събота сутринта. Мисля, че е заедно с Васил Найденов. Благодаря за помощта предварително. <{POST_SNAPBACK}> stava vapros za nedelq sutrinta a pesenta se kazva bira i 6kembe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Аз пък питам на Ася(от ЛА?) как се казва песента й, дето я въртят по ММ А линк към клипа ще е wellcome;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Аз пък питам на Ася(от ЛА?) как се казва песента й, дето я въртят по ММ А линк към клипа ще е wellcome;) <{POST_SNAPBACK}> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 http://www.mmtv.bg/design/review.jpg <{POST_SNAPBACK}> thanks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Вчера бях в Джоса и там като пускат разни хаусчета чух едно парче което много ми хареса но за съжаление не му знам името.Така че ако може някой да ми помогне.Единственото отличително в парчето е че по някое време спира основния биит и се вкарва мотив с много як бас и мотива е леко меланхоличен и мелодичен не е някакъв бърз.Мерси ако някой се сети по това описание макар и скромно <{POST_SNAPBACK}> Пробвай това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts