silvi Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Търся също и една песничка italiano е и се пее нещо : una...di piu....voglia di vincere. Веселка е. <{POST_SNAPBACK}> mersi mnogo taq e mersi,mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyro-maniac Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Hehe blagodarq za otgovorite...to4no Tango in Harlem se okaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Търся една чалгичка Пее се:"Слънце мое веднъж се живее...дай ми само малко, малко щастие..." Поне това помня от пребиваването ми в Палмите в събота Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Търся една чалгичка Пее се:"Слънце мое веднъж се живее...дай ми само малко, малко щастие..." Поне това помня от пребиваването ми в Палмите в събота <{POST_SNAPBACK}> Ростислава-Слънце Мое Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 (edited) Търся една чалгичка Пее се:"Слънце мое веднъж се живее...дай ми само малко, малко щастие..." Поне това помня от пребиваването ми в Палмите в събота <{POST_SNAPBACK}> Ростислава - Слънце мое Edited August 8, 2005 by *DIDO* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Ростислава - Слънце мое <{POST_SNAPBACK}> Точно това е! Мерси много! Малиии толкова може да се изпие на тази песен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Някой знае как се казва песента на Slipknot, където на клипа са без маски, но не им дават лицата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Абе търся една песен, гледах я по TMF ама тъй като не се задържам много по музикалните канали все не мога да я засека пак и да видя как се казва. На френски е, клипът е анимационен, с едно момиченце и разни животинки - прасе, пиле и разни такива. Много жизнерадостно и весело такова. Някой ако го знае кое е това моля да ми прати РМ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Занчи търся една песен, която е слушах на един телефон.Пича е беше кръстил "gre6en sinam".песента май е нещо от сорта на ключек. Айде който се сеща да помага Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 a nqkoi da znai ot kade moga da si drapna malko OI! ako moje Български или Руски 10x ot sega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Някой може ли да ми каже как се казва песента която е пускат често по адиото в СИМФОНИЯТа и започва с свирене с уста.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 (edited) Търся едно парче. My legs, my nose, my back, my toes, my lips, my eyes, my breast, my ties.... Някаква пичка си изброява частите на тялото в рима. Edited August 11, 2005 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Някой може ли да ми каже как се казва песента която е пускат често по адиото в СИМФОНИЯТа и започва с свирене с уста.? <{POST_SNAPBACK}> Scorpions - Wind of change? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Някой да знае как се казва песента от сериала Шотландски Боец на Queen?С тази песен сериала започва винаги, а аз незнам как се казва. Ако някой знае моля да ми каже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Търся едно парче. My legs, my nose, my back, my toes, my lips, my eyes, my breast, my ties.... Някаква пичка си изброява частите на тялото в рима. <{POST_SNAPBACK}> Upa Dance - I Got Life Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Az tarsq edno parche nadqvam se da mi pomognete...tuka malko ot nego... i Tuka! samo iskam da mi kajete izpalnitel ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Scorpions - Wind of change? <{POST_SNAPBACK}> определено НЕ, песента е нова, пускат е често по КАТРА ФМ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Има една песен,много често я въртят по Радио 1,ретро е,пее жена(на края, на припева се включва и нещо като детски хор)-много хубава и нежна песен. Част от припева е I cross the street. I have a dream. А после нещо си: I can seeeee the angels...Това е което разбирам от текста, или поне което ми се набива в главата.Дали някой ще може да ми помогне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 определено НЕ, песента е нова, пускат е често по КАТРА ФМ <{POST_SNAPBACK}> Carolina Marquez - The Killer's Song (The Killer's Song Radio) може би? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 (edited) Az tarsq edno parche nadqvam se da mi pomognete...tuka malko ot nego... i Tuka!samo iskam da mi kajete izpalnitel ! WWE Triple X Theme Motorhead - The Game Аз търся едно парче което е някакъв етно ритъм. мелодията е от Tarkan - Bu Gecее , но не пее той. някой ако има някакви идеи да казва. Edited August 11, 2005 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Как се казва новата песен на Румънеца и Енчев?Пяха я на концерта на Слави!Не се пее на БГ ... много кърти!Ако някой знае ... да каже па ако има и линк ше скачам до небето! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Има една песен,много често я въртят по Радио 1,ретро е,пее жена(на края, на припева се включва и нещо като детски хор)-много хубава и нежна песен. Част от припева е I cross the street. I have a dream. А после нещо си: I can seeeee the angels...Това е което разбирам от текста, или поне което ми се набива в главата.Дали някой ще може да ми помогне? <{POST_SNAPBACK}> ABBA - I have a dream. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 ABBA - I have a dream. <{POST_SNAPBACK}> Тенкс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrAzYChild Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 (edited) nqkoi sha moje li da mi kaji kak se kazva taq pesen pls eto vi da chuete pesenta Edited August 11, 2005 by CrAzYChild Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Как се казва новата песен на Румънеца и Енчев?Пяха я на концерта на Слави!Не се пее на БГ ... много кърти!Ако някой знае ... да каже па ако има и линк ше скачам до небето! Giliai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts