Nino Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 mi zna4i tarsq edna pesen s brazilski ritmi nqkva super melodi4na e i mislq 4e ne se pee v neq ni6to no e super iz4istena takava i nqkvi super qki instrumenti svirqt (mnogo tapo obqsnenie ma pesenta e mnogo qka i ne znam kak da q namerq) 4uh q v na4aloto na lqtnata vakanciq ot edna minava6ta pokraimen kola zatova mislq 4e ne e mnogo stara ako nqkoi moje da pomogne 6te sam mu mnogo mnogo mnogo blagodaren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 tarsq edna pesen 4ulite malko ot neq Tuka! i Tuka! blagodarq predvaritelno ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 (edited) mi zna4i tarsq edna pesen s brazilski ritmi nqkva super melodi4na e i mislq 4e ne se pee v neq ni6to no e super iz4istena takava i nqkvi super qki instrumenti svirqt (mnogo tapo obqsnenie ma pesenta e mnogo qka i ne znam kak da q namerq) 4uh q v na4aloto na lqtnata vakanciq ot edna minava6ta pokraimen kola zatova mislq 4e ne e mnogo stara ako nqkoi moje da pomogne 6te sam mu mnogo mnogo mnogo blagodaren <{POST_SNAPBACK}> Пробвай със Tribal Crew - Miami beats или Tribal Crew - Tribal beats Edited August 4, 2005 by LOKOMOTIVcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 mi ne e nito edna ot dvete;mislq 4e ne be6e v tozi stil to4no (v smisal ne se povtarq6e edno i sa6to prez cqloto vreme)pak i be6e nqkva super svejarska takava ne e tva ne mislq 4e e techno to4no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 tarsq taq pesen znam 4e e na ekstra nina v nee se pee tova:jivakat ska4a rqzko ska4a vsedo e lqtno vreme...... izkarqme ti i az s temperatyra ot strast..... vseki pat ti hladen kato led hladen si.... <{POST_SNAPBACK}> Ekstra Nina - Температура. С нея участваше на Евровизия в предварителните кръгове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 (edited) Случайно някой да знае линк за всички песни от soundtrack-a на Dawson's Creek? EDIT: Nino, ся освен аз да кажа... "абе слушах една супер яка песен, майна, чух я от един пич, дето си я подсвиркваше...аре ако може някой да ми даде направо линк да си я сваля! А, замалко да забравя мелодията е една такава - тата-рата-та-тара" Edited August 5, 2005 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Ekstra Nina - Температура. С нея участваше на Евровизия в предварителните кръгове. <{POST_SNAPBACK}> mErsi mnogooo ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onorin Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Здрасти хора! Искам да питам дали знаете група, която прави подобна музика на тази на Уикеда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Nqkoi moje li da mi dade link za pesenta na Ivana-Nie sme №1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Nqkoi moje li da mi dade link za pesenta na Ivana-Nie sme №1? <{POST_SNAPBACK}> Заповядай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Nqkoi moje li da mi dade link za pesenta na Ivana-Nie sme №1? <{POST_SNAPBACK}> Ivana - Nei sme №1 КЛИП Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 (edited) A тази песен на Ивана в мп3 ? Аз търся една песен, в която се пее нещо:"Дърта курва". Само това съм запомнил. Много брутално маане е. Мисля, че е на Орк. Миш-маш, но не съм сигурен. Ако някой се сеща това дърта курва от къде е да пише. Оркестър Миш-маш - Калугерско право хоро <{POST_SNAPBACK}> He Edited August 6, 2005 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 A тази песен на Ивана в мп3 ? Аз търся една песен, в която се пее нещо:"Дърта курва". Само това съм запомнил. Много брутално маане е. Мисля, че е на Орк. Миш-маш, но не съм сигурен. Ако някой се сеща това дърта курва от къде е да пише. <{POST_SNAPBACK}> Оркестър Миш-маш - Калугерско право хоро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Tova! i tova! Ako nekoi mi kaje na koi izpalnitel i kak se kazva pesenta sha vi obi4kam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 (edited) Tova! i tova!Ako nekoi mi kaje na koi izpalnitel i kak se kazva pesenta sha vi obi4kam ! <{POST_SNAPBACK}> Motorhead - Time to play the game Edited August 6, 2005 by N00KiE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 (edited) Мисля че е нова песента,изпълнява е Ja Rule и някаква мадама се включва на моменти ~edit~ Намерих си я: Ja Rule - Reign Edited August 7, 2005 by Uncle Fester Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 (edited) Здравейте хора, в момвнта по ТМФ пускат една много яка песен с един един брадат и рапър в един бар с момичета и после рапара влиза в един асансьор с една и тая почва да му прави свирки. Ако може да ми кажете как се казва тази песен и по възможност от каде да си я сваля.Дано да сте се сетили. Благодаря ви предварително... както винаги @BAH не се обиждай ама Карамел мирише и колкото и ремонти да му правят си остава баня и както се пее в една гнусна песен и за жалост в случея добра за момента "... Ох! Баня. Ох! Кеф...Селската баня голям Кеф..." биуууу..... Edited August 6, 2005 by DarkWish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Zna4i tarsq edna pesen 4yvase v edna reklama po ritmoto a i v karamel q pusnaha v sabota ne e na balgarski i malko na ku4ek otiva taq pesen kazaha mi 4e moje da e na sofi marinova no ne sam sigyren dali pesenta e neina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyro-maniac Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Tursq si az edno par4e stil jazz... Ponqkoga go hva6tam po nqkoe i drugo radio take 4e mai e izvestno... Pripeva e edno povtarq6to se "In Harlem...In Harlem..." Ako nqkoi se se6ta za kakvo govorq link ne mi trqbva...samo zaglavieto i izpulnitelq. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 tursq edna pesen rap par4e peese ne6to ot sorta na:rack your bady..nanana ne6to takova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Търся също и една песничка italiano е и се пее нещо : una...di piu....voglia di vincere. Веселка е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onorin Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 tursq edna pesen rap par4e peese ne6to ot sorta na:rack your bady..nanana ne6to takova. <{POST_SNAPBACK}> MVP ft. Stagga Lee-Rock Ya Body mislq, che tyrsish tazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 (edited) Здрасти хора! Искам да питам дали знаете група, която прави подобна музика на тази на Уикеда? <{POST_SNAPBACK}> Примерно "Обратен ефект"..... Tursq si az edno par4e stil jazz... Ponqkoga go hva6tam po nqkoe i drugo radio take 4e mai e izvestno... Pripeva e edno povtarq6to se "In Harlem...In Harlem..."Ako nqkoi se se6ta za kakvo govorq link ne mi trqbva...samo zaglavieto i izpulnitelq. <{POST_SNAPBACK}> Песента се казва точно " In Harlem". Очаквай едит за изпълнителя, че ми изскочи в момента.....E, леко ме изпревариха с отговора............ Edited August 7, 2005 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Tursq si az edno par4e stil jazz... Ponqkoga go hva6tam po nqkoe i drugo radio take 4e mai e izvestno... Pripeva e edno povtarq6to se "In Harlem...In Harlem..."Ako nqkoi se se6ta za kakvo govorq link ne mi trqbva...samo zaglavieto i izpulnitelq. <{POST_SNAPBACK}> Пробвай с Touch And Go - Tango In Harlem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Примерно "Обратен ефект"..... Песента се казва точно " In Harlem". Очаквай едит за изпълнителя, че ми изскочи в момента..... <{POST_SNAPBACK}> Touch & Go - Tango In Harlem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts